EN STOR OPPDATERING

Hei alle sammen♥

Veldig lenge siden jeg har skrevet en oppdatering om hva som skjer, så tenkte å gjøre det i dag da jeg fortsatt får veldig mange spørsmål om bruddet mellom Fredrik og meg. Har ventet i det lengste med å oppdatere bloggen fordi jeg har flyttet og hatt mye å gjøre. I tillegg ville jeg ventet til ting hadde roet seg litt.

Er nå omtrent en måned siden det ble slutt med Fredrik, og jeg valgte å flytte ut. Dermed har jeg flyttet inn i min egen leilighet i Larvik.

For noen år siden ville jeg nok bare blitt værende i forholdet selv om jeg kanskje ville følt at jeg hadde hatt det bedre alene (som jo kan skje uavhengig av alder – jeg var 14 år da jeg ble sammen med Fredrik og det føles jo ut som et annet liv nå) i frykt for at noen skal si “hva var det jeg sa” og at de fikk rett med at det kom til å bli slutt mellom oss. Noe vi jo fikk høre hele veien, antakeligvis mye på grunn av bloggen og hvordan jeg valgte å utlevere livet mitt for så mange mennesker. Nå, derimot, tenker jeg at folk kan tro og si akkurat hva de vil. Jeg kan faktisk ikke leve livet mitt i frykt for hva andre skal mene eller tro om meg. Jeg orker ikke. Det har jeg gjort så mange år allerede.

Jeg har vært i et forhold i 8 år, så jeg vet hva det innebærer og det sitter langt inne å gå fra den jeg fikk barn med. Mest med omsyn til barna. Men jeg orker heller ikke å sitte og rettferdiggjøre noe eller forsvare hvorfor det ble som det ble. Ingen har egentlig noe med det, og jeg har et privatliv som jeg setter veldig høyt. Da satser jeg heller på at jeg har klart å vise meg som et såpass oppgående menneske i løpet av de siste årene, at dere kan stole på at det var riktig når jeg sier at det ikke var noen vei utenom.

Fredrik er en utrolig flink pappa for barna, helt uavhengig av sin relasjon til meg. Nå skal vi samarbeide godt om barna og sørge for at overgangen blir så god som mulig for dem.