OPPSKRIFT: NUTELLA-MILKSHAKE

God tirsdag alle sammen! Etter en stor suksess med oppskriftsfavoritten Kinder-kakao, kjører jeg på med en ny oppskriftsfavoritt som jeg har laget her hjemme. Og jeg tror ikke dere kan forstå hvor god denne milkshaken faktisk er. Dere MÅ prøve den! ♥ Denne kan også lages HELT vegansk, og den er minst like god!

Oppskrift Nutella-Milkshake

♥ 7 store spisesjeer ekte vaniljeiskrem (gjerne en litt dyr type med ekte vanilje)

♥ 2-3 spiseskjeer nutella

♥ Litt salt, kan sløyfes

♥1,5 dl -2 dl melk

For vegansk versjon lag: hjemmelaget Nutella-pålegg, eller kjøp vegansk sjokoladepålegg på butikken. Kan anbefale det fra Valsoia som heter noe ala “La crema”, som selges på dagligvarer med godt utvalg – typ Meny. Dette sjokoladepålegget i er likhet med Nutella laget med hasselnøtter, og er minst like godt som det ikke-veganske Nutella. Ellers bytter du ut kumelk med vanlig soyamelk (blå forpakning fra Alpro) eller annen plantemelk. Vaniljeiskremen fra Valsoia er også veldig god og vegansk, men store dagligvarer har også andre typer vegansk vaniljeiskrem blant annet laget på rismelk. Mange muligheter!

Slik gjør du: Bland iskremen med melk, Nutella, og bittelitt salt dersom du velger å bruke det – i en blender, håndmikser eller lignende. Bland det godt sammen, og fyll i stort glass. Toppes med en kule vaniljeis og Nutellakrem (blanding 50/50 Nutella og krem) deretter med krem på toppen igjen, og eventuelt sjokoladesaus eller sjokoladesaus laget på Nutella.

Gi meg gjerne beskjed om dere tester den ut, om hva dere synes! Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi senere.

4 kommentarer

Siste innlegg