HVIS DU IKKE FIKK DET MED DEG..

God kveld dere! Håper skjærtorsdagen deres har vært god – det har jammen vår vært! Tur med guttene, nydelig middag, og masse tid sammen. Og for ikke å snakke om 18 varmegrader her i fine Larvik på det meste! Jeg tror ikke vi kunne bedt om en koseligere start på påskehelgen. Det er så klart alt annet enn rolig her hjemme med to gutter med påskeferie fra barnehagen som løper rundt, leker og herjer – men sånn skal det jo være, dessuten er det er jo så herlig å se at de har det så gøy sammen! Barn er tross alt ikke laget for å sitte stille og være stille, selv om det utvilsomt kommer godt med å lære dem at man må det noen ganger, også. Og så er jeg inderlig glad for at de leker fint både for seg selv, og med hverandre!

På tirsdag kjørte jeg i gang med en aldri så liten spørsmålsrunde på Instastory, og herregud for en respons! Dere er så herlige, og det kom ikke inn få av verken meldinger, innspill og spørsmål i løpet av døgnet storyen lå ute. Tusen takk! Om du ikke fikk det med deg, så kommer spørsmålene jeg rakk å svare på + svarene her i dette blogginnlegget!

Jeg gleder meg allerede til resten av helgen, men først gjenstår det skolearbeid og sen middag med Fredrik. En god kveld ønskes dere!

1 kommentar
    1. Hei! Jeg lurer litt på hva du mener med godartet benkreft? Enten er det godartet eller så er det kreft(som er ondartet).

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg