EN NY START

Reklame | Poster Store

Hei dere! Veldig lenge siden nytt blogginnlegg nå. Tenkte bare kjapt å oppdatere dere om hva som skjer i livet mitt nå, samt dele tidenes rabattkode på bilder fra Poster Store i samme slengen.

I dag hadde Noah sin siste dag i barnehagen noensinne, og han begynner på samme skole som Leo i midten av august. Jeg som på min side aldri gråter eller feller tårer, gråt som en liten unge både da jeg leverte han på morgenen i dag, samt da jeg hentet han etter det han betegnet som “den beste dagen i barnehagen – noen sinne” som jo også var den siste.

At de blir store er i utgangspunktet ikke noe stort vemod for meg (sånn er det jo bare) men det faktum at det er siste gangen vi leverer og henter i den fine barnehagen, siste gang vi snakker med de ansatte om hvordan dagen har vært, siste gangen vi lukker grinda bak oss når vi går ut.. Der er det verre kjenner jeg. Er ikke spesielt glad i store forandringer, og kjente det ekstra godt i dag.

Uansett! Ellers er livet på et veldig bra sted nå. Jeg kommer nok til å kjøpe enebolig i løpet av det neste halvåret, Leo skal begynne i andreklasse, og jeg har siste året med emner i juss før jeg har nok studiepoeng til å komme inn på master i juss i Oslo. Jobbet meget lenge for det, og så er det først nå snart den virkelige jobben begynner. Har enn så lenge jobbet ganske mye med Snapchat, blitt blond, hatt x antall eksamener, tilbrakt mye tid med venner, og endelig nå fått sommerferie fra studiene frem til midten av august♥

Så har jeg jo rabattkode på Poster Store til dere i dag! 45Jessen gir dere gir 45% rabatt på plakater og 10% på rammer hos Poster Store, fra og med i dag til og med 4 juli! Det er mer rabatt å hente med min rabattkode enn med rabatten på siden deres, og de har fått inn så mange fine bilder. I tillegg pleier jeg ikke få rabattkoder på rammer men det fikk jeg denne gang – så vil med det ønske dere en riktig god sommer, og happy shopping hvis du vil benytte deg av tilbudet♥