DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD!

Annonse – Superboost.no

God torsdagskveld alle sammen♥ Hadde faktisk aldri trodd jeg skulle takke ja til å teste ut vippeserum, men jeg prøver iherdig å kutte ut løsvipper (begynner jo å bli eldre og forstår at den mer naturlige looken kler meg mye bedre) men enkelte vaner er mildt sagt vonde å vende, så da jeg fikk forespørsel om å teste ut dette produktet, tenkte jeg helt ærlig ikke at testingen kom til å resultere i at jeg kom til å si ja til et samarbeid. Rett og slett fordi jeg ikke helt trodde på at det gjorde “den store forskjellen”. Har nå testet det ut siden april, og kan definitivt bekrefte at det virkelig fungerer. Har fått lengre vipper og mye fyldigere bryn. Har ikke noe annet enn brow gel på brynene mine på bildene under, og kun litt mascara på mine naturlige vipper!

Dette er et serum som er vegansk, økologisk, og parfymefritt. Serumet inneholder ingen skadelige stoffer, i sterk kontrast til visse andre vippeserum som ble tatt i Helsekontrollen på TV2 for å inneholde hormoner som kunne være skadelige.. For å si det sånn. Moon boost inneholder INGEN giftige ingredienser, kjemikaler, hormoner eller prostaglandiner, kunstige fargestoffer, parfyme.. Ingenting! Siden det kom på markedet i blant annet USA har det mottatt en helt ekstremt bra respons, og det er på grunn av dette utsolgt mange steder i USA, men nå har det altså også kommet til Norge. Passer for alle som ønsker fyldigere bryn og vipper, men spesielt dere med sensitive øyne som ikke tåler andre vippeserum♥ Jeg kan gi dere 20% avslag når dere bestiller på Superboost.no med koden jessica20 (med liten j) eller dere kan klikke dere rett inn HER med rabattkoden ferdig aktivert for dere!

Hvordan bruke serumet:
 • På slutten av dagen, fjern øyesminke og påfør serumet langs øvre og nedre vippelinje (som eyeliner) og direkte på røttene til brynshårene
 • La serumet virke over natten
 • Anbefales å brukes daglig
Tips: Etter påføring bruk en engangs-mascarabørste til å gre igjennom slik at produktet fordeles utover vipper og bryn.

Produktet er sertifisert Cruely-Free og Vegansk av PETA. Innpakningen er utviklet av Fair Trade produsenter og boksene kommer fra resirkulert papir. Ergo er dette et produkt jeg virkelig kan stå inne for, og dere vet hvor nøye jeg er med tanke på valg av samarbeidspartnere.

Tror virkelig ikke dere kommer til å angre om dere bestiller! Og blir så glad om dere vil dele resultatene deres med meg også og hvordan dere synes det fungerer, feks på Snapchat♥ Snakkes videre i morgen, da skal jeg dele helgens planer med dere!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg