40 SPØRSMÅL, 40 SVAR

1. Tre ord om meg: Omsorgsfull, glad og snill.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å tvinge meg selv opp av sengen 😂 Og skru av alarmene mine.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Okei, her kommer en innrømmelse: Jeg husker faktisk ikke sist jeg hørte på radio.

4. Jeg gleder meg til: JUL!

5. Klesskapet mitt er fullt av: klær og kjoler til å kle opp en hel landsby og vel så det.

6. Når jeg skal pynte meg: Er jeg stort sett alltid stresset fordi jeg garantert har tenkt at jeg har såå god tid alt for lenge, og så har jeg “plutselig” ikke god tid lenger, gitt. Det skjer hver eneste gang!

7. Jeg brenner for: Rettferdighet.

8. Etter dette blogginnlegget er publisert skal jeg: Finne på noe med ei venninne jeg ikke har sett på en stund, som jeg gleder meg veldig til ♥

9: Jeg føler meg bra når: Leiligheten er helt ren, jeg er ferdig med alt jobb+skolearbeid, i rute med bloggen og Snapchat, og det er helg. Eller når jeg har trent.

10. På kafe/i kaffebaren bestiller jeg: Frappe laget på soya med salt karamell/vaniljesmak. Dobbel, ikke enkel. Eller bare en iskaffe laget på soya, uten sukker. Forresten har de fått verdens beste veganske frapper på Espresso house nå som dere burde smake, ikke sponset.

11. I baren bestiller jeg: Øl. Cider er mitt verste mareritt, blir kvalm bare av tanken.

12. I vennegjengen er jeg: Dette kommer sikkert som en skikkelig overraskelse for dere, men… Mammaen. Haha!

13. Sent på kvelden i helgene er jeg: Stort sett hjemme og jobber, eventuelt trener jeg, eller så legger jeg meg tidlig. En gang i nye og ne er jeg med venninnene mine ut på ting ♥

14. Jeg kan ikke leve uten: Guttene mine og familien.

15. Barn er: livets store glede og noe jeg er ekstremt takknemlig for at jeg har fått oppleve å få selv!

16. Om natta: Legger jeg meg sent og sover utrolig dårlig for tiden! Dere vet jo om meg og de enorme søvnproblemene mine, så det er intet nytt.

17. I veska har jeg: Leppestift, powerbank, iphone-lader, bankkort, våtservietter og barneleker.

18. Trening er: Viktig for meg, og noe som tar en del tid i hverdagen min.

19. Politikk er: noe som angår oss alle og som alle burde ta seg tiden til å sette seg inn i, om ikke 100% så hvert fall slik at man har en OK oversikt og vet hva man støtter når man stemmer et parti ved valget.

20. Kjærlighet er: Når du kan savne noen selv om du så dem i går.

21. I høst skal jeg unne meg: Mengder med kakao med krem og masse innekos.

22. Ved sengekanten har jeg: Smykkene mine, iphone-lader, tyggegummi og en bok.

23. På kjøkkenet er jeg: Glad i å være! Jeg lager jo stort sett mat hver eneste dag og synes det er superkoselig.

24. Jeg er dårligst til: Å holde tidsfrister.. Haha, uff.. Flaut, men faktisk sant.

25. Jeg er flinkest til: Å ta vare på de rundt meg og å vise omtanke.

26. Jeg elsker: barna mine, god mat, og øyeblikk hvor jeg bare klarer å tenke på hvor heldig jeg faktisk er.

27. Hva jeg vil med livet mitt: Gi barna mine en god og minnerik oppvekst, tenke over hvordan jeg ønsker at barna mine skal huske meg, og sørge for at de blir skikkelig gutter som kan ta godt vare på familiene sine i fremtiden. Jeg vil ta en lang utdannelse innenfor noe jeg interesserer meg for og sikre meg en god og sikker jobb i fremtiden ♥ Ikke minst ta godt vare på familien min og foreldrene mine når de blir eldre, og kunne sitte på gamlehjemmet selv en dag og angre så lite som mulig..

28. Jeg beundrer: Aleneforeldre. Uten tvil!

29. Det beste jeg vet: Er å legge meg i rent sengetøy helt nydusjet med en kopp te.

30. Uvane eller ikke uvane: Jeg MÅ ha kontroll og oversikt over ting og takler det ganske dårlig om jeg ikke har det. Mest en uvane, ofte en fordel.

31. Jeg er medlem i: Klubben for oss som kan dra ut ting i evigheter! Jeg er så treg når det kommer til enkelte ting at jeg blir irritert av meg selv av og til.

32. Jeg tror på: Karma. På en eller annen måte.

33. Du visste kanskje Ikke at jeg: Hadde en annen kjæreste da jeg først begynte å få kontakt med Fredrik.

34. På kvelden er jeg: Sliten eller helt i hundre og klar for alt: Det er aldri en mellomting!

35. Som venn er jeg: Alt for treg til å svare på meldinger (!) men alltid der hvis du trenger meg.

36. Når jeg har fri: Jobber jeg, driver jeg med skolen, eller så er jeg ute med venninner eller sover.

37. Når jeg jobber: Må jeg være alene for å kunne konsentrere meg ordentlig, noe som er litt kjipt noen ganger.

38. Det er lov å lyve hvis: Vanskelig greie.. Jeg kunne vært politisk korrekt og svart at “det er aldri lov å lyve” som i utgangspunktet er det riktige å forholde seg til – og i en ideell verden ville det vært sånn for oss, alle mann. Men i den virkelige verden er det litt annerledes, og det er faktisk forskjell på å lyve om de store tingene her i livet, og det å svare “ja” når noen spør om den genseren deres er fin, men du innerst inne ikke synes det. Å lyve er ikke noe jeg synes er greit, som sagt, men jeg kan forstå at det noen ganger skjer. Jeg tenker vel at spørsmålet man burde stille seg selv er: Lyver jeg for å “beskytte” meg selv (som jeg mener er galt), eller lyver jeg for å “beskytte” den andre? Og ikke minst at man ikke burde misbruke dette til egen fordel.

39. Om fem år er jeg: 26! Hjelp, det vil jeg ikke tenke på faktisk. Men som en bloggleser så fint fortalte meg sist bursdag da jeg åpnet meg opp om hvor noia jeg får for hvert år jeg blir eldre: så er alternativet til å bli eldre ikke så mye bedre.

40. Om ti år er jeg: 31 år, og har to gutter på 13 og 14 år! Haha, tenk at jeg da har to tenåringsgutter her hjemme, det er bare for sprøtt til at jeg kan tenke noe særlig på det. På en måte gleder jeg meg til den tiden, men jeg kan bekymre meg litt for om jeg enda har et så nært og godt forhold til barna mine som jeg har i dag. Det er så verdifullt for meg, og jeg vet bedre enn noen andre at tenåringsårene kan være utfordrende. Jeg tror kanskje jeg må være flink til å fokusere på at de alltid kan snakke med meg hvis det er noe og at jeg alltid er der for dem, og så ta det derfra så godt jeg kan. Uansett: Jeg har om ti år endelig nådd gjennomsnittsalderen for når kvinner får sitt første barn. Tenk det! Det er så fjernt å snakke så langt frem i tid – jeg håper jeg er lykkelig, og at jeg fortsatt bor sammen med min fantastiske lille familie. ♥

LANGHELG OG TID MED BARNA

God fredagskveld alle sammen! Noe jeg helt har glemt å fortelle dere, er at jeg har hatt langhelg denne helgen. Selv om langhelg er kjempedeilig, samt også grunnen til at barna ble hjemme fra barnehagen i dag for å ha fredagen fri de også, så har jeg fremdeles skolearbeid som må gjøres, lekser som må gjøres og jobb som venter. Men jeg klager virkelig ikke, da får jeg jo styre litt mer som jeg vil og ta det i den rekkefølgen jeg ønsker ♥

I dag har jeg for eksempel ryddet og vasket hele rommet til barna, og Leo var regelrett imponert over meg da jeg var ferdig. Haha! Barnerommet er jo det største rommet her hjemme, sett bort i fra stuen som er noe større, så det tar sin tid. Men man lærer noe av alt: Jeg har siden vi flyttet hit, blant annet, lært meg hva jeg skal se etter når vi en dag skal kjøpe vårt eget. Nå bor vi på 120 kvadratmeter, og for meg blir det nesten litt for stort altså! Spesielt med tanke på vaskingen og ryddingen, som ingen ende tar. Haha!

Hadde en liten gjennomgang med guttene om hva de har lært seg/fått til i løpet av de siste månedene, noe som selvsagt er veldig stas hver gang. Flinke skattene mine♥

Jeg kjøpte også noen nye Disney-bøker til dem her for et par dager siden, dere som følger meg på Snapchat (Mammasom16) vet antakeligvis det allerede! Vi har masse bøker liggende hjemme her nå så jeg prøver å organisere litt, guttene er veldig glade i å bli lest for og det er noe foreldrene mine gjorde veldig mye for meg da jeg var liten – så det er også noe jeg prøver å videreføre til dem.

Nå har Fredrik og jeg nesten akkurat sett ferdig en film, etter at vi spiste en nydelig, og veldig enkel middag som jeg lagde litt tidligere i kveld. Jeg var så trøtt og sliten etter uken at jeg sovnet før klokken 00.00 i går kveld, og det er ekstremt sjeldent til meg å være – samtidig håper jeg at jeg kunne klart å legge meg såpass tidlig i dag også, da jeg vet det trengs. Og fordi jeg vet det er to stykker som nå sover, men som våkner i 05-tiden i morgen. Haha! God helg, flotte dere ♥

DETTE STEMMER JEG VED VALGET!

For et par år siden valgte jeg å holde det hemmelig hva jeg stemte, men nå tenkte jeg at jeg kunne svare litt på det da jeg kjenner meg mye tryggere på hva slags saker som er viktige for meg, og politikk generelt. Jeg er fullstendig klar over at det “bare” er lokalvalg som foregår nå (fremdeles like viktig å bruke stemmeretten sin, da) men jeg tenkte jeg kunne skrive litt mer om hvor jeg står politisk uansett.

Jeg kommer til å stemme Miljøpartiet ved lokalvalget nå i år, og ved neste valg i (så fremt det ikke har skjedd noen store endringer, såklart). Ikke fordi jeg er enig i absolutt alt de mener, men fordi jeg mener de har fantastisk politikk på flere områder: blant annet barsel, barnehage- og skole, abort, psykisk helsehjelp (spes rettet til ungdom), altså.. Jeg kunne faktisk nevnt i fleng.

Noen viktige saker for meg er at kontantstøtten skal beholdes fordi det i større grad gir valgfrihet når det kommer til å vente med å sende små barn i barnehage, dersom man ønsker det. For det er helt tragisk at de som er svakere stilt økonomisk i samfunnet vårt skal måtte bli indirekte tvunget til tidligere barnehagestart enn de er klare for av den grunn at økonomien ikke strekker til, når vi lever i verdens rikeste land. Dette løser jo åpenbart ikke hele problemet, men er som sagt med på å gi større valgfrihet enn uten kontantstøtte – og det betyr noe.

Noe annet som er viktig for meg er at jeg ikke synes noe om privatisering av barnehage/eldresenter. Dette er jo ikke en sak som er svart hvitt naturligvis, da det åpenbart finnes fordeler med å gjøre det også – for det finnes uten den minste tvil mye bra privat tjenesteyting, altså uten tvil. Personlig mener jeg likevel det er betenkelig om selskaper skaper profitt ved dårligere bemanning, lønns-, pensjons- og arbeidsforhold.

Andre viktige saker for meg er retten til å elske den man vil, og retten til å bestemme over egen kropp ved å ta abort. I tillegg fører MDG en viktig politikk angående å redusere barnefattigdom, som virkelig er noe som angår oss alle.

Og unnskyld meg, så må jeg bare si at jeg blir direkte flau på vegne av alle som velger parti etter hva de mener i bompenge-saken. Ikke fordi det ikke er viktig (for det er det jo – spesielt for de det går hardest utover, som gjerne er de med minst penger og som ikke har annet valg enn å kjøre bil inn og ut av Oslo hver dag til jobb/levere i bhg osv – altså ikke de som syter mest fordi de frivillig kjører mye bil) men fordi det, velger å sitere søstra mi her: blir som å sitte i et fly som krasjer og fokusere på at neglen din har brekt. Det blir en veldig, ja, hva skal jeg si.. Smal sak, sammenlignet med klimakrisen vi står oppe i nå.

Og så må jeg bare nevne de som ikke klarer å ta klimakrisen på alvor, eller som ikke tror på det. Ja, la oss bare late som at den ikke finnes og at det er “fake news”: Det verste som kan skje dersom vi tar klimakrisen på alvor er at vi klarer å rydde litt opp på planeten vår og i havet vårt. Og det verste som kan skje hvis vi ikke tar det på alvor? I ytterste konsekvens: At dyre- og menneskeliv på jorden dør. Trenger vi alvorlig talt å diskutere dette?

Og siden det ikke er lov å snakke om klima og oppfordre til å tenke på klimakrisen og hva man kan gjøre for miljøet uten å være “perfekt” selv så tror jeg faktisk for en gangs skyld at jeg er en ganske god kandidat???? Haha! Ikke har vi bil, ikke tar jeg noe særlig fly (har flydd èn gang de siste 6 årene), ikke spiser jeg kjøtt og jeg lever tilnærmet plantebasert, jeg kjøper heller ikke noe særlig klær lenger, slik jeg gjorde for et par år tilbake, og hvis jeg først reiser bruker jeg så og si utelukkende kollektiv transport som buss og tog. Det eneste som må være mulig å ta meg på er at jeg vasker en del klær.. Grunnet små barn i hus. For øvrig med miljøvennlig vaskemiddel, da. Haha. Og at jeg har fått to barn, åpenbart.

Håper dette blogginnlegget var noe dere likte å lese om, politikk er veldig viktig og noe alle burde ta seg tid til å sette seg litt inn i. Det angår oss alle, på alle måter. Og om du er usikker, stem heller blankt enn å la være. Det er en stemme det også, og ikke minst et ganske tydelig og viktig signal..

HVORDAN GÅR DET EGENTLIG MED MEG?

Hei dere! Det føles virkelig ut som dagene og timene går enda raskere nå som vi er tilbake i rutiner her hjemme. Kjøret på skolen er mildt sagt i gang igjen, og jeg skjønner allerede at det blir noen sene netter i løpet av det kommende skoleåret 😂 Det skal gå så fint! Som dere faste lesere antakeligvis vet allerede, er det jo matematikken jeg har slitt mest med. Havnet jo for all del på en fin karakter etter i fjor, men kjenner mer på presset i år for å klare å holde meg på samme sted karaktermessig. Pensumet er mindre i år, men det blir jo mer avansert for meg når det skorter noe voldsomt på mattekunnskapene i utgangspunktet. Ler litt for meg selv når jeg tenker på hva i alle dager jeg skal kunne bistå med den dagen Leo og Noah trenger hjelp med matteleksene. Nei, hjelp,  da får jeg heller bistå i de andre fagene kjenner jeg.

Noen har lurt på hvordan det går med meg om dagen, og det tenkte jeg å svare på nå. Jeg har det fint. Det er noe jeg verdsetter høyere enn dere aner, etter å ha lagt to vanskelig og slitsomme år bak meg – som jeg skrev litt om tidligere i sommer HER.

Mine favorittøyeblikk om dagen er når Fredrik og jeg tilbringer tid med barna, og en av dem sier eller gjør noe som er så herlig – og vi bare ser automatisk rett på hverandre og smiler. Men størst forskjell er det nok på hvordan jeg føler meg på innsiden, hele tiden.

Det er helt rart å tenke på at sommeren er forbi, men høsten er en nydelig årstid som vi er veldig glade i her i hus. Vi er tross alt snart i september allerede! Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin sommer, den er kanskje ikke helt over enda, skal vi tro været de siste dagene – men jeg innser at kveldene allerede holder på å bli mørkere og at det på et eller annet tidspunkt vil bli mer og mer høst i løpet av måneden vi snart går inn. Jeg gleder meg litt til det nå, for å være helt ærlig. Jeg må uansett få takke for alle koselige meldinger dere sender meg, jeg må presisere at jeg har det veldig fint nå selv om jeg har vært litt fraværende fra bloggen den siste måneden. Barna har fine dager i barnehagen og gleder seg veldig til bursdagen til Noah om litt over en måned. Det gjør jeg også – så det kommer i kjent stil et bursdags-planlegging blogginnlegg fra meg. Jeg gleder meg til å komme tilbake til gode vaner med bloggen – uten uforutsette pauser her og der! Det er det stopp på nå altså, og det blir morsomt å dele nok en høst med dere her på bloggen ♥

FORELDRE FOR FØRSTE GANG

Hei alle sammen, og riktig god kveld!

I dag hadde jeg egentlig HELT andre bloggplaner enn om akkurat dette, men siden jeg fant disse bildene av vårt gamle hjem så måtte jeg bare dele. Er så gode minner, helt sprøtt å tenke tilbake på den dag i dag. Graviditeten da det kun var Fredrik og meg, stort sett meg på dagtid siden Fredrik gikk på VGS på den tiden, og jeg savner leiligheten SÅ mye til tider. Den er jo mye mindre enn den vi har nå, men den var så koselig og utsikten var virkelig helt fantastisk – og er nok absolutt noe av det jeg savner aller mest. Jeg har nok ekstra gode minner knyttet til akkurat den tiden da vi bodde i denne leiligheten fordi vi opplevde å bli foreldre for aller første gang da vi bodde her ♥ Da vi fikk lille Leo i 2015.

Jeg kan ta meg i å savne den tiden, ikke fordi jeg ville ønsket meg tilbake om jeg fikk muligheten – men fordi det rett og slett var en veldig fin tid som jeg alltid vil ha satt ufattelig stor pris på. For meg er det viktig å akseptere at man kan savne noe, uavhengig av hva det er, uten å ønske det tilbake. Dessuten begynte jeg å blogge for alvor da jeg bodde der også, det i seg selv er jo også ganske morsomt å tenke tilbake på. Et av de mest leste blogginnleggene mine (lest av ca 70 000 mennesker) ble skrevet da jeg lå i sengen min her en kveld, straks høygravid og trøtt. På ca 20 minutter.

Om jeg bare kunne fortelle meg selv at de neste årene kom til å rase forbi og at plutselig var jeg tilbake på skolebenken, med samme kjæresten hjemme, og ikke bare fantastiske Leo, men enda en nydelig gutt også. Ikke bekymre meg for fremtiden, ikke føle at jeg ikke strekker til når ting ikke går 100% etter planen, puste med magen og bare nyte det som skjedde der og da.

Jeg prøver å si det samme til meg selv den dag i dag også, fordi jeg stresser fremdeles, jeg kan fremdeles ta meg i å bekymre meg for fremtiden, og føle at jeg ikke strekker til. En dag i fremtiden vil barna mine være store. Og kanskje vil jeg da se tilbake på tiden som foregår nå, og den jeg er nå, og ønske at jeg kunne fortelle meg selv det samme.

HELGEN MIN!

(Annonse Quality hotell strand)

God ettermiddag alle sammen! Da var hverdagen på plass igjen, og det kjennes virkelig helt greit ut etter nok en fantastisk helg. Etter nok en koselig tur til Gjøvik hvor søstra mi hadde kommet hjem fra en to ukers ferie fra Spania, og en natt på hotell HELT for meg selv. Skulle virkelig vært påbudt for alle med små barn å gjøre slikt i ny og ne. Jeg fikk jobbet masse, og oppdatert meg skikkelig på pensumet jeg har i de ulike fagene dette året – dessuten fikk jeg spist middag og frokost morgenen etter HELT i fred. Det er faktisk luksus: Å spise helt i ro og fred. Haha!

Hotellet jeg sover på når jeg er i Gjøvik heter Quality hotel strand, og ligger så og si perfekt til. De har spa, kino, og to restauranter i samme bygg (du kan typ gå rett på kino og så opp på hotelrommet ditt igjen etterpå, eller feks spaet) og ligger rett ved kjøpesenter og selve sentrum i hjembyen min. Det er så fint der, og veldig vegetar/vegan-vennlig for dere som også er vegetarianere eller veganere. Både frokosten på hotellet og restauranten på toppen av hotellet (Pi-taket) har alternativer. Pi-taket må jeg også bare få trekke frem: søsteren min, bestevenninna mi og jeg spiste lunsj tidlig på lørdagen der, og maten var nydelig! Jeg spiste en vegansk salat, de hadde også en vegetarsalat på menyen, samt to andre veganske retter: en med noen “kjøttboller” av noe slag, og en burger. Til og med en vegansk brownie som dessert! Ble så glad da jeg så det 😍 De har også utrolig gode drinker der! Absolutt verdt turen.

Jeg våknet grytidlig på søndagen helt for meg selv, da rutinene mildt sagt sitter i meg nå. Haha! Føler meg så glad og fornøyd etter helgen, ikke minst klar for ny uke også. Jeg sluttet halv fire på skolen i dag, og måtte faktisk hjem i fritimen min for å skifte fordi jeg var så varm siden det plutselig ble sommervær igjen her i Larvik. Jeg klager absolutt ikke!

Ønsker dere en fin uke videre ♥

SÅ MYE PENGER BRUKTE JEG:

Annonse ELLOS

God søndag alle sammen! Da var helgen over og jeg er tilbake på skolen i morgen. Tidligere denne uken på skolen har vi stort sett bare fått en smakebit på hvordan det blir fremover i de ulike fagene, og selv om det har vært noe “ordentlig” undervisning så er jo alt helt nytt, og de første vurderingene er om noen uker allerede – så jeg vet at det virkelige kjøret begynner å nærme seg. I dag skal jeg derfor bare ta det helt med ro, slappe av og lade opp til ny uke. Ikke minst lage en skikkelig god middag til guttene ♥

I dag tenkte jeg faktisk at jeg skulle fortelle dere noe som jeg vanligvis aldri sier noe om her på bloggen: Nemlig penger. Den første lønningen jeg noen gang fikk på bloggen etter en måned var på 30 000,- og jeg som var 16 år og aldri hadde hatt noen jobb tidligere. Men selv om jeg var ganske flink til å spare, så sløste jeg også en del penger i begynnelsen av bloggkarrieren min. For å si det mildt. Husker jeg bestilte klær på nett for 7000,- en måned, akkurat som at det var helt normalt. Når jeg ser tilbake på det nå synes jeg det er sykt. Jeg mener, jeg bestiller jo fremdeles klær på nett, men jeg tenker mye over hvor jeg bestiller fra, og ikke minst hvor mye penger jeg bruker. Og som dere kanskje allerede vet, så har jeg alltid en rabattkode på Ellos når jeg har samarbeid med dem. Det har jeg også i dag! De har også supre priser i utgangspunktet, og du får mye fint (som holder lenge) for pengene. Derfor velger jeg også blant annet Ellos, uavhengig av om jeg har samarbeid med dem eller ei.

Ellos har også fokus på bærekraftig produksjon (deriblant også en ekstra serie klær som går under navnet A better choice) og det er viktig for Ellos at produktene deres produseres i fabrikker med gode arbeidsforhold som preges av respekt for mennesket og miljøet. De har til og med etablert et etisk kodeverk basert på standarden Initiative Clause Social, ICS, som omhandler barnearbeid, tvungen/ufrivillig arbeidskraft, diskriminering, rett til å tilhøre fagforening, lønn, fordeler, helse, sikkerhet på arbeidsplassen og miljø. Alle nye leverandører til Ellos signere disse etiske retningslinjene og garantere at de jobber aktivt med å etterleve dem, det blir også gjort regelmessige tilsyn og oppfølging, samt inspeksjoner hos alle leverandører. Da kan vi snakke om at andre kleskjeder har noe strekke seg etter, for her går Ellos virkelig foran som et utrolig godt eksempel♥ Det gjør meg stolt som blogger å samarbeide med en slik kjede, som tar ansvaret sitt på alvor!

I dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter hos Ellos akkurat nå, av både bukser og overdeler!

Elsker denne sorte gjennomsiktige blusen! Som dere sikkert har fått med dere har jeg et par slike i hvite, haha. De er så fine til noen tettsittende bukser, og en bh eller topp under – litt avhengig av anledning og vær. Du finner den HER til kun 250,- Den rød-aktige blusen finner du HER og den hvite, enkle skjorta finner du HER til kun 150,-

Okei, jeg må bare fortelle dere noe morsomt. Jeg kikket på en slik brun bukse i kordfløyel her for maks en uke siden, og den var eksakt lik som den jeg fant her og kunne vise dere – men dessverre hadde de ikke inne størrelsen min og da fikk jeg ikke meg selv til å kjøpe den, enda hvor fin den var. Haha! Har skjønt at disse er skikkelige populære i år, og du finner den brune buksen jeg snakker om HER! (Ellos har forresten alltid et meget bredt utvalg i størrelser, så her kan jeg faktisk finne en som passer jeg også!) Den hvite buksa finner du HER, og den tettsittende sorte finner du HER.

Rabattkoden min gir dere 30% på den dyreste varen du handler fra ordinære priser, inkludert eksterne varemerker (ikke møbler).  Koden er gyldig til og med 31/8 – så den gjelder altså i noen dager til! Koden er: 405408
Ha en riktig fin søndag videre!

RYKTER PÅ JODEL OG SVARET MITT

Haha, kan ikke tro at jeg skriver et blogginnlegg om dette – men la gå. Som jeg vet mange andre bloggere har skrevet om før, så finnes det en side/gruppe – (hva enn det kalles) på Jodel hvor det skrives en del om bloggere. Ofte da ikke av den positive sorten, og jeg har fått en del screenshots tidligere fra blogglesere som har sendt meg at det har blitt skrevet ting om meg der inne. Har aldri orket å forholde meg til det, så har bare valgt å holde meg heelt unna.

I går, derimot, fikk jeg en ny melding av at noen hadde skrevet om meg der inne, gikk inn for å se hva det gjaldt, og valgte å svare. Haha!

Så ja, det var jeg som svarte – til de av dere som har spurt meg om dette. Det ser man jo på bildet jeg svarte med?! Haha. Ellers så velger jeg å ta det med et smil, jeg lo faktisk veldig godt av kommentaren om at “Fredrik og jeg slår opp annenhver uke” 😂 Det er veldig min type humor å overdrive på den måten, og selv om det nettopp er en overdrivelse så skjønner jeg at det for noen kan virke voldsomt at vi har slått opp et par ganger i løpet av de siste årene. Jeg har jo selv valgt å skrive om det på bloggen, så jeg tåler at noen tuller litt med det.

Synes for øvrig at det er litt fascinerende at det er så mange blogglesere som så og si er fornærmet på mine vegne og ikke forstår at jeg ikke reagerer hardt på dette. Ærlig talt, det var en morsom kommentar og er det egentlig så himla nøye?

(Jeg har strøket over det andre folk har skrevet der inne fordi jeg ikke gidder å videreføre spekulasjonene til bloggen)

Ha en fortsatt fin helg, alle sammen ♥

JEG HÅPER DU VET HVOR VIKTIG DU ER!

Kjære deg som jobber i barnehage.

Du som alltid står med åpne armer og tar i mot barnet mitt med et smil. Uansett hvilken dag det er, uansett hva klokka er, og uansett hva slags vær det er.

Du som frivillig står i flere minutter og forteller meg hvordan dagen til barnet mitt har vært når jeg kommer for å hente, hva han har spist og det morsomme han sa da han lekte med de andre barna.

Du som får barnet mitt til å glede seg til å dra i barnehagen dagen etter.

Du som kunne møtt meg med et enkelt hei og hade, men som tar deg tid til så mye mer. Og for det håper jeg du vet hvor viktig du er.

Du som har endeløs tålmodighet. Du som ble like oppskaket som meg og pappaen hans, når han sa sin første setning og han ikke var hjemme hos nettopp mamma og pappa.

Du som kan uendelige barnenavn og som viser stor omsorg for alle og en hver. Du som kler på, kler av, trøster, klemmer, leser, leker, og er med på å gjøre en forskjell. For det gjør du.

Jeg tror ikke at å jobbe i barnehage bare er en jobb. Jeg tror det er noe mer enn det også. Selv om jeg vet at den jobben er frivillig som alle andre jobber, så er det så mye du som barnehageansatt gjør som du kunne ha droppet om det for deg “bare” var en jobb du ville få unnagjort. Alle de fine ordene du forteller meg om barnet mitt og hvordan han er i barnehagen. Hvordan du snakker med meg om dagen han har hatt og alt det morsomme dere har gjort – helt uten å trenge det, og hvordan du alltid husker favorittpålegget på brødskiven hans til lunsj.

Jeg håper du vet hvor viktig du er!

Tusen takk. Du er fantastisk.

DÅRLIG BLOGGER

God kveld alle sammen! Håper alle sammen har hatt en fin dag.

Plutselig var det onsdag allerede, og jeg har hatt en rolig, men veldig fin dag. Et familiemedlem jeg har som bor i New York kom på besøk til oss i dag, og skal sove her frem til i morgen da hun skal reise videre. Det er veldig koselig synes jeg! Ellers har vi hatt en nokså alminnelig dag her, med jobb, skole og barnehage for alle fire av oss.

Jeg er klar over at jeg har vært tidenes dårligste blogger i det siste, med få nye bilder (med unntak av de siste tre blogginnleggene mine) jeg kjenner på at det tar litt tid å komme inn i hverdagsrutinene igjen, som vi har prøvd nå de siste to ukene (altså begynte vi med dette før jeg i det hele tatt var tilbake på skolen på mandag) jeg skal gjøre mitt beste for å få ut et innlegg per dag nå fremover, og ikke minst nye bilder i hvert blogginnlegg. Det er mye som skjer og jeg skulle inderlig ønske at jeg hadde mer enn 24 timer i døgnet, men uansett skal jeg gjøre så godt jeg kan fremover med den tiden jeg faktisk har. Den hverdagen jeg har nå et år til, før jeg får et betraktelig roligere skoleår neste år igjen, er ikke noen spøk. Leo og Noah, trening 5 dager i uken, “pusse opp” soverommet vårt, alt som skal gjøres hjemme ellers, skolearbeid, og jobben min her som selvstendig. Og på andre sosiale medier, møter jeg aldri får vært med på i Oslo, familiemedlemmer 4 timer unna, og dårlig samvittighet herfra og til et visst sted for alt jeg ikke rekker i løpet av de hersens 24 timene. Men jeg har bestemt meg for at dette skoleåret skal jeg prøve å legge den dårlige samvittigheten litt bort, og fokusere på det jeg faktisk rekker, og at det er godt nok♥

Husker forresten jeg skrev et blogginnlegg en tid tilbake hvor jeg reflekterte litt rundt når det ble lurest å få et eventuelt barn nummer tre.. La oss bare si at tanken var god, men at det ikke kommer til å skje før jeg er ferdig med studiene mine. Haha, ikke pokker heller. Barna jeg allerede har kommer først, og jeg kjenner nå at jeg virkelig ikke er klar for et nytt barn på en god, god stund. Selv om jeg tidvis kan si mye dumt, gjøre mye dumt og av og til formulere meg noe klønete: så tar jeg i hvert fall ingen forhastede beslutninger. Og når jeg tar avgjørelser i livet mitt, er det oftest nøye gjennomtenkte avgjørelser, som jeg har brukt lang tid på å resonnere meg frem til. Det skal jeg pokker meg ha.

Takk for at dere leser♥ Ha en fin (sen) kveld videre!