FLYTTEPLANER OG EN GOD NYHET

Annonse for Posterstore

Hei alle sammen og riktig god fredag♥

En stund siden jeg fortalte dere litt om hva som skjer på flyttefronten: Vi har jo sett etter leilighet i snart 8 måneder, men for alvor vært klar for å kjøpe i ca halvparten av den tiden. Nå håper vi bare at det dukker opp noe aktuelt før sommeren er i gang! Gleder meg så til å innrede ny leilighet, og har allerede fått inn et par ting jeg vet skal få plass i vårt nye hjem: Deriblant alle de fine plakatene fra Posterstore! Er helt forelsket i de fine bildene vi har fått hjem nå. Guttene fikk selvsagt være med å plukke ut et par bilder de likte godt, noe som var veldig stas♥

Uansett om du har flytteplaner som oss eller ikke, så har jeg i hvert fall en god nyhet å dele med dere! Dere får 35% (!!) rabatt på ALLE plakater (gjelder ikke rammer eller selection-postere) ved å bruke min rabattkode Jessicaen35! Vi er jo alle mye hjemme for tiden, så kanskje det kan være en god ide å få inn noen ny bilder på barnerommet? Eller lage en helt ny bildevegg på stuen? Rabattkoden min Jessicaen35 gjelder i en hel uke fra i dag. Jeg linker til mine favoritter i dette innlegget, eller så kan du også bare gå rett inn på Posterstore HER for å finne dine egne favoritter!

Dette må du vite om Posterstore:

♥Levering skjer på 1-3 dager

♥ Alltid gode priser: Men spesielt nå hvor du får 35% avslag på alle plakater (ikke rammer og selection-plakater) med rabattkoden min Jessicaen35!

♥ Godt utvalg: MYE å velge i! Blir overrasket hvis det finnes noen som ikke finner noe de liker blant utvalget deres + nyheter hver uke!

♥ Sikker, rask og trygg betaling, muligheter for delbetaling med Klarna!

♥ Kundeservice som faktisk hjelper deg. Du er i trygge hender som kunde og Posterstore får enestående tilbakemeldinger fra kundene sine via Trustpilot.

Du kan velge blant vakker veggkunst til barnerommet som du kan finne HER!

Ellers finner du min favoritt kategori med nydelige plakater til hjemmet HER,samt mange andre kategorier på nettsiden deres HER! Happy shopping, og husk rabattkoden min Jessicaen35 som varer helt til neste fredag igjen! God påske ♥

EN ÆRLIG INNRØMMELSE

Hei alle sammen ♥ Endelig litt blogging igjen! Har vært noen hektiske uker med vurderinger to uker på rad, men påskeferien kommer heldigvis bare nærmere og nærmere. Må helt ærlig innrømme at jeg begynner å miste motivasjon for skolen nå, etter å ha vært frem og tilbake med nettbasert undervisning, så på skolen, så tilbake til nettbasert undervisning og kun fysisk skole en gang i skuddåret, føles det ut som. Og før noen kritiserer meg: Jeg skjønner selvfølgelig at vi må ha nettbasert undervisning pga smittespredning, men etter et år frem og tilbake sånn, så er det jo selvfølgelig ekstremt demotiverende og kjipt.

Likevel! Jeg har da jammen meg klart det hittil, så kun 90-et-eller-annet dager igjen før jeg er ferdig med skole og vgs, så jeg skal ikke la det gå utover karakterene mine til tross for at jeg merker det skikkelig på motivasjonen nå. Det er jo i tillegg lockdown nå (nesten, i hvert fall) hvor kun apotek og matbutikker er åpent (samt kiosker og den slags) her i Larvik. Plutselig ble det jo vår også, så vi mangler jo både vårsko til barna, vårjakker til barna, og nettbutikkene melder om ekstrem aktivitet så der blir sikkert leveringstiden lenger enn selve lockdownen.

Livet har vært bedre, for å si det sånn. Men vi gjør det beste ut av det for det skylder vi guttene våre, så vet vi jo selvfølgelig at vi ikke har det verre enn noen andre♥ I morgen har vi en gutt som fyller seks år her hjemme, og bursdag blir det uansett. Vi gleder oss!

NEI, JEG SKAL IKKE HA FLERE BARN!

Hei dere, og riktig god lørdag♥

Har fått tilbrakt masse tid med barna og kost oss hittil i helgen, noe som er helt fantastisk. Likevel må jeg innrømme at jeg aldri har følt meg så sliten som nå. Jeg merker at det sitter så utrolig langt inne å innrømme? Uten at jeg helt skjønner hvorfor. Jeg er sikkert redd for å fremstå som klagete og at jeg ikke tåler så mye, men sannheten om å være så sliten er vel at man egentlig har tålt mer enn man burde. Denne uken har det nemlig gått i ett: Har øvd til historievurdering neste uke, jobbet mye med skolen generelt egentlig, planlagt bursdagen til størstemann, hatt barna alene når Fredrik har jobbet overtid før han brått ble syk (ikke koronarelatert) og jeg dermed plutselig ble alene med barna, noe som i grunn ikke passet verre da jeg hadde en viktig norskvurdering, satt oppe og jobbet til tre på natta, og barna våknet like over fem på morgenen dagen etter når jeg måtte levere oppgaven samme dag. Da kjenner man at man lever for å si det sånn.

Verdens herligste guttene mine. Men jeg kjenner nå etter denne uken at jeg ikke skal ha flere barn, det kan jeg i aller høyeste grad bekrefte. To barn holder. Haha!

Kjenner i etterkant hvor ekstremt takknemlig jeg er for Fredrik (ikke bare fordi han er en superpappa altså!) men det er sånt man kjenner på kanskje spesielt når ting er litt tyngre enn ellers, slitsomme netter, å være så trøtt at du er kvalm og øyenlokk som føles som limt sammen og den pakka der.

Så nå skal jeg bare bruke resten av helgen på å lade opp til ny uke, spiste god mat og ta igjen tapt søvn. Gleder meg masse til ny uke med litt fysisk skole og noe som minner om en vanlig hverdag♥ God helg alle sammen!

EN MORSOM NYHET!

Hei alle sammen ♥ Endelig 1. mars, og vi er offisielt inne i den første vårmåneden! Det gjør meg så utrolig glad at vi nærmer oss våren. Leo fyller 6 år om bare noen uker, og selv om denne bursdagen hans heller ikke blir helt normal (hva enn det betyr nå lenger), så skal vi selvfølgelig gjør det aller beste ut av det og feire at han snart er blitt skolegutt. Veldig rart, husker jeg skrev på bloggen da jeg var høygravid og vi endelig hadde gått inn i mars måned, hvor jeg hadde termin. Og nå begynner han snart på skolen. Det føles litt uvirkelig.

De siste dagene har jeg kun tilbrakt med litt annen jobb, tid med Fredrik, og litt trening nå som det endelig er mulig å jogge seg en tur uten at man må pakke seg inn i ull og ytterklær. Skolen er i full gang igjen etter vinterferien, men det er jo bare 4 uker igjen til påskeferien uansett, og da er vi plutselig inne i april. Så tiden flyr og jeg skal prøve å nyte de siste månedene jeg har igjen på videregående før jeg er ferdig i juni, tror jeg kommer til å savne veldig å gå på videregående.

I dag har jeg en litt morsom nyhet å dele med dere, for i dag nådde jeg 40 000 følgere på Snapchatkontoen min. Det synes jeg er ganske vilt, men mest morsomt. Jeg har jo jobbet mye med Snapchat det siste året, og det er ekstra morsomt å se at det gir så gode resultater♥ Ikke at jeg forstår hvorfor så mange følger en sliten småbarnsmamma, altså, for det gjør jeg ikke. Haha!  Nå vil jeg bare bli flinkere til å oppdatere bloggen, selv om dagene er hektiske og det ikke alltid er like lett å få til.

Nå skal jeg se litt serier før jeg må legge meg tidlig og levere guttene mine i barnehagen i morgen tidlig, noe jeg gleder meg til♥ Håper dere har det fint, tross omstendighetene. Tenker spesielt på dere i Oslo!