FLYTTEKAOS OG VÅRT NYE HJEM

Annonse Posterstore

Hei dere♥ En liten oppdatering på leiligheten min! Dere som følger meg på Insta har kanskje allerede sett litt fra den nye leiligheten min, men det har vært mye flyttekaos i sommer og med studiene mine har det tatt sin tid å komme på plass. Nå nærmer kaoset seg endelig en slutt og da er det også mye hyggeligere å vise dere litt. I den anledning har jeg også en rabattkode til dere på plakater fra Posterstore! Jeg har fått på plass litt nye plakater selv nå, og barna har fått egne på sitt rom som de elsker. Legg merke til de utrolig fine rammene på bildene på rommet til barna!

Dere får selvfølgelig også en rabattkode av meg. Denne gangen 45% (!!) rabatt på ALLE plakater (gjelder ikke rammer eller selection-postere) ved å bruke min rabattkode Jessicaen45. Rabattkoden er gydig i 4 dager fra NÅ! Altså nesten halv pris på alle plakater utenom selection posters.

One line poster HER ♥ Santorini poster HER

Posterstore har jeg fortalt dere om tidligere, men hvis du ikke husker eller har fått med deg det, så kan jeg fortelle kort det du trenger å vite:

♥Levering skjer på 1-3 dager

♥ Alltid gode priser: Men spesielt nå hvor du får 45% avslag på alle plakater (ikke rammer og selection-plakater) med rabattkoden min Jessicaen45!

♥ Godt utvalg: MYE å velge i! Blir overrasket hvis det finnes noen som ikke finner noe de liker blant utvalget deres + nyheter hver uke!

♥ Sikker, rask og trygg betaling, muligheter for delbetaling med Klarna!

♥ Kundeservice som faktisk hjelper deg. Du er i trygge hender som kunde og Posterstore får enestående tilbakemeldinger fra kundene sine via Trustpilot.

Ønsker dere en riktig god søndag videre og happy shopping♥