EN NY FAVORITT

Annonse Xlash

God torsdagskveld alle sammen♥ Hadde faktisk aldri trodd jeg skulle takke ja til å teste ut vippeserum, men jeg prøver iherdig å kutte ut løsvipper men enkelte vaner er mildt sagt vonde å vende, så da jeg fikk forespørsel om å teste ut dette produktet, tenkte jeg helt ærlig ikke at testingen kom til å resultere i at jeg kom til å si ja til et samarbeid. Rett og slett fordi jeg ikke helt trodde på at det gjorde “den store forskjellen”. Har nå testet det ut siden april, og kan definitivt bekrefte at det virkelig fungerer. Har fått lengre vipper og mye fyldigere bryn. Har ikke noe annet enn brow gel på brynene mine på bildene under, og kun litt mascara på mine naturlige vipper: Helt takket være Xlash.

Xlash er et vippeserum av høy kvalitet som får vippene dine til å se lengre, tykkere og mer voluminøse ut på bare 28 dager. Den eksklusive og høyteknologiske formelen er utviklet basert på avansert vitenskap for å sikre vakre og sunne vipper. Serumet inneholder fuktighetsgivende, beroligende og aktive ingredienser som sammen gir dine egne vipper forutsetninger for å bli lengre og fyldigere. Perfekt nå på sommeren hvis man vil gå uten sminke og kun ha naturlige, lange vipper! Serumet er vegansk.

Jeg har en rabattkode til dere som gir dere 20% på alt av vippeserum hos Xlash: Midsummer20. Du kan kjøpe Xlash HER ♥ Du kan også trykke på lenken om du vil lese mer om vippeserumet og se bilder og anmeldelser fra andre kunder fra hele Norge!

GLEDESTÅRER

Hei alle sammen♥

Dagene har gått fort siden mars. Skoledagene enda fortere, da jeg akkurat føler det var 2018 og jeg annonserte at jeg skulle begynne på skolen igjen. Med Noah på knappe 3 år og Leo på 4. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, annet enn at jeg måtte ha svært gode karakterer hvis jeg skulle klare å komme inn på de videre studiene jeg ønsket meg. Jeg kjente ikke en eneste sjel på skolen jeg begynte på, og møtte derfor åpenbart opp helt alene (skjønner nesten ikke at jeg turte?) mitt kull hadde jo gått ut av videregående 2,5 år tidligere. Det eneste jeg var helt sikker på var at det kom til å bli tøft. Jeg skjønte jo det selv også, selvfølgelig, men det var jo også det jeg hadde blitt fortalt helt siden jeg 16 år og gravid toppblogger fortalte at jeg skulle ta høyere utdanning. Det er jo som å stikke hånden inn i et vepsebol, og det letteste hadde kanskje vært å være stille om mine høye ambisjoner. Men, jeg liker jo å gjøre det vanskelig for meg selv.

Tre år senere, og alle oppgaver er skrevet. Alle innleveringer (og ekstrainnleveringer) er levert, og alle fremføringer, og fagsamtaler er tatt. 3 år jeg er ekstremt takknemlig for, jeg har fått nære venninner jeg håper jeg alltid vil ha, og lærere som har vært oppløftende, ekstremt dyktige og genuint opptatt av å lære bort og hjelpe til der de kan. Jeg kommer virkelig til å savne skolehverdagen slik jeg har kjent den i 3 år nå.

Men jeg skal ikke rosenmale det helt, altså. Det har også vært kvelder over mattebøkene hvor jeg har grått til jeg har hiksta, netter hvor jeg har lest norskpensum til jeg har drømt om Ibsen når jeg først har fått lagt meg, og påfølgende tidlige morgener hvor jeg har vært så trøtt og sliten at jeg har lurt på hvordan i alle dager jeg skal orke å gå for å levere barna i barnehagen i 15 minusgrader og snø, før jeg skal ha prøve på skolen. Naturfag og kjemi som jeg har pugga til jeg knapt har tenkt på noe annet, og fremdeles vært litt usikker på om jeg egentlig har forstått eller om jeg bare har pugget det så godt at det bare sitter der. Samt en liten miks av noen trassanfall på vei til og fra barnehagen og barn som ikke vil legge seg om kvelden. Det har til tider vært et stresskaos uten like, og jeg er sikker på at jeg innvendig er blitt hvert fall 10 år eldre i løpet av de siste årene.

Siden i fjor høst tok jeg på meg en deltidsjobb i tillegg til jobben på sosiale medier også, jeg er jo som sagt glad i å gjøre det vanskelig for meg selv. Haha. Likevel er jeg glad jeg gjorde det, for det har gitt meg så mye i tillegg til skolehverdagen min!

Uansett hvor vanskelig det tidvis har vært, er det ingen som kan ta fra meg at jeg har jobbet beinhardt for å få det til. Jeg er ferdig med videregående og får utdelt vitnemålet mitt på onsdag. Hvor jeg allerede vet at jeg har karakteren 6 i fagene mine utenom ett. Jeg har et karaktersnitt på like over 5,5. Jeg får gledestårer når jeg tenker på det og hvor hardt jeg har jobbet for å få det til. Men det er absolutt ikke bare min fortjeneste: Jeg hadde aldri klart det dersom Fredrik ikke hadde vært den tilstedeværende pappaen han er, samt hvis ikke familie hadde orket å høre meg i x antall fag kvelden før vurderinger, og ikke minst hvis det ikke hadde vært for at jeg har hatt ordentlig flinke lærere. Barna mine har uten tvil også hjulpet meg å holde meg motivert. Ironisk nok, vil nok kanskje noen si, er jeg ikke så sikker på om jeg hadde klart å gjøre det såpass bra, om det ikke hadde vært for dem. Verdens beste guttene mine♥

Nå gjenstår det å ta opp matten min til høsten og våren (1p+2p), samt at jeg samtidig skal ta et årsstudium i jus for å bekrefte at det er det jeg vil, før planen er å søke meg inn på master til neste år igjen♥

Men aller først skal jeg ta meg en etterlengtet sommerferie. Og feire som bare det.