SVAR PÅ SPØRSMÅL: FREDRIK OG MEG

Hei alle sammen! ♥ Håper dere har det fint. Jeg har hatt noen travle dager den siste tiden, men tenker å oppdatere oftere nå. Tenkte derfor å svare på noen spørsmål i dag!

De siste månedene hvor kontoen har vokst enda mer på Snapchat har det med jevnt mellomrom kommet inn mye spørsmål om Fredrik og meg, og vårt forhold. Disse har jeg samlet opp og så tenkte jeg å svare på noen av de mest aktuelle nå! Tror faktisk det er flere spørsmål her som jeg aldri har svart på tidligere også, så tenkte det kunne være gøy for dere som har fulgt meg i lang tid også, minst like mye som nye følgere.

Håper dere liker svarene!

Har Fredrik planer om videre utdanning? – Jeg vet ikke, han har fagbrev og jobb så det er ikke noe han har tenkt så mye på tror jeg. Dersom han en dag kommer til meg og ønsker å ta videre utdannelse vil jeg selvsagt støtte han i det, på samme måte som han støtter meg ♥

Er han veldig mye høyere enn deg? Ser veldig slik ut på bilder av dere. – Ja, Fredrik er nesten 1.90 høy og jeg er 1.59 så det er litt høydeforskjell.

Er dere fremdeles sammen? Trodde det var slutt! – Vi er fremdeles sammen og ble sammen for første gang i 2013.

Hvem er eldst av dere to? – Fredrik er ett år eldre enn meg og født i 1997.

Hvordan har dere det sammen nå? – Vi har det kjempefint, takk som spør♥ Blir bare mer glad i Fredrik for hvert år som går. Jeg merker selvsagt at vi veldig gjerne skulle hatt mer fokus til å være oss to, men vi vet også at barna bare er små en gang og at om noen år da barna er større vil vi kunne ha masse tid til å være oss to. Ikke minst vil vi fremdeles være nokså unge.. Det er jo en av fordelene med å få barn tidlig. Eldstemann er 6 og jeg fremdeles 22, ganske sprøtt å tenke på nå som de vokser til♥

Hva krangler dere mest om? – Husarbeid, ellers små ting som kan utvikle seg til å føles ganske store fordi man er trøtt og sliten som småbarnsforeldre. Tror vi er ganske normale sånn sett.

Drar dere ofte på date og finner på ting sammen? – Nei, absolutt ikke. Vi skulle vært flinkere der. Men! Vi er flinke til å spise sammen, og ha det gøy sammen i hverdagen, og det er noe jeg har erfart som veldig viktig i det lange løp.

Er du og Fredrik like, og tror du det er derfor dere har holdt sammen? – Nei, vi er ikke like. Vi har vel egentlig bare max et par felles interesser. Fredrik er veldig konfliktsky, og har en sånn fin ro over seg som jeg definitivt ikke har, han foretrekker å være hjemme (han er ekstremt hjemmekjær) og elsker rutiner, legge seg tidlig osv. Jeg er overhode ikke konfliktsky, elsker å være ute og finne på ting hele dagen om jeg kan – både med og uten barn, er ikke spesielt glad i rutiner (er tidenes b-menneske) og vil helst at det skal skje noe nytt hele tiden. I tillegg har vi ulik smak når det gjelder både musikk, interiør, ja, det meste egentlig. Så jeg tror man kan si at vi er et godt eksempel på at motsetninger passer sammen, fordi vi er nesten så ulike som vi får blitt.

Hva er ditt favoritt gjesteinnlegget av de som Fredrik har skrevet på bloggen din hittil? – Elsker spørsmålet! Tror kanskje DETTE og DETTE.

INFLUENCERE SOM IKKE EIER SKAM

Min eldste gutt fyller snart 6 år. Og jeg må i år, for andre gang, fortelle han at heller ikke i år får ha et vanlig bursdagsselskap med vennene og familien hans. I fjor var det full lockdown under bursdagen hans, i år må vi se an restriksjonene. Men en ting vet vi sikkert allerede nå: Det blir ingen vanlig barnebursdag slik han hadde ønsket seg.

Jeg gruer meg til å fortelle han at vi ikke kan feire bursdagen hans som normalt i år heller. Han har gledet seg til å feire med alle venner og familie.

Sånn blir det ikke. Og man skal ikke undervurdere for mye sånt betyr for en stor, men fremdeles ganske liten gutt. Jeg føler med alle andre som har barn og som må feire dagen de gleder seg til hele året, alene.

Men, men. vi får endelig håpe at influencerne koser seg på ferie i Dubai!🥳

Gi meg styrke, sier jeg bare.

EN STOR DAG

Hei alle sammen, og riktig god tirsdag ♥ Dette blogginnlegget skulle egentlig vært publisert i går, men jeg glemte å trykke på publiser, så da kom det ut i dag istedenfor.

I dag har Fredrik hatt bursdag, og som dere vet, tar jeg bursdager rimelig høytidelig – så det måtte vi selvsagt feire! Fredrik fikk en ny Led-tv fra meg og barna til jul, så han fikk ingen kjempesvær gave på bursdagen sin i dag, men en liten ting måtte han jo ha. Selv om han har bursdag rimelig tett på julen. Derfor kjøpte guttene og jeg et lite parfymesett fra Calvin Klein + masse sjokolade til han.

Jeg kjøpte inn til livretten hans i dag (taco) vi har dessuten sett på film og fått slappet av, etter at han kom hjem fra jobb. Guttene og jeg har bare vært hjemme i hele dag siden barnehagen har hatt planleggingsdag og jeg har hatt hjemmeskole (ikke den beste kombinasjonen for øvrig)

Er så rart å tenke på at jeg møtte Fredrik da han var 15 år og nå i dag fyller han 24. Tiden flyr. Verdens flinkeste og fineste pappa♥ Gratulerer så mye med dagen Fredrik! Barna og jeg er heldige som har deg.