OPPSKRIFT: ITALIENSK PASTASALAT

God tirsdag alle sammen! Her har dagen gått til med bytur, tur i skogen med begge barna, og badetid her hjemme. Vi har også vært litt i hagen, og på butikken. Så litt av hvert! Når vi er innom byen kjøper vi forresten bare med noe på favorittkafeen som takeaway til å ta med ut på tur i skogen. Jeg har jo blitt friskmeldt, så det var mildt sagt godt å komme seg litt ut igjen etter å ha vært så syk så lenge.

I tillegg har jeg hatt to skoletimer med digital undervisning tidlig på dagen i dag, og i morgen får jeg påskeferie når jeg er ferdig med skole for dagen, ergo har jeg ikke digital undervisning på en stund etter i morgen. Det er ganske heavy med barna og undervisningen i tillegg når jeg må løpe rundt her som en gal for å med meg ting på pcen, og samtidig passe på at barna ikke river ned huset i mellomtiden. Haha! Men det må jo bare gå, så vi gjør det beste ut av det som alle andre i denne litt merkelige og utfordrende tiden.

Skifter litt fokus her: I dag lagde jeg en fantastisk italiensk pastasalat til middag som virkelig var helt himmelsk! Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften med dere nå i dag ♥ Jeg kom på ideen da jeg gjerne ville ha pasta bolognese til middag, men så ville jeg gjøre det litt sunnere.

Dette trenger du:

  • Olivenolje, et par-tre teskjeer
  • Vegansk/vegetardeig, jeg brukte fra Naturli’ som er min favoritt, du trenger ikke mer enn kanskje 200 gram
  • Søte cherrytomater, en god håndfull
  • Fersk basilikum, en håndfull
  • Pasta, en god håndfull (jeg brukte vanlig pasta i dag, men for en enda sunnere versjon kan du bruke fullkorn-fusilli fra Barilla – den er nemlig tilsatt fosfor, jern, magnesium og sink. i tillegg til å være fullkorn, altså nokså rik på fiber)
  • Fersk mozzarella, jeg brukte mozzarella-kuler jeg kjøpte på Meny. Du kan også lage hjemmelaget vegansk mozzarella, veldig godt det også!
  • Saften fra sitron, et par teskjeer
  • Salt og pepper etter smak
  • Et par spiseskjeer tomatsaus, kan sløyfes. Du kan ellers bruke rød pesto! Eller bare litt ekstra med olivenolje, dersom du foretrekker uten noen ekstra saus

Slik gjør du: Kutt opp tomater i to, kok pasta etter anvisning på pakken, og stek vegetar eller vegansk deig i pannen med litt olje. Deretter legger du opp Basilikum, vegetar/vegansk stekt deig, cherrytomater, fersk mozzarella og den ferdigkokte pastaen på en tallerken. Topp med noen teskjeer olivenolje, saften fra litt sitron, og krydrer med salt og pepper etter smak. Valgte du å ha saus eller pesto oppå, kan du også røre dette inn. Nyt og server ♥

NY HOUSE TOUR?

I samarbeid med Ellos

God mandag alle sammen! Håper dere har det bra♥

Nå om dagen har vi litt ekstra tid til alt, så vi prøver å utnytte den på best mulig måte. Både med rydding, organisering og andre nødvendige oppgaver her hjemme. Vi har jo holdt på med å innrede rommet til Fredrik og meg en god stund også nå, samt at vi før sommeren skal kjøpe inn ny sofa (vår er mildt sagt ganske slitt) nytt spisestuebord, og nytt bord og 4 stoler til kjøkkenet som et lite frokostbord. Vi skal ta ned hyllene vi har i stuen og lage bildevegg istedenfor, og har et par andre ideer for hvordan det skal se ut her når vi blir ferdige. I den anledning lurte jeg på om dere ville vært interesserte i en ny house tour? Sist gang jeg la ut house tour er nå over 3 år siden, så fra før av ser det ganske annerledes ut her hjemme nå. Og det vil jo bare se enda mer annerledes ut når vi er ferdige med å ordne her hjemme!

Jeg finner masse inspirasjon på Ellos i Ellos home kategorien. De har så mye fint til hus og hjem! Alt fra møbler, til tekstiler på både kjøkken, stue og soverom, til pyntegjenstander. Virkelig verdt å sjekke ut! Akkurat nå har de også mange nyheter ute. Tenkte å vise dere noen av mine favoritter fra Ellos home nå i dag.

Har også en rabattkode til dere!
Den gir dere 33% rabatt på den dyreste varen av ordinære priser (inklusive eksterne varemerker!)* + 5% ekstra rabatt på alle nedsatte priser (Salg) den er gyldig t.o.m 31/3. Koden er: 415414.

Håndklær 6pk til 200 kr med min rabattkode HER ♥ Sengesett HER (dette er i økologisk bomull og på tilbud nå til 215 kroner, og du får det enda billigere med rabattkoden min!) ♥ Gardiner HER

Tykkere gardiner HER ♥ Sengehimmel til barnerommet HER ♥ Kjøkkenhåndklær HER (Disse koster bare 90 kroner nå, enda billigere med rabattkoden min!) ♥

Du kan klikke deg inn på Ellos sine nettsider HER for å sjekke det ut! Og gi meg gjerne tilbakemelding på om dere ønsker ny house tour eller ikke, slik at jeg vet om det er noe dere synes er interessant eller ei. Vi snakkes senere!

MATFAVORITTER OG GODE NYHETER

God søndag til dere alle! Håper dere har hatt en fin helg hvor enn dere er. Jeg har brukt dagen til å slappe av, betale regninger, og maile med samarbeidspartnere. Har også planlagt en del innhold på bloggen fremover, så med tanke på at jeg har vært syk en god stund nå så var det litt å ta igjen. Dagens gode nyheter: Jeg begynner virkelig å bli bedre! Nå er det bare å vente på at jeg er helt symptomfri + 1 dag, og så kan jeg endelig gå på matbutikken igjen. Det er et savn! Gleder meg også til å ta med guttene mer ut, det har mildt sagt vært litt utfordrende i og med at både Fredrik og jeg har vært nede for telling.

I dag tenkte jeg å dele noen inspirasjonsbilder av favorittmatrettene mine! Jeg har gått ned i vekt i det siste. Ufrivillig. Da jeg har vært syk. Jeg er jo syk hele tiden føler jeg, men jeg har faktisk fått sjekket at jeg ikke har noen mangler eller lignende hos legen, som noen av dere lesere tipset meg om. Jeg har vel bare et elendig immunforsvar i kombinasjon med at jeg har gått litt lettkledd, og så er det jo veldig tiden for å bli syk nå også (sånn uavhengig av corona, som jeg er nesten sikker på at jeg ikke har hatt). Prøver å få igjen matlysten ved å se gjennom matbildene jeg har på telefonen min, og da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele litt matinspirasjon med dere! Si gjerne i fra om dette er noe dere ønsker at jeg skal gjøre oftere, jeg lager jo utrolig mye mat faktisk.

♥ Veganske kyllingnuggets fra Quorn med hjemmefritert pommes frites, parmesan (bruk vegansk eller vegetarisk) og kruspersille 

 Favorittsalat med pannestekte kidneybønner, søte cherrytomater, mais, ovnsstekte potetbiter og spinatmix

♥ Fantastisk Beyond-burger i briochebrød med tomat, vegansk cheddar, og hjemmelagde fløtegratinerte poteter (bytt ut fløte med gryr, og eventuelt vegansk ost i oppskrifter på fløtegratinerte poteter – SÅ enkelt!)

♥ Vegansk kyllingsalat med “like chicken”-biter, isbergsalat, rødløk, paprika, ruccola, pastaskjell og stekt marinert sopp!

♥ Verdens beste hjemmelagde tomatsuppe med ovnsstekte kikerter krydret med paprika, salt og pepper

♥ Stekt nudler i soyasaus med revet gulrot, stekt løk, sopp og brokkoli (ikke med på bildet da jeg foretrekker å ovnssteke den) toppet med persille

♥ Favorittsalat med ovnsstekt brokkoli, stekte kidneybønner, avokado med hvitløks- og paprikakrydder, kinakål, vegansk fetaost, og tomatbiter

Det var alle matbildene for denne gang! Vil også få takke for alle koselige god-bedring-meldinger den siste tiden. Det er virkelig noe jeg setter pris på. Tusen takk, kjære blogglesere! Nå blir det iskrem, spille med Fredrik og så legge oss. Ser så frem til bedre tider nå, med mindre sykdom, mer aktivitet i løpet av dagene, og forhåpentligvis at coronasituasjonen roer seg om en måned eller to. Vi får håpe på det beste, men være forberedt på det verste.♥

Nyt siste rest av helgen så mye dere kan, så snakkes vi snart igjen.

JEG FORELSKET MEG PÅ NYTT

Hvordan har kjæresten min forandret seg etter vi fikk barn sammen?

Det spørsmålet fikk jeg senest i dag, og nå tenkte jeg å svare dere på det.

Fredrik og jeg hadde, som mange av dere allerede vet, kun vært kjærester i 8 måneder før vi fant ut at jeg var gravid første gangen jeg ble det. Tross at vi hadde kjent hverandre en god stund lenger enn det.

Før vi fikk sønnen vår, og før jeg i det hele tatt ble gravid, var Fredrik som.. En hvilken som helst annen 17 år gammel gutt. Han var likevel på et helt annet sted mentalt enn hva han er i dag, for det å bli en forelder gjør noe med tankesettet- og modenhetsnivået ditt. Du modnes med oppgaven, enten du vil eller ei, i en eller annen grad. Noen mer enn andre, selvfølgelig –man blir ikke automatisk kjempemoden bare man er blitt mamma eller pappa. Ikke nødvendigvis.

Han har naturligvis også forandret seg mye utseendemessig siden vi først ble kjærester, og i alt fra hvilke klær han gikk i, til hvordan han oppførte seg, men aller størst er den forandringen som har skjedd på innsiden.

Av og til husker jeg tilbake på samtaler vi hadde. Jeg kan sitte og riste på hodet av å tenke tilbake på hva vi begge mente og hva slags syn vi hadde på ting – men morsomst er det jo å se den forandringen hos ham, for det blir så synlig for meg som var med ham når han for noen år tilbake var helt annerledes enn hva han er i dag. Fra hva vi kunne krangle og ha diskusjoner om da, og hvor stor forskjell jeg nå ser at det er på hvordan Fredrik tenker og hvilket syn han har på ting. Hvordan ting han sa og mente er så fjerne fra hva han sier og mener om det samme i dag.

Man skulle jo nesten tro at så mange forandringer hos oss begge på relativt kort tid måtte bety at vi kom til å vokse fra hverandre. Jeg aner ikke hvordan vi ikke har gjort det. Vi har vel bare vokst i samme retning.

Til en viss grad forble han selvsagt den samme, men at han vokste mye på det (noe jeg også gjorde) er det ingen tvil om. Så når Fredrik ble pappa, så forelsket jeg meg nemlig på nytt i ham.

Jeg var ikke lenger bare forelsket i den 17 år gamle gutten han tidligere var. Jeg ble også forelsket i den pappaen han var for barnet vårt, hvor flink han var til å ta vare på babyen vår – og hvordan han håndterte den nye rollen så himla bra♥ Til høsten er det 7 år siden første gangen vi ble sammen, og jeg håper vi holder i mange, mange år til.

EN GOD NYHET FOR MIN DEL

Hei alle sammen! Her er jeg fortsatt liggende i sofaen med det som antas å være lungebetennelse, så mye har ikke skjedd på flere dager her. Likevel har Fredrik blitt ganske mye bedre, så han står opp med barn, aktiviserer, tegner og bygger togbane. Måtte nesten ta meg selv litt i det da jeg roste han så mye for alt han hadde gjort da jeg sto opp i dag og han bare “Jessica, jeg er faktisk faren deres og jeg vil ikke at du skal takke meg for å ta vare på dem” Nope, det har du helt rett i. Jeg setter nok bare ekstra stor pris på alt han gjør nå som jeg er helt ute av stand til å gjøre noe særlig selv.

Det er mye dårlige nyheter for tiden. Jeg tror egentlig ikke jeg trenger å ramse opp noe, for dere vet antakeligvis hva mye av det dreier seg om allerede. Jeg tenker på alle dere som er enten direkte eller indirekte berørt av at dette viruset herjer. Virkelig ♥

Selv fikk jeg servert en god nyhet (for min del, i hvert fall) som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har nevnt her inne at jeg har slitt veldig mye i matematikken på skolen. Du kan lese mer om det blant annet HER. Det er så irriterende, for det er det eneste faget jeg synes er vanskelig. Jeg har brukt utallige kvelder siden jeg startet på vgs i 2018 på å bedre meg, og det går fremover – men det går sakte. Da jeg tidligere i år fikk beskjed om at det var 90% sjanse for at jeg kom til å komme opp i matematikk 2P i skriftlig eksamen nå til våren, ble jeg derfor ganske lei meg. Selv om jeg åpenbart var innstilt på at jeg måtte jobbe hardt for å gjøre mitt aller beste.

Men, i dag kom nyheten om at alle skriftlige eksamener i både grunnskolen og videregående skole er avlyst. Og selv om vi alle er enige om at bakgrunnen for dette er forferdelig, for ikke å snakke om at situasjonen vi er i nå er helt uvirkelig – så må det være lov for meg å si at dette er EKSTREMT gode nyheter for min del, og at jeg mildt sagt er glad for akkurat det. Med det sagt – la meg igjen få understreke at jeg synes det er helt grusomt å se hvilke enorme konsekvenser denne pandemien har hatt for store deler av verden, inkludert Norge – og DET skulle vi alle vært foruten. Bare så det ikke er noen tvil om hva jeg mener her.

Jeg er bare glad for at jeg slapp å ha den eksamenen skriftlig fordi jeg måtte hatt en karakter 5 på den. Og det vet jeg at jeg tvilsomt ville fått, dermed er jeg glad jeg slapp. Det er mildt sagt lettere for meg å få en bra standpunktskarakter enn det er å få en bra karakter på eksamen i matte! Så jeg er glad for akkurat det, men ellers er dette ingen morsom situasjon for noen og jeg savner lærerne mine, de andre i klassen min og det å gå på skolen. Jeg vet at barna mine savner de fantastiske ansatte i barnehagen deres og vennene sine. Og jeg savner familien min i Gjøvik, Fredrik savner sin, og familiene våre savner oss og barna. Men sånn er det bare, og dette skal vi stå i sammen. Ikke minst vet jeg at vi neppe er de eneste som savner noen, og at det er mange der ute som er både ensomme og triste på grunn av pandemien.

Jeg ville bare dele en liten gladnyhet for min egen del. Jeg vet at det kanskje er lite å glede seg over med tanke på hvor mange som er berørte av viruset, men heldigvis kan man ha to tanker i hodet samtidig. For å være helt ærlig, så prøver jeg å holde fast ved gladnyheter om dagen, for det er jo ikke akkurat flust av dem..

Ønsker dere alle en fin kveld videre, håper dere er friske og at dere har det bra♥

VERDENS FINESTE BILDE

I dag dukket det opp noe da jeg åpnet Instagram.

“På denne dagen for 5 år siden” sto det.

Og dette dukket opp. Det første bildet tatt av 18 år gamle pappa Fredrik, og lille sønnen vår♥ Jeg smelter helt, og måtte bare vise dere dette.

5 år altså. Noen ganger har jeg tenkt på at jeg den gang ikke ante hva som ventet meg. Spesielt når jeg vet hvor mye som har skjedd de siste fem årene, hvor mange valg jeg har måtte ta stilling til, hvor mange viktige avgjørelser som har blitt tatt. Men så blir jeg samtidig glad for at jeg ikke har visst, og at veien har blitt til mens man går. Hvorfor? Jo, for hvis jeg hadde visst, ville det blitt litt som å sitte med fasiten når man har matteprøve på skolen. Ja, man får svarene og du får kanskje full score på prøven, men når alt kommer til alt, så har du ikke lært stort.

10 SPØRSMÅL OG 10 SVAR

1. Ville du sagt ja hvis Fredrik spurte om du ville gifte deg med han? – Ja, det ville jeg. Elsker han jo♥

2. Hvordan går det med dere? – Vi har det greit, tross omstendighetene. Takk for omtanken! Fredrik har vært hjemme fra jobb en uke nå på grunn av sykdom, så vi er hjemme hele gjengen. Vanligvis hadde jeg nok tenkt at jeg ville blitt gal dersom vi skulle gått oppå hverandre slik vi gjør nå, men det har gått overraskende bra. Gleder meg til den vanlige hverdagen begynner igjen, men i mellomtiden er jeg glad for å kunne bidra i fellesdugnaden, og vi holder oss med glede hjemme.

3. Påvirker corona-situasjonen dere økonomisk? – Nei. Fredrik jobber i matbutikk, så hans jobb er vel, om noe, viktigere enn noen gang nå. Jeg jobber jo med sosiale medier hjemmefra og har faste samarbeidspartnere som jeg jobber tett med. I løpet av en måned får jeg nok av samarbeidsforespørsler fra ulike aktører som ønsker at jeg skal gjøre et bloggsamarbeid med dem. Vanligvis takker jeg bare ja til to per måned, for å sette en begrensning selv for hvor mye reklame jeg vil gjøre på bloggen min. De som leser bloggen min fast vet at jeg er veldig flink (om jeg får si det selv) til å begrense antall reklameinnlegg. Nettopp fordi jeg selv var bloggleser i mange år før jeg begynte å blogge, og vet hvor ufattelig kjedelig det er når bloggerene man leser bare pøser på med reklame etter reklame. Dessuten, som sagt før: Pengene har aldri vært det store for min del med det å blogge. Det har vært veldig gøy, selvfølgelig, å kunne leve på bloggen min og mine sosiale medier. Men utover det, er det å tjene mest mulig penger ikke et mål for meg i det hele tatt.

4. Har du merket en nedgang i antall lesere etter at du sluttet å eksponere barna dine? – Nei, jeg har tvert i mot merket en økning. Det blir for øvrig litt vanskelig å si om det er knyttet til det direkte, eller om det har med andre ting å gjøre.

5. Kommer du til å legge inn silikon på nytt? – Absolutt ikke. For dere som kanskje ikke har fått med dere blogginnlegget hvor jeg forteller om komplikasjonene jeg opplevde etter å ha tatt silikon så finner du det HER. Det er blogginnlegg til skrekk og advarsel. Jeg har på sett og vis akseptert at jeg kommer til å være så og si flatbrystet resten av livet, og det er det ikke så mye annet jeg kan gjøre med enn å akseptere. At jeg liksom skulle ha operert på nytt og risikert å gå gjennom det helvete nok en gang hadde aldri i livet skjedd.

6. Hvor mye betaler dere i husleie? – Dette får jeg veldig mye spørsmål om når jeg deler bilder eller videoer fra leiligheten vår på Snapchat! Vi betaler 12 000,- i husleie i måneden. Gleder meg for øvrig veldig til senere i år når vi forhåpentligvis skal kjøpe vår egen leilighet! Selv om vi elsker å bo i denne leiligheten, ønsker vi selvsagt å kjøpe fremfor å leie.

7. Kan du ha ny house tour snart? – Det kan jeg helt sikkert! Er jo flere år siden sist, og mye har endret seg her hjemme siden den gang.

8. Hvordan lagde du bursdagskaken du la ut på Snapchat? – Veldig enkelt! Bak et sukkerbrød, del i tre, dynk med syltetøy og krem (helst hjemmelaget, men på boks funker også) gjør dette mellom lagene, og topp med den siste delen av sukkerbrødet. Deretter dekker du hele kaken med krem, og pynter med valgfrie bær. Jeg gikk for en enkel versjon med bare jordbær og sjokolade, siden det var det bursdagsbarnet ønsket seg ♥ Her kan man også pynte med marengs, bær og vaniljekrem feks. Denne kaken kan også lett lages vegansk.

9. Kommer du til å slutte å blogge dette året? – Nei, det tror jeg nok ikke.

10. Hvor mye må du ha i snitt når du er ferdig på videregående? – Jeg må ha så nær 6 i karaktersnitt som mulig. Resten tar jeg igjen med alderspoeng!

EN STOR DAG I VENTE

God kveld dere! Litt senere enn planlagt, men det siste døgnet har snudd opp og ned på litt av hvert her hjemme. Jeg har mistenkt lungebetennelse og holder senga, og det har helt ærlig vært en litt tøff dag. Nå er 3 av 4 syke her hjemme så det skulle jo egentlig bare mangle at dagene kan bli litt sånn. Likevel har vi da klart å lage oss en fin dag for våre små, og det er jo tross alt det viktigste! Vi har blant annet hatt Disney-maraton med flere fine filmer. Deriblant min bror bjørnen, som jeg tror er den fineste barnefilmen jeg vet om. Om jeg ikke allerede var på gråten av hvor rotete det er her hjemme nå, i tillegg til hvordan jeg ble så syk så himla fort – måtte jeg selvsagt gråte av den fine filmen også. Jeg eier jo ikke kontroll over egne følelser lenger etter jeg fikk barn. Haha!

I morgen har vi et bursdagsbarn her hjemme (timingen er jo virkelig upåklagelig) men heldigvis har jeg handlet inn og ordnet ballonger, gave og bursdagsfrokost tidligere denne uken. Dere kan trygt si at jeg nå er sjeleglad for at jeg er et planleggingsmenneske som har planlagt denne dagen i en god stund allerede! Noen ganger kan jeg irritere meg over at jeg er litt sånn, som alltid må skrive femten lister om hva som må gjøres, handles inn, og så videre. Men det kommer heldigivis noe godt med det også.

Det blir uten tvil en litt annerledes bursdagsfeiring, så jeg føler med alle dere som også har bursdag i disse tider. Familieselskapet er utsatt på ubestemt tid, og mange av tingene som vi gjerne skulle gjort på den store dagen hans, får vi ikke gjort. Sånn er det bare. Uansett er dette en stor dag og vi skal gjøre det absolutt beste ut av det. Jeg gleder meg veldig og det vet jeg at det er en annen som gjør i dette huset også♥

ANGÅENDE ET NYTT BARN

“Når kommer nestemann da? Får håpe dere får ei jente neste gang, da” sier hun før hun smiler og ser bort på de to guttene mine.

Jeg kan umulig være den eneste som får høre ting som dette! Og bare så det er sagt: Nei, jeg tror absolutt ikke noen mener noe vondt når de slenger ut en slik kommentar, på noen virker det nesten som at det kommer automatisk og at det er en helt naturlig ting å si. Likevel stiller jeg et stort spørsmålstegn omkring hvorfor i alle dager vi antar at foreldre som har fått barn, automatisk ønsker seg det motsatte kjønnet av det de allerede har – på et eventuelt neste barn.

Etter at jeg hadde fått min første sønn for fem år siden, ønsket jeg meg faktisk ei jente dersom jeg skulle få et nytt barn. Jeg skrev til og med om det på bloggen i DETTE blogginnlegget. Morsomt å se tilbake på at jeg turte å være så politisk ukorrekt og at jeg sto for meningene mine også den gang (det fikk jeg selvfølgelig en del slakt for) tross at jeg ikke har helt samme mening i dag.

En mening jeg har som for øvrig ikke har forandret seg, er at det i min verden ikke er noe galt i å ønske seg et kjønn. Et ønske er tross alt bare et ønske. Jeg tror det er menneskelig å ønske seg et kjønn mer enn et annet, men det betyr ikke at man nødvendigvis blir skuffet om man ikke får det man kanskje ønsket seg. Personlig pleier jeg å svare som sant er at “Nei, faktisk ønsker vi oss enda en gutt dersom vi får et nytt barn” – noe vi gjør. Mange blir overrasket over dette, og det virker som vi bryter med normen bare ved å ha det ønsket.

Disse kommentarene er ikke noen engangs-greier, heller. Etter at jeg var på ultralyd med min yngste sønn, da han fremdeles lå trygt i magen min, og fikk vite at også han var en gutt – var jeg så inderlig stolt og rett og slett helt i ekstase. Men også da fikk jeg høre at “Ja, ja, men da får vi satse på at tredjemann er ei jente da” – men i alle dager, her sitter jeg gravid med andremann og du snakker allerede om kjønnet på et tredje barn?! Haha!

Er målet her å få et barn av hvert kjønn? Er det først da søskenflokken er “komplett”? Jeg tror nemlig at hadde jeg hatt to jenter, så ville jeg fått samme kommentar bare motsatt. “Får håpe nestemann er en gutt, da”.

Jeg elsker å være guttemamma. Hadde jeg fått to jenter istedenfor gutter de gangene jeg har blitt gravid, hadde jeg garantert elsket å være jentemamma også! For noe jeg og samboeren min alltid har vært svært tydelige på, er at når vi først har ventet barn, og den enorme gleden det er – så har vi ikke først og fremst ønsket oss verken en jente eller gutt, men enkelt og greit et barn♥

DET ER SÅ TYPISK!

God fredag!

Her er jeg nesten akkurat hjemme fra en joggetur. Utrolig deilig å få kommet meg litt ut også, da hele husstanden her brått er blitt syke. Vel, bort sett fra meg, da. Alle guttene mine er ikke like ille altså, og det er tvilsomt noe korona-virus på gang – men like fullt: Er det ikke typisk? Alle på en gang og full pakke. Ja ja, heldigvis er i hvert fall jeg frisk – så jeg skal ta så godt vare på guttene atte hjelp ♥

Ellers går dagene våre rolig for seg. I går måtte jeg ta skikkelig opprydning i alt som hadde med skolearbeid å gjøre, så bloggingen utgikk: Men at dere likevel klikker dere innom gjør meg skikkelig glad. Det er litt rart med denne nye hverdagen, men slik tror jeg det føles for de fleste av oss. Jeg prøver å være ekstra obs på å ta vare på mine egne besteforeldre i denne tiden (ved å ringe, send mld og tilby meg å handle mat for de og sette det utenfor hos dem) jeg tror det er ekstra viktig i denne tiden, og så tror jeg at en del besteforeldre kan ha lett for å føle at de er til bry om de ringer eller spør om hjelp med noe. Kanskje fordi de tenker at vi som er unge har “nok med vårt” – og vi har jo alle hver våre liv med både travle uker og det som er, men aldri fort travelt til å hjelpe familien♥ Derfor prøver i hvert fall jeg å være i forkant, for det tror jeg kan bety mye i en tid som denne. Får så vondt i sjelen av alle eldre som er redd for viruset, noe jeg har full forståelse for at mange kan være!

Jeg har allerede prøvd å få litt annet ut av all tiden jeg har til overs hjemme nå, både med rydding, organisering og den slags. Har begynt litt på rommet til barna, og skal fortsette i morgen. Dagene går så i ett nå at jeg ikke kan skille så mye på hverdag og helg, men uansett vil jeg ønske dere alle en riktig god helg – og så håper jeg at dere har det bra i den nye hverdagen. Hvis jeg har noen fra helsevesenet, butikkmedarbeidere, eller lærere som leser bloggen min vil jeg også benytte anledningen til å gi dere en liten hyllest. Tenk så ille ute vi hadde vært uten dere akkurat nå! ♥ Klem