INSPIRASJON TIL BABYROM

For tiden drømmer jeg meg bort på pinterest med inspirasjon til babyhjørnet vi skal skape her hjemme til lille Oscar. Som dere vet har vi kun to soverom her hjemme i leiligheten, foreløpig ett til Leo og ett til Fredrik og meg, så vi får se hvordan vi gjør det etter hvert – Men lillebror skal jo sove her hos oss de første månedene, og vi skal ordne et fantastisk koselig hjørne til ham med seng og det hele ute i den store stuen vår. Tror det blir råflott!

I den anledning tenkte jeg å dele noen av inspirasjonsbildene jeg har funnet med dere! Jeg tror nok ikke jeg kommer til å begynne å sette i gang med innkjøp og det hele før til slutten av sommeren, men jeg har begynt å planlegge allerede og jeg elsker å innrede og være kreativ – så dette må jo bare bli bra ♥Kilde her, her, og her. 


Kilde her og her.


Kilde her og her.
Blir utrolig morsomt, og gleder meg til å se selv hvordan det blir når det er ferdig, og ikke minst: Dele det med dere.

God klem herfra! ♥

VONDT I HJERTET MITT..

God lørdag dere –

Dagen måtte jo komme, Leo er blitt litt syk. Jeg nevnte jo for noen dager siden at jeg hadde blitt veldig syk, så Leo er nok blitt smittet av meg.. Vi har jo mistenkt en stund at han kom til å bli syk snart, for han har jo kun hatt feber to ganger siden han ble født omtrent. Trenger ikke gå noe inn på hvordan syk han er blitt, men jeg føler meg mye bedre nå i dag etter noen dager med sykdom, – så får vi håpe at det går over like fort med ham! 

Vi har selvfølgelig måtte skjemme han en del bort, så her ordnet jeg nyvasket nytt sengetøy i flanell til han på sofaen, selvfølgelig sammen med favorittbamsen. Til frokost fikk han oppskåret frukt, jordbær-yoghurt og brødskive med hvitløksmørost (Favoritten hans). Med litt melk i flasken sin på siden, og masse pappakos sammen med frokosten! Dagen til guttene mine har derfor blitt tilbrakt på sofaen, og Fredrik har foreløpig sluppet unna å være syk selv. Nå som lillegutten er syk ser jeg at jeg gjerne kunne ligget helt utslått selv istedenfor at han skal være syk, for sykt barn er noe av det verste. Man får jo så vondt av de små som ikke en gang får sagt i fra på en ordentlig måte ♥


Dagen vår har ellers vært god! Jeg er jo, som allerede skrevet, i bedre form og har våget meg ut av døren i dag for å handle. Jeg kjente i ettertid at det kanskje ikke var så lurt likevel, men gjort er gjort – Så gjør jeg det i hvert fall ikke neste gang når jeg føler at jeg begynner å bli bedre. Nå har noen timer på sofaen gjort underverker, og jeg er klar for kvelden og natten med gutten vår. Jeg har kjøpt inn en del smoothies til ham og ny tåteflaske (Ja, han foretrekker fortsatt denne hvis han ikke drikker fra kopp, haha!) klar for å gi han den beste lørdagskvelden han mulig kan få! ♥

TIL DET NYE FAMILIEMEDLEMMET

“Men Jessica!” Utbryter Fredrik før han plukker opp de små bodyene jeg har kjøpt i dag som ligger borte på bordet vårt.

“Nå har du kjøpt ALT for små klær, dette kommer jo ikke til å passe ham!”

Fredrik ser oppgitt bort på meg, og jeg ser på hele han at han er dønn seriøs og skikkelig skuffet.

Jeg må nesten avbryte han i den store frustrasjonen hans for å fortelle ham at…

“Eh… Fredrik? Det er størrelse 3 måneder..”

Haha, måtte faktisk vise han merkelappen og hele pakka ♥

HVOR MANGE BARN ØNSKER VI OSS?

Jeg rekker ikke stille spørsmålet ferdig til Fredrik en gang før svaret kommet forløpende: “To. Det holder nå, nå trenger vi ikke flere!!”

Som andre par som lever det livet vi gjør, har vi aldri hatt den praten om hvor mange barn vi ønsker oss. Og det har vi tydeligvis ikke trengt, for her sitter vi jo – og venter vårt andre barn! Jeg tror det holder med to, men det sa jeg jo sist også når vi nettopp hadde fått Leo, at «Det holdt med ham». Så hvem vet? Om noen år kan det jo hende at vi ønsker å få en til.

Er det en ting jeg har lært, så er det at man virkelig aldri vet hva (Eller hvem) som skjuler seg bak neste sving.

Dermed vet jeg ikke hvor mange barn jeg ønsker meg i fremtiden. To er perfekt nå, men jeg er enda kun 17 – og har vel forhåpentligvis et langt liv foran meg. Kanskje kommer jeg til å føle at jeg må ha hvert fall to barn til i fremtiden? Eller kanskje kommer jeg til å føle at to barn er helt perfekt.

Men akkurat nå skal vi verken tenke eller fokusere på enda flere barn enn det vi har fra før og den lille som ligger i magen. Ingen av de to graviditetene har vært planlagte en gang, men de små har vært hjertelig velkomne likevel. Vi skal fokusere på de to små vi har sammen fra oktober av, og gjøre alt vi kan hver eneste dag for at de får en fantastisk barndom å se tilbake på. Akkurat nå trenger vi bare Leo og lillebror, og vi har ikke lyst til å tenke på flere på veldig lenge ♥

LEILIGHETEN VÅR ER KLAR FOR HELG!


Herregud, helt plutselig ble det skikkelig regnstorm her i Larvik – godt vi er innendørs ♥ Måtte bare innom for å dele noen fine bilder av leiligheten vår, den er nesten like klar for helg som det vi er!

Leo og jeg har lekt en del og lest litt bøker, etterfulgt av litt barnetv sett på pcen. Leo elsker å sitte og kose seg med litt barnesanger. Han danser til dem og sitter og ler for seg selv! Det er selvfølgelig helt herlig med helg, men jeg føler sist helg var i går – så dere kan jo trygt si at jeg føler dagene raser fra meg om dagen! Koselig er det da.

Nå skal vi snart gå for å lage litt mat sammen, det blir veldig koselig! Senere venter Idol og bare innekos. Ingenting er koseligere enn å sitte inne under pleddet sammen når det regner ute! 

Husk innom senere i kveld, skal poste et blogginnlegg jeg er helt sikker på at dere kommer til å like!

Klem

EVIG FORELSKET

Jeg våknet opp i dag tidlig med guttene mine ved siden av meg. De sov så søtt sammen, og solen skinte inn i vinduet vårt og inn til soverommet hvor vi lå. Det var så fint! Jeg tenkte bare umiddelbart “Jeg er heldig, jeg.”

Vi sov litt lengre enn vanlig i dag, men sånt er lov på fredager! Det er jo tross alt helg. Etter hvert våknet de (Jeg hadde ikke samvittighet til å vekke dem med en gang når de lå der så fine sammen) og så gikk vi ut i stuen alle mann.

Leo har vært borte og sett på det vi har kjøpt til bitte-lillebror flere ganger allerede, og slenger det meste rundt seg og utover gulvet – Ved mindre han finner ut at han vil kose med det, da. Det er så koselig å se på, selv om han garantert ikke har en anelse om at tingene han koser med tilhører lillebroren hans. Det har han for øvrig gjort med flere av de små bamsene vi har til lillebror her allerede, og luen hans – Av alle ting! Jeg både ser på pappaen hans og vet med meg selv at vi er evig forelsket i han, han er vår største glede i livet.

Det er helt merkelig at det går an å bli så glad i noen, og at vi skal få oppleve det enda en gang ♥ Ønsker dere alle sammen en fantastisk start på helgen, nyt den!

DET FØRSTE MØTET MED LILLEBROR

Hei alle sammen!

Nå har vi prøvd å fordøye alt som har skjedd i dag, og sitter begge to (tre, Leo sover) i sofaen og har feiret med deilig taco! Jeg har lest gjennom papirene vi fikk om og om igjen for å prøve å få det til å gå opp for meg, men det har nok ikke gjort det helt enda. Sitter likevel igjen med en fantastisk følelse, og jeg gleder meg sååå mye til å hilse på lillebror – men jeg føler meg enda veldig tålmodig og det gjør ingenting at han skal være der inne noen måneder til ♥

På ultralyden i dag så vi at gutten vår sprellet og herjet der inne, og vi fikk med et bilde i 3D som jeg synes var ganske fint – tross hvor tidlig det egentlig er enda å ta slike bilder. De små kan jo se ganske “småskumle” ut der inne når de er så tynne og små som de er på det stadiet jeg er nå i graviditeten, når man ser dem i 3D! Jeg husker til og med at jeg fikk beskjed fra en jordmor sist svangerskap når jeg var på 3D ultralyd i svangerskapsuke 23 med Leo at det enda var litt tidlig for ordentlige fine 3D bilder av babyen!

Det første ordentlige bildet tatt av bitte-lille bror. 16 uker og 3 dager på vei, med omtrent 24 uker igjen til termindatoen ♥ (Man ser ikke bildet så godt på mobil fordi det blir veldig lite da – ser alt mye mer synlig på en større skjerm!) 

Gleder meg veldig til å dra på 3D ultralyd senere i svangerskapet for å se om han ligner på storebroren sin, for det har vi nemlig en sterk mistanke om at han kommer til å gjøre! ♥


Og så må jeg jo bare få takke for alle gratulasjoner vi har fått! Det betyr veldig mye for oss, tusen takk!

Klem

JEG AVSLØRER KJØNNET PÅ BABYEN I MAGEN!

Vi hadde time til ultralyd klokken halv fire, og kom inn ca kvart på fire. Han som skulle foreta ultralydundersøkelsen spurte hva vi trodde det var, og jeg sa jeg var sikker på at det var ei jente!

Han får fylt inn hvor langt jeg var på vei i skjemaet sitt, og så setter vi endelig i gang. SÅ spente!

Og så ligger babyen helt feil til, så han som gjør ultralyden på meg sjekker at alt ellers er som det skal. Babyen er helt perfekt, og har ingen avvik – Heldigvis. Bare det i seg selv var en seier for meg. Da hadde ønsket mitt blitt oppfylt, vi ventet nemlig en helt frisk og perfekt baby ♥


Og så utbryter han. “MEN: Dette er INGEN jente, for å si det sånn” Og jeg skvatt skikkelig til! Fredrik og jeg ser på hverandre. Jeg var jo helt sikker på at dette var en liten jente! Fredrik sier bare “Jeg VISSTE det!” 

Leo får altså en liten lillebror i oktober, og vi er så heldige å få enda en perfekt liten gutt i familien vår ♥

SOM jeg gleder meg!

LEO SITT 17-MAI ANTREKK!

Nå er det jo riktig nok fortsatt en stund til 17-mai, men som dere vet liker jeg å være tidlig ute! Fant verdens fineste antrekk til Leo i dag, og gleder meg til å se ham bruke det!


Han skal ha en strømpebukse under shortsen også da, men den glemte jeg selvfølgelig å få med på bildene! Var det ikke fint?

I dag har Leo kost seg så mye oss alle sammen! Han fyker rundt her hele tiden, og nå går han plutselig mye mer enn han krabber! Jeg er så stolt av ham og roser ham opp i skyene, og da blir han bare enda mer stolt der han går bortover gulvet. Man ser på hele ansiktet hans at han bare lyser opp!

Nå blir det en rolig kveld her hjemme, med god mat og masse kos. Godt å tilbringe tid med familien! ♥

EN LITEN OPPDATERING!

Hei fra sofaen. Her har jeg ligget i dag, og nå har akkurat mannet meg opp til å ordne meg litt og få på meg anstendige klær! Fredrik har langhelg nå og det føles ufattelig bra. Søsteren min og moren min kom hit fra Gjøvik og kom frem for omtrentlig 20 minutter siden, så vi har akkurat blitt overøst med gaver til både Leo, Fredrik, meg, og den lille i magen ♥ Kjempekoselig!

Jeg tenkte bare å oppdatere dere litt kort før jeg drar ut på litt handling med familien min! Jeg må prøve å holde ut til i morgen når vi (forhåpentligvis) får vite kjønnet med å kaste meg over nyfødtavdeling og handle klær til den lille da. Haha!


Håper dere har hatt en super onsdag hittil, så snakkes vi litt senere!