INGEN SKAL KUNNE FORTELLE MEG HVA JEG KAN OG IKKE KAN

Hei alle sammen, og riktig god fredagskveld! Nå er det riktig nok tidlig kveld, da.

I dag har intervjuet jeg gjorde med Østlandsposten kommet ut (til dere som spør når Se&hør-intervjuet kommer ut, så har jeg ikke fått noen informasjon om det enda – men det kommer!) og responsen har vært helt overveldende. Det har blitt delt videre i Sandefjords- og Tønsbergs blad, og kommentarfeltene samt meldingene jeg har fått i dag er helt rørende for meg å lese. For så mye betyr det faktisk! Tenk å være så heldig å møte så mye gode ord, gratulasjoner og fine historier fra folk som selv har tatt utdannelse etter å ha fått barn.

Jeg tenkte også å dele et veldig lite utdrag fra intervjuet med dere her på bloggen! Intervjuet ble nemlig ganske så langt, og veldig fint! Faktisk er det kanskje et av de fineste intervjuene jeg har gjort, etter min mening. Hele intervjuet kan du lese HER!

“Da Jessica ble mamma som 16-åring, var det ingen som trodde hun kom til å klare å fullføre videregående. Nå er 20-åringen tobarnsmor og går sommeren i møte med toppkarakterer.

Hun forteller at folk var skeptiske til ambisjonene hennes som ung mor.

– Jeg har alltid vært åpen om at jeg har ganske høye ambisjoner og at jeg vil ta høyere utdanning, og ble møtt med en sånn «ja, særlig»-holdning.

Også på bloggen møtte hun mye motstand når det gjelder utdanningsplaner.

– Noen få ganger opplevde jeg kritikken ansikt til ansikt, men som oftest var det på bloggen. Og jeg ser jo at jeg har utsatt meg selv for mye kritiske blikk ved å være ung mor og blogger, men jeg synes fortsatt det blir feil å fortelle mennesker man ikke kjenner hva de kan og ikke kan få til ut ifra det faktum at de fikk barn i ung alder.

Fordi hun når ut til mange mennesker via bloggen, har hun også fått høre personlige historier fra folk som er i samme båt.

– Jeg har fått ganske mange meldinger fra andre i samme situasjon, som sier at det at jeg har fått det til gir dem håp om at de også kan få det til. Og det betyr mye å høre, for da vet jeg at samtidig som jeg har klart noe for meg selv, så har jeg også klart å utrette noe for noen andre.

Hun har en klar oppfordring til de som forteller unge mødre hva de kan og ikke kan få til, uten å egentlig vite noe mer om dem enn at de har fått barn tidlig.

– Det er så ødeleggende og unødvendig, og personlig synes jeg det er rart at man ikke ønsker å dra hverandre opp og inspirere hverandre til å få til noe istedenfor å bryte hverandre ned, sier hun, og legger til;

– Ikke vær grunnen til at noen går hele livet og ikke følger drømmene sine, fordi du har fortalt dem at de ikke kommer til å få det til. Ikke vær den personen.”

Ønsker alle lesere en flott helg!

ET ENKELT VALG!

Annonse – Bygghjemme.no

Noen dager kan jeg drømme meg bort i alt som selges der ute av interiør, møbler og materialer som finnes til hus og hjem – og glede meg til dagen vi kan kjøpe vårt eget hus. Altså, vi er storfornøyde med hvor vi bor her nå og har jo valgt ut alt av møbler som finnes her hjemme selv, men vi har jo ikke valgt ut hvordan rommene skal se ut, materialer eller noe annet. Og jeg tror det blir utrolig spennende den dagen vi skal gjøre det, ikke minst vet jeg akkurat hvilken nettbutikk jeg kommer til å handle mye av det vi trenger fra.

Jeg har tidligere fortalt dere om Bygghjemme.no som har ett av Norges største og bredeste sortiment av kvalitetsprodukter til hjem og hage. Bygghjemme har vært en samarbeidspartner jeg har jobbet med tidligere som virkelig holder det de lover – supre priser, bra service og rask levering. I butikken finnes det akkurat nå ca 85 000 artikler fra flere enn 120 kjente varemerker. De har alt du trenger til hus og bygg, og med det et utrolig utvalg🏘️🏗️

Bygghjemme har ikke bare alt du trenger til hagen i sommer (utrolig mange fine hagemøbler!), badekar, garderobeinnredninger og alt du kan tenke deg til hjemmet – men akkurat nå har de også tilbud på en rekke dusjkabinett og annet du trenger til baderommet! Til dere som har lurt på hvor dusjen vår er fra i tidligere blogginnlegg, selger Bygghjemme veldig mange som ligner til en rimelige penge. Blant annet HER og HER!

Jeg synes badet er et av de viktigste rommene i et hjem, og for meg er det viktig at det skal være behagelig og komfortabelt å være der inne. Derfor er det kanskje det rommet jeg bruker mest penger på her hjemme når vi trenger noe nytt, eller når noe må byttes ut. Legger ved bilder av en av mange koselige badestunder med guttene!

Tips for rengjøring av dusjvegger/dusjkabinett: Du tar ganske enkelt cirka to deler oppvaskmiddel og blander med én del eddik. Jeg benyttet Sun light oppvaskmiddel, men du kan like gjerne bruke et annet. Du blander det hele godt sammen, og så bruker du en svamp til å påføre blandingen på dusjveggene. Du behøver ikke skrubbe mye, men påfør middelet og gnikk litt rundt der du ser at det trengs. Så lar du det stå noen minutter før du skyller av 🚿Dette har jeg gjort alle årene vi har hatt dusjvegger eller dusjkabinett og det fungerer SÅ bra!

Tilbudene på dusjkabinett (og øvrige baderomsartikler) kan du altså benytte deg av HER!

MINE FAVORITTER!

I annonse-samarbeid med Ellos

Hei dere, og riktig god torsdag! Både i dag og i morgen har jeg fri som jeg har snakket om, så da blir barna hjemme med meg mens Fredrik er på jobb i morgen. Både kristihimmelfartsdag og inneklemt fridag her, altså. På rappen og greier, veldig deilig! Familien min kommer på besøk neste uke i anledning min fødselsdag, så det er noe jeg ser veldig frem til. I mellomtiden prøver jeg å gjøre alt klart her hjemme til sommeren, dere vet jo at jeg har snakket om å fornye garderoben min litt, og at jeg har kjøpt inn noen nye sommerklær til barna.

For et par dager siden fortalte jeg dere om at Ellos har fått inn mange nyheter i det siste, og at de generelt har et bredt utvalg av utrolig mye fint sommertøy, både badetøy og mange fine kjoler i kjempegod kvalitet – og i alle mulige mønstre, farger og snitt! Jeg må kjøpe inn nytt badetøy til i år, og det er sånt jeg nå har begynt å glede meg til å gjøre. Det har ikke alltid føltes gøy, spesielt ikke i enkelte andre nettbutikker og fysiske butikker med dårlig utvalg av størrelser – hvor man ender opp med å aldri finne noe som passer en. Sånn har det aldri vært med Ellos, og det er nettopp derfor jeg kan glede meg til å finne nytt badetøy i år! Så i dag tenkte jeg rett og slett å vise dere mine favoritter i badetøy-kategorien denne sommeren 🌞👙🌊

• Nydelig sort badedrakt HER • bikinitopp (187 kroner) og tilhørende sort bikinitruse (112 kroner) HER og HER

• Hvit blomstrete bikinitopp (koster 150,- med rabattkoden min!) og tilhørende bikinitruse HER og HER • Gul/oransje badedrakt HER

Igjen må jeg få skryte av sortimentet til Ellos, flotte modeller i alle mulige størrelser som viser mangfoldet vårt som vi skal være så stole av, og det faktum at de har så mye forskjellig badetøy. Til og med øvrige strandplagg! Ikke glem rabattkoden min 460008 som gir 40% på den dyreste varen du handler hos Ellos! Den varer til og med dagen i morgen (31/05). Klikk deg inn på Ellos.no HER for å benytte deg av tilbudet!

Nå blir det filmkveld med Fredrik senere i kveld, og ellers blir det nok en rolig dag i morgen med barna – hvilket kjennes helt greit ut. Jeg gleder meg allerede til å få det nye badetøyet mitt hjem, for når jeg føler meg komfortabel i badetøyet mitt så føler jeg meg også veldig fin – og det unner jeg absolutt alle å føle!

Ønsker alle sammen en flott torsdag videre!

ALDRI IGJEN!

Det er generelt lite jeg angrer på i løpet av de siste årene – men en ting jeg kanskje skulle ønske jeg hadde gjort litt annerledes, er hvor åpen jeg har vært om kjæresteforholdet mitt her på bloggen.

Det er ikke nødvendigvis fordi jeg angrer på å ha vært åpen om at vi har slitt og hatt vanskelige perioder i fortiden. For de spørsmålene har jeg jo også fått: Hva om barna våre leser om dette i etterkant, når de en gang blir store? Hva om de leser at mamma og pappa har hatt det vanskelig?

Noen mener bastant at det er noe som vil være negativt for dem, hvis internett og alt fungerer slik i fremtiden at de vil kunne lese det når de blir store. Jeg velger derimot å snu på det, å tenke at barna våre er heldige. Som har foreldre som når alt kommer til alt, har valgt å tenke at når noe er ødelagt – så fikser vi det.  Vi kan ikke bare kaste det bort. Og som har jobbet for det, selv om det har vært vanskelig. For faktum er at man vil kunne lese om at vi har slitt i forholdet vårt på bloggen min, men man vil jo også forhåpentligvis se kjærligheten som har holdt oss sammen også.

Det er jo ikke akkurat uten grunn at vi sitter her sammen i dag. Men jeg mener også at det var riktig å være ærlig om at et forhold ikke bare er en dans på roser. Spesielt ikke når man blir foreldre tidligere enn man noen gang kunne forestilt seg!

Så hva mener jeg når jeg sier at jeg skulle ønske jeg var mindre åpen om kjæresteforholdet mitt, i løpet av årene hvor jeg har skrevet om dagene, livet og tankene mine her inne? Jeg skulle ønske jeg holdt litt tilbake, fordi vi på et tidspunkt hadde et ekstremt offentlig forhold. Og det har utvilsomt sine ulemper, også. Ukentlig dukket det opp meldinger og kommentarer om at det var utroskap og diverse fra både den ene og den andre siden, at Fredrik hadde en annen kjæreste, og rett og slett en del som var ute etter å ødelegge.  Det har egentlig aldri ødelagt noen tillit mellom oss eller vært noe som har påvirket forholdet vårt dårlig direkte, men mer noe jeg synes er uggent og ubehagelig å tenke på i etterkant.

Og ja, jeg skal ikke akkurat nekte for at det var enda mindre hyggelig å lese slikt da jeg gikk gravid med barnet vårt. Det ble et irritasjonsmoment, og så ble jeg faktisk oppriktig lei meg over tanken om at det var så mange som vil ødelegge det fine vi hadde sammen.

Jeg er fortsatt like forelsket og glad i samboeren min, selv om jeg kanskje holder en del mer tilbake her på bloggen enn jeg gjorde i 2015, 2016 og 2017. Jeg vil fortsatt kunne dele om vårt forhold i ny og ne, men jeg merker nå mye tydeligere hvor grensen min går for hva jeg (og vi) er komfortabel med å dele. Og det synes jeg er veldig godt å føle meg trygg på, for jeg vil aldri tilbake til å ha et så offentlig forhold som vi en gang hadde.

Ønsker alle sammen en fin kristi himmelfartsdag i morgen, og ikke minst en fin kveld videre!

ET NYTT INTERVJU…

Hei alle sammen!

En slitsom dag går mot slutten hos oss, og det skal bli helt OK med ukens siste skoledag i morgen! Takket være kristihimmelfartsdag på torsdag, får jeg fri fra skolen på fredag også. Da er det i tillegg planleggingsdag i barnehagen! Blir så koselig å ha disse dagene med guttene mine. Jeg har også klart å bli syk nok en gang, og nå er det betennelse og visdomstenner i skjønn forening. Jeg har altså så uflaks på noen områder at det går nesten ikke an 😂 Le eller gråte, det er spørsmålet. Heldigvis er jeg heldig med ganske mye også, da. Har for eksempel tidenes flinkeste tannlege, og da hjelper det litt på.

Jeg har også gjort nok et koselig intervju i dag, med Østlands-posten som er lokalavisen her i området! Jeg møtte en kjempekoselig journalist og vi snakket om blogginnlegget mitt jeg skrev om hvordan det har gått på skolen dette året, hva som har vært mest utfordrende med å gå på skole med små barn, hva som har vært positivt og masse mer. Gleder meg til å dele det med dere når det kommer ut!

Klem

JA, VI MÅ NOK FLYTTE..

Hei alle sammen, og riktig god kveld til dere ♥ Jøye meg som tiden flyr! Som jeg har nevnt både her og der, er vi i juni måned allerede på lørdag denne uken. Og da er vi halvveis i 2019! Jeg har aldri følt at tiden har gått så fort som den har gjort etter at jeg ble mamma. Det virker faktisk som at tiden går dobbelt så fort nå, som den gjorde før jeg fikk barn.

Som jeg har snakket en del om her på bloggen, er jeg ferdig sommeren 2020 på videregående. Fra sommeren 2020 til 2021 er jeg altså nødt til å ta et friår fordi jeg i følge den regelen jeg følger med skolegangen min, må være 23 år før jeg kan gå videre til studier. Det jeg har lyst til å studere videre er studier som kun finnes i Oslo, Tromsø, Trondheim, Bergen og Lillehammer. Jeg har jo vært åpen med dere om at det er noe jeg har opplevd som vanskelig, fordi jeg på mange måter føler at vi, som den lille familien vi er, har bosatt oss så fint her i Larvik. Bor så sentralt og fint, sparer til å kunne kjøpe oss hus, ikke minst har jeg fått meg et stort og fint nettverk her etter at jeg flyttet hit i 2014. Dette er byen som Fredrik og jeg ønsker å bo i til vi kan bli gamle sammen – og som vi ønsker at barna våre skal vokse opp i. Men så har vi disse studiene da, som både dessverre og heldigvis er så voldsomt viktige for meg..

Jeg kunne ha pendlet til Oslo fordi det “bare” er 1,5 time med bil. Men karaktersnittet i Oslo er dessverre alt for høyt, på nærmere 6 i karaktersnitt. Det er ikke realistisk for meg å få til, dessverre. Så da gjenstår de andre byene, og valget blir veldig lett. Vi har niks og nada familie eller nettverk i noen av overnevnte steder, så det siste alternativet er da lillehammer – og der ligger Gjøvik (og resten av min familie) en kjøretur unna.

Det er det en del av dere som har lurt litt på – om vi har kommet videre i denne prosessen med å finne ut av hva vi skal gjøre. Det er jo heldigvis noen år til enda, men jeg kjenner allerede at dette er utfordrende. Leo begynner på skolen midt oppe i dette også, og tanken på å måtte flytte med barna er ikke noe jeg er begeistret for i utgangspunktet. På en annen side: Lar jeg være å studere det jeg virkelig vil, er jeg (som jeg har fortalt dere flere ganger tidligere) ganske sikker på at jeg kommer til å angre for resten av livet. Og det er jo også et valg, som vil kunne påvirke familien vår i fremtiden. Altså om jeg bare “tar takke med” noe jeg egentlig ikke vil studere, bare for å kunne bo her i Larvik. Det er jo tross alt snakk om tre år av livet vårt, og det går jo heldigvis fort.

Dessuten: Barn tar nok ikke skade av å måtte flytte en gang. Det er jo tross alt forskjell på det, og det å flytte masse rundt på seg hit og dit med barn på slep! Dette er et viktig og vanskelig valg, men ja, det er veldig mye som tyder på at vi kommer til å måtte flytte. Så vi må nok det, når den tid kommer. Heldigvis har vi fortsatt noen år på oss til å planlegge hvordan vi skal ordne alt, for jeg føler meg heldigvis veldig trygg på at alt kommer til å løse seg. Selv om jeg nå skal innrømme at jeg sitter med mange tanker og noen bekymringer. Som mamma er det kanskje alltid litt sånn?

PERSONLIGE TANKER RUNDT ALT SOM SKJER..

Hei dere! Tenkte jeg skulle dele noen tanker rundt alt som har skjedd i det siste – siden jeg har oppdaget at det er mange av dere som liker disse innleggene ganske godt! Ellers holder jeg på å lage meg hjemmelaget pizza nå, før jeg har en skoleuke med bare tre skoledager denne uken. Ser frem til det! Kjenner at jeg er såpass sliten at det skal bli meget godt. Dessuten er det de siste dagene før vi går inn i juni, sommerens fredag. GUD som jeg gleder meg til det!

❤️ Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg i det siste, men den siste måneden har jeg tenkt ganske mye på døden. Hva skjer når vi er døde, og ikke minst hvordan i alle dager klarer noen å forholde seg til at de skal dø en dag på en sunn måte? Jeg frykter det! Jeg har lest studier etter studier og sett et par dokumentarer om de som har vært døde, for å så blitt gjennopplivet igjen – men jeg skjønner at jeg søker etter et svar jeg aldri kan få. Jeg er muligens ett av få mennesker her i verden som frykter døden såpass mye at jeg heller vil leve evig enn å måtte dø en dag. Haha!

❤️ I dag leste jeg hvem de nye Farmen-kjendis-deltakerne var, og det var så mange morsomme deltakere i år som gjorde at jeg tenkte at dette MÅ jeg bare få med meg. Stinablogg og Gunilla fra svenske hollywoodfruer, blant annet! Men så har vi da noen mennesker som under hvert eneste bilde eller artikkel av deltakerne på død og liv SKAL kommentere at de ikke vet hvem noen av personene er. Nei vel, Stein Tore på 55 år, så gjør du ikke det – må de være kjente for deg for at de skal være kjendiser? Noen er kjente for den yngre garde, noen er kjente for den eldre garde. Sånn har det alltid vært! Slutt!

❤️ Jeg har bursdag om under to uker. Og jeg kjenner at det jeg gleder meg aller mest til er at familien min skal komme på besøk så vi kan spise middag sammen. Fredrik, Leo, Noah og min familie fra Gjøvik. Det er det koseligste jeg vet med å ha bursdag.

❤️ Alderen barna mine er i nå er altså så herlig! Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne trykke på en eller annen pauseknapp, for alt jeg vil er å nyte at barna er små for alltid. Neida. Men nesten. Leo snakker bare mer og mer, og Noah har begynt å ta ganske mye etter storebroren sin når det gjelder språk. Leo og jeg hadde en morsom runde på butikken i går da han spurte om han kunne få godteri, jeg sa at det kunne vi dessverre ikke i dag – men at vi hadde kjøpt masse god frukt istedet – og da svarte han bare “Da får du ikke lov til å være med meg hjem, mamma!” 😂 Nei, da så!

❤️ Jeg vet enda ikke hvilken klasse jeg havner i etter høsten, men jeg kjenner allerede at jeg gruer meg til å slutte i skoleklassen jeg går i nå. Det blir kjipt og trist! Jeg har fått vite at jeg havner hos enten en VG3 klasse neste år (og da må jeg lese pensum for norsk VG2 hele sommeren, men det synes jeg er helt greit) eller hos en påbygg-klasse. Jeg vet ikke helt hva jeg håper på enda, men jeg vet at jeg får svar helt i starten av juli og at det blir spennende!

❤️ Noen ganger tenker jeg at jeg har verdens snilleste kjæreste, og jeg har vel i grunn konkludert med at det har jeg. Fredrik rydder mye mer enn jeg gjør, han vasker mye mer enn jeg gjør, han står opp tidlig uten at jeg ber om det slik at jeg skal få sove ut og han er alt for snill. Jeg er veldig heldig som har han, men jeg vet også at vi er veldig heldige som har hverandre (selv om det skorter litt på vaskingen min)

❤️ Operasjonen min som jeg gjennomgikk i fjor sommer er et tema som stort sett har forbigått i stillhet her på bloggen. Aldri har jeg brukt det som clickbait eller på andre måter prøvd å dra inn lesere på det her på bloggen – og det er jeg så utrolig glad for. Samtidig mener jeg at det er en selvfølge. Jeg har for øvrig lyst til å dele en liten ting med dere nå, som en liten heads up til alle som ser bildet av plastiske operasjoner som blir normalisert og frontet av store profiler og bloggere. Jeg har akkurat fått en ganske knusende beskjed av kirurgen min. Jeg må operere på nytt. To ganger. Dette på grunn av en meget sjeldent komplikasjon, som var såpass sjelden at kirurgen min som har jobbet med dette i over 25 år, aldri hadde vært borti. Jeg har ikke noen valg, jeg MÅ operere på nytt på grunn av livskvalitet og helserisiko. Dette kommer fra noen som har operert selv: Hadde jeg kunne valgt på nytt nå, vet jeg hva jeg ville valgt. Men nå som det er gjort, er det ingen vei tilbake. Du blir ikke lykkeligere av å operere deg, snarere tvert i mot – for når du legger deg under kniven vedkjenner du at det er ting ved din kropp og ditt utseendet som kan bli enda bedre, enda finere. Og siden du vet at ting alltids kan bli bedre eller finere, så ligger tanken ofte i bakhodet: Kanskje jeg burde gjøre dette, dette og/eller dette inngrepet? Hvilket èn, nei faktisk flere store blogger som har tatt flerfoldige operasjoner – i grunn bekrefter.

GODE NYHETER!

I annonse-samarbeid med Ellos

Hei alle sammen, og riktig god søndag! I dag tenkte vi oss å ta en tur ut med barna på en eller annen lekeplass her i området. Vi vet jo hvor fort helgen går, så vi vil utnytte den siste dagen til det fulle. Kanskje vi rett og slett tar middagen ute i dag også? Jeg elsker som dere vet å spise ute, men det gjør vi nesten aldri lenger – og det er egentlig litt fint, for da blir det også litt mer spesielt når man først gjør det. I tillegg har jeg en plan om få ryddet ordentlig i klærne mine utover dagen i dag, som jo er noe jeg må få gjort nå før juni er i gang! Jeg skal også klikke meg hjem noen fine sommerkjoler i løpet av de neste dagene, siden ingen av de jeg brukte i fjor passer lenger.

I dag har jeg også fått muligheten til å dele noen gode nyheter med dere! Nemlig at en av Nordens ledende nettbutikk for mote, hjem og skjønnhet, Ellos.no, har fått inn masse fine nyheter i nettbutikken sin – og at jeg har en skikkelig god rabattkode til dere.

Nå frem mot sommeren passer det jo helt perfekt å fornye garderoben (som jeg også må gjøre for etter at jeg la på meg, passer som sagt nesten ingenting av mine gamle sommerklær lenger) og Ellos har blant annet et stort utvalg av utrolig mye fint sommertøy, både badetøy og mange fine kjoler i kjempegod kvalitet – og i alle mulige mønstre, farger og snitt! Det er jo kun noen dager igjen til juni og til sommeren er i full gang, så det passer i grunn sjeldent bedre enn nå!

Ellos er opptatt av nettopp kvalitet og tilgjengelighet, og det ser man raskt etter en tur i nettbutikken deres. Selv handler jeg så og si bare klær på nett, det er jo så lettvint, og gjøres enkelt hjemmefra – og så slipper jeg å dra med meg barna i de fysiske butikkene, det kan jo som kjent bli ganske hektisk når man ender opp med å måtte prøve klær. Haha! Nei, takke meg til å prøve klærne i ro hjemme istedenfor. Det er jo heller ingen problem når man handler fra Ellos, siden retur er gratis! Det er også veldig rask levering (som er veldig viktig for meg som er så utålmodig at jeg nærmest sitter i gangen og venter på å få pakkene mine i dagene etter jeg har bestilt noe på nett) Prisene er helt supre i utgangspunktet – enda bedre med rabattkoden jeg har til dere!

Den lilla kjolen er desidert min store favoritt! Den finner du HER! Med koden koster den 210 kroner, så det er kanskje den billigste sommerkjolen jeg noen gang har kjøpt. SÅ fin og sommerlig, garantert helt perfekt med noen fine sommersandaler på stranden, men like fin med sneakers i byen i løpet av sommeren • Svart lang kjole HER • Svart kort strandkjole HER sistnevnte koster bare 149,- og disse er SÅ komfortable og fine på.

Min andre store favoritt er denne blomsterkjolen! Perfekt til festival og sommerfest, og tilbehøret kan man variere i det uendelige. Alle som kjenner meg vet at denne kjolen er veldig typisk meg, så den kommer dere garantert til å se meg i på bloggen i løpet av sommeren. Kjolen i hvit/blåmønstrete finner du HER finnes også i rosa HER!

Noe annet som er veldig bra med Ellos er at de inkluderer alle kroppstyper, og nylig har kommet ut med sitt eget merke Ellos Plus Collection. Selv i 2019 er ikke det noe alle nettbutikker er interessert i, så jeg synes det er helt fantastisk å se at Ellos har et så bredt utvalg og mye fint til absolutt alle av oss!

Min rabattkode 460008 gir dere dessuten hele 40% på den dyreste varen i et kjøp! Rabattkoden gjelder altså ordinære varer! Klikk dere inn på Ellos.no HER! Koden er gyldig t.o.m 31/5.

Happy shopping! Vi snakkes litt senere i dag!

SLITEN, MEN LYKKELIG!

God kveld alle sammen! I dag skal jeg dele noe med dere som jeg delte på min private Instagram-konto sent i går kveld. Siden jeg har mange trofaste lesere her på bloggen, tenkte jeg at dette var noe jeg måtte dele med dere her inne også ❤️

Nå er vi ferdig med vurderinger på skolen for dette året. Det eneste som gjenstår er forberedelser til en muntlig eksamen jeg kan komme opp i, i midten av juni! I går fikk jeg derfor vite standpunkt-karakterene mine fra mitt første år på videregående, og med et karaktersnitt på greit over 5, samt to 6’ere av tre mulige i de tre avgangsfagene jeg hadde i år, kan jeg ikke være annet enn stolt av meg selv. OG veldig (!) sliten. Skolen i seg selv har ikke vært «hardt» for meg, men å kombinere det med jobben som selvstendig næringsdrivende, å være tobarnsmamma og samboer? DET har vært hardt. Utallige kvelder hvor jeg har jobbet med skolen til sent på natt, sovnet over skolesakene (😂) levere barn i barnehagen, hente barn i barnehagen, levere oppgaver, og alt som skal gjøres ellers når man har hus og hjem. Fredrik har også virkelig vært en superpappa det siste året, det må jeg bare få sagt.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har fått en god del kritikk siden jeg startet bloggen da jeg fikk Leo i 2015. Hvorav ganske mange trodde at jeg kom til å «bli en av dem som aldri kom seg noen vei» spesielt fordi jeg sto veldig hardt på at jeg ikke kom til å gå tilbake på skolebenken før jeg følte at tiden var inne for det, og at jeg ikke ville sende barna mine i barnehagen før jeg følte at de var klare for det. Videregående gikk jo ingen steder, men barna? De vokste for hver dag som gikk.

Dere som gjorde narr av meg når jeg snakket om fremtidsplaner: Dere hadde rett i at det kom til å bli jævlig tøft å gå tilbake på skolebenken med små barn.

Men dere tok feil når dere sa at jeg aldri kom til å klare det.

Og det synes faktisk jeg er viktig å nevne, fordi det er ødeleggende for et menneske å bli fortalt dag etter dage hva man kan få til/ikke få til – og kanskje det at jeg deler dette, gjør at andre unge mennesker som får barn i fremtiden slipper å møte samme fordom.

Til høsten har jeg bare ett skoleår igjen på VGS, og jeg gleder meg allerede.

VI GLEDER OSS!

Hei dere!

Åh, er det en dag i uken jeg virkelig elsker, så er det torsdager – så gjett om jeg har kost meg hittil i dag! Etter en liten tur på skolen i dag tidlig, for øvrig. Jeg vet faktisk ikke 100% hvorfor det er blitt sånn, det har bare vært en skikkelig god dag i uken for meg i lange tider nå, så kan jeg ikke annet enn å smile når det endelig er torsdag igjen. Kanskje fordi helgen er så kort unna, samtidig som det ikke er helg riktig enda, slik at jeg går og gleder meg til Fredrik, barna og jeg kan ta helg? Jeg vet ikke, ikke er det egentlig så nøye hvorfor det er slik heller ♥

I dag har jeg handlet inn litt sommertøy til barna! Det var så herlig å gå i butikkene i dag og se at så mange butikker hadde fått inn en del sommertøy, da vet man liksom at det virkelig begynner å nærme seg sommer og ferie. Jeg har alltid hatt følelsen og oppfatningen av at det er mer utvalg i jentetøy til babyer og små barn, enn det er utvalg i klær til gutter – og i dag følte jeg det på eksakt samme måte. Dessverre! Håper jeg en dag kan designe egne klær til barna mine, for jeg vet akkurat hvordan jeg ville ha ønsket at klærne deres skulle ha sett ut. Likevel fant jeg da ganske så mye fint til tross for det, og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele noen bilder av noe av det jeg har kjøpt i dag med dere!

Jeg falt helt for de fine dyremønstrene på flere av bodyene jeg kjøpte 🐘 Barna fikk både flere kortermede bodyer som er helt perfekt på barna sommerdager, samt også flere heldrakter med ben som er like korte som en shorts. De er også veldig greie på sommeren!

Jeg kjøpte også solkrem i dag til barna! Et lite tips til dere som også skal kjøpe solkrem til barna deres i sommer: Sjekk tidligere tester av barnesolkrem på nett! Det gjorde jeg, og da havnet jeg en sensitiv barnesolkrem som hadde kommet best ut i flere tester fra de siste årene – og som verken er miljøbelastende eller potensielt hormonforstyrrende ☀️

Det eneste som mangler nå er nye sandaler til Leo, siden han har vokst ut av sine gamle – og så rydde frem litt gamle sommerklær som fremdeles passer. Spesielt til Noah, siden han kan arve en del fra Leo. Veldig kjekt!

Det skal bli så herlig og endelig kunne kle dem opp i skikkelig sommertøy når den tid kommer! Den siste tiden har været her i Larvik vært litt frem og tilbake, men det er jo heldigvis ikke mer enn en ukes tid igjen til 1 juni og årets første sommermåned. Vi gleder oss så mye alle sammen her hjemme! Det skal bli så fint å få dele denne sommeren med dere og ikke minst alt det koselige vi skal finne på. Håper dere har en like herlig torsdag som meg, så snakkes vi igjen litt senere ♥