HELT PERFEKT!

Hvor koselig er det ikke å kjøpe gave til venninner som venter barn? I dag har jeg ordnet en helt perfekt babykurv til babyshoweren til ei venninne av meg som var i dag❤️ Og Gud, så gøy det var å handle inn masse rosa! Haha! Jeg måtte bare vise dere denne, den viser kanskje en litt mer kreativ side av meg som dere ikke har sett så mye til her inne enda. Ble suuuperfornøyd med hvordan den ble og at jeg fikk med litt av hvert til både mor og baby.

Jeg innser at det er faktisk ingenting som gleder meg mer enn å glede de rundt meg som jeg er glad i.

Grått håndkle og to kluter i økologisk bomull ♥ rosa sengesett i sateng ♥ rosa hårbørste, kam, og tannbørste ♥ babysokker med glitterdetaljer ♥ rosa body med tekst på ♥ grå kaninrangle ♥ Ammeinnlegg ♥ tørrshampo ♥ Saueskinn ♥ bilde med grå og rosa tall ♥ Og kort da, selvfølgelig.

Heldigvis tillot formen min å dra en liten tur i dag! Jeg har sovet av og på siden jeg kom hjem og nå planlegger jeg å legge meg igjen. Guttene sover heldigvis svært godt på eget rom og nettene går knirkefritt. Utrolig deilig, og en bekymring mindre. Gudene skal vite at både Fredrik og jeg vet hvordan det er når nettene ikke går knirkefritt, så dette tar vi ikke for gitt! Haha! Håper dere alle sammen har hatt en strålende søndag!

KVALITETSTID MED BARNA

Hei alle sammen! Endelig er det helg, og noen rolige dager for vår del. Beklager at det ikke ble noe nytt blogginnlegg fra meg i går – jeg skulle, som nevnt her inne på torsdag, på sykehuset for flere undersøkelser og tester i forbindelse med at jeg er syk på andre uka nå. Resten av dagen lå jeg bare i sengen, og jeg ser for meg at det ikke ville blitt tidenes blogginnlegg – så derfor lot jeg rett og slett bare være. Haha! Nå venter jeg på prøvesvar, og forsøker å se fremover.

Jeg kan ikke få skrytt nok av Fredrik som den siste tiden har stått på som bare det for både barna og meg, og for at alt skal bli gjort her hjemme, henting og levering av barn i barnehagen, legging av barn om kvelden og stå opp grytidlig med alt som skal huskes til barnehagen og det som er.. Han har stått så på siden jeg ikke har vært i stand til å ta min del av alt som må gjøres, og det setter jeg så stor pris på ❤️ Jeg tror ikke han forstår hvor mye det betyr for meg å se at han tar fullt ansvar, men det har også vært vondt for meg å føle at jeg ikke kan bidra noe særlig her hjemme. Jeg beklager forresten om det er en del snakk om sykdom her for tiden – når man kun ligger inne hele dagen er det ikke så lett å være inspirerende og flink blogger, men jeg kommer meg vel omsider tilbake etter hvert.

Når jeg ikke orker allverdens, men likevel synes det er kjempekoselig å få kvalitetstid med barna mine her hjemme på en rolig lørdagskveld – så passer det veldig bra at den ene gutten min vil legge puslespill, og at den andre sovner i armene mine under leken. Haha! Fineste skattene mine.

Ellers i dag har jeg vært en liten tur ute av huset for å handle et par nødvendigheter, barna har vært på lekeplassen og hos oldemoren sin sammen med Fredrik, og så laget Fredrik og jeg vegetarmiddag til guttene sammen i dag! Som dere vet er ikke mine barn verken veganere eller vegetarianere, men det er bra for både dyrene, miljøet vårt og helsen at man kutter ut kjøtt noen dager i uken uavhengig av om man er vegetarianer. Andre vegetar eller veganske middager jeg lager til oss alle sammen noen dager i uken er grove pannekaker med tilbehør, linsegryte (det er ikke så kjipt som det høres ut – jeg lover) og hjemmelaget tomatsuppe. Da barna hadde vært med Fredrik på matbutikken en dag og funnet Zoo-pasta formet som små dyr og i verdens søteste forpakning (OG barna hadde klart å overtale Fredrik til å kjøpe den) så måtte den også selvsagt lages fortest mulig. Vi er en familie som elsker (!) pasta i alle slags former og matretter, så jeg tror jeg kan lage samtlige pastaretter i blinde nå. Haha..

En ting jeg virkelig har lagt merke til de siste dagene er hvor mye temperaturene har økt, og at det i kombinasjon med en del sol ute gir meg følelsen av at det endelig er blitt vår. Nå håper jeg bare det holder seg slik, for det er så ufattelig deilig å ikke måtte kle på barna lag på lag med ull når de skal i barnehagen! Det har vært en lang vinter, og det er altså så godt å ha kommet til denne tiden på året. Jeg er for øvrig fremdeles litt i sjokk over at vi nå over helgen er 4 måneder ut i 2019.

Nå maser en skrubbsulten Fredrik i bakgrunnen her om at vi skal lage pizza sammen, så jeg må løpe. Håper dere nyter de siste timene av lørdagskvelden og at dere får en fin avslutning på helgen i morgen!

40 SPØRSMÅL OG 40 SVAR!

1. Tre ord om meg: Omsorgsfull, utadvendt og åpen.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å slumre.. Jeg vet, det er ikke bra. Dessuten blir man bare trøttere jo lenger man holder på med slumringen. Etter et par slumringer er jeg for øvrig våken og da er det første jeg gjør å sjekke guttene mine, og dersom de ikke har våknet enda går jeg på badet og ordner meg før jeg vekker dem.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Radio kan jeg faktisk ikke huske sist jeg hørte på..?

4. Jeg gleder meg til: Sommerferie, påsken med barna og Fredrik, til neste helg når Leo skal få feiret barnebursdag med vennene sine OG til livet fremover generelt.

5. Klesskapet mitt er fullt av: Alt for mye klær! Tror ikke dere kan fatte og forstå hvor mye klær jeg faktisk har, for det er så vidt jeg forstår det selv. Fredrik mener bestemt at fra nå av må jeg gi bort/kaste to plagg for hvert nye jeg kjøper, og jeg vet det er fornuftig men jeg klarer ikke å holde meg til det. Jeg pleier egentlig ikke shoppe så ofte lenger, nettopp fordi jeg har alt for mye i skapet mitt. Kanskje jeg rett og slett bare må skjerpe meg litt og få det gjort, enda hvor vanskelig jeg synes det er å kvitte meg med ting.. Fredrik mener jeg kan melde meg på ekstreme samler på bakgrunn av klesskapet mitt, så det sier jo i grunn sitt.

6. Når jeg skal pynte meg: Går jeg virkelig all in med både antrekk, sminke og hår.

7. Jeg har medlemsskap: På Netflix, viaplay, og samtlige andre streaming-sider.

8. Nettsider jeg besøker daglig: Bloggen min, VG, Tv2.no, babyverden.no, mail… Mange, med andre ord.

9. Jeg føler meg best: Når jeg er med venner og familie.

10. Kjærlighet er: Så fint, men likevel så vanskelig.

11. I baren bestiller jeg: Øl. Drinker er ikke egentlig noe for meg.

12. I vennegjengen er jeg: Uten tvil mammaen! Haha!

13. I familien er jeg: Den som elsker å diskutere, og den som liker å planlegge koselige ting å finne på sammen.

14. Jeg kan ikke leve uten: Familien min og internett.

15. Barn er: En del av meningen med livet, og noe jeg er ekstremt takknemlig over å få ha i livet mitt.

16. Om natten: Sover jeg, og våkner kun hvis barna våkner. Aldri ellers! Ved mindre jeg er syk, da. Veldig rart. De fem første alarmene som går av om morgenen enser jeg ikke en gang, men om barna våkner og gråter i løpet av natten er jeg den første som våkner.

17. I vesken har jeg: Akkurat nå har jeg mac, mobillader, ørepropper, leppestift, bankkort, penger, bleier, barneleker (som barna har lagt der, av en eller annen grunn) og antibac.

18. Trening er: Noe jeg er veldig glad i, og som jeg gjerne skulle hatt enda mer tid til i løpet av en dag.

19. Politikk er: Så viktig! Jeg synes det er både interessant og viktig å lese mye om politikk, men jeg sliter skikkelig med å finne et parti som jeg føler jeg er veldig mye enig i. Etter min mening er det så mange partier som har så mye dumt å komme med at det er på grensen til latterlig. Så når man først skal stemme på et parti ved valget, er det nesten som pest VS kolera. Bare min helt ærlige mening der altså.

20. I kaffebaren bestiller jeg: Frappe laget på soya med vaniljesmak og ekstra kaffe. Eller iskaffe laget på soya.

21. I vår skal jeg unne meg: Ny seng! Faktisk ikke unne meg egentlig, vi er nødt til å kjøp ny da den gamle er for stor i bredden for det nye soverommet til Fredrik og meg. Er så flink til å unne meg ting i utgangspunktet, at det holder lenge!

22. I nattbordskuffen har jeg: Ingenting, da jeg ikke har nattbord.

23. På kjøkkenet er jeg: Flink, om jeg får si det selv. Jeg er veldig glad i å lage mat, men jeg roter dessverre veldig mye og er ikke så flink til å rydde opp etter meg. Så akkurat der kan jeg jobbe med meg selv og bli bedre, merker jeg.

24. Jeg er dårligst til: Å holde orden på tingene mine! HVORFOR er jeg et sånt kaos-menneske? Finnes det noe kurs som kan hjelpe meg til å bli et bedre ordensmenneske? Det trenger jeg.

25. Jeg er flinkest til: Å ta vare på de rundt meg og ikke minst bry meg. Jeg er også flink til å få til det jeg bestemmer meg for å klare, takket være mye viljestyrke og kanskje litt flaks.

26. Jeg elsker: Lukten av skyllemiddel (!) å gå på matbutikken og det å skrive.

27. Jeg ønsker å bruke min posisjon til: Akkurat nå? Knuse myten om at de som får barn tidlig aldri “kommer seg noen steder” og ikke kan få seg utdanning. Ellers ønsker jeg å bruke posisjonen min til å inspirere andre, og forhåpentligvis være med på å bidra til at unge mødre ikke må møte så mange fordommer i fremtiden.

28. Jeg beundrer: Alle mennesker som gjør noe, lite eller stort, for å gjøre verden til et litt bedre sted.

29. Når jeg jobber: Er jeg konsentrert og trenger fullstendig ro! Forstyrrelser gjør meg rett og slett ordentlig irritert, spesielt om jeg driver med noe viktig.

30. Min verste uvane: Mobilavhengighet og evig tidsoptimist. Trenger jeg å si mer?..

31. Jeg brenner for: Miljøet vårt og dyrevern, uten tvil. Å hjelpe de som lever på flukt er også noe som står hjertet mitt veldig nært og en dag håper jeg at jeg kan dra ned til en flyktningleir for å jobbe som frivillig i noen uker. Det er en drøm!

32. Jeg tror på: Karma, uten tvil. Ikke reinkarnasjon-karma i den forstand, men at man får igjen noe av den energien man gir ut – på godt og vondt. Jeg synes også det er vanskelig å tro på at menneskeheten kun lever på grunn av tilfeldigheter, på en ball ute i  et verdensrom som er uendelig stort. Uten at jeg skal begi meg ut på hele den diskusjonen om hvorfor vi lever her og hvordan vi havnet her.

33. Du visste kanskje ikke at jeg: Elsker å spille Playstation og synge karaoke? Og at jeg kan skrive på pcen i blinde? Sistnevnte kommer veldig godt med på skolen når jeg skal ta notater, kan dere tro. Kan det kalles en yrkesskade? Haha!

34. På kvelden: Jobber jeg best og mest effektivt, samt så prøver jeg å gjøre alt jeg ikke rekker i løpet av dagen hvor barna er våkne!

35. Som kjæreste er jeg: Alt for snill! Jeg er veldig omsorgsfull og elsker å ta godt vare på kjæresten min. Selvfølgelig har vi alle mindre gode sider, men jeg føler virkelig at jeg er en god partner.

36. Når jeg har fri: Sover jeg lenge, spiser masse mat og ser en bra film. Og tar en joggetur, om anledningen byr seg. Jeg liker også å bruke fridagene mine på å besøke familiemedlemmer jeg ikke har sett på en stund, eller møte venner.

37. Noe av det beste jeg vet: Er å ligge i solen om sommeren og høre barna mine som ler i bakgrunnen.

38. Det er lov å lyve hvis: Jeg føler det er så hinsides tabu å snakke om å lyve? Tross det faktum at forskere påstår at vi i gjennomsnitt forteller 12 løgner om dagen, eller noe sånt. Jeg kjenner meg oppriktig talt ikke igjen i det tallet, men at man kan dra en hvit løgn i ny og ne, er noe jeg synes er innafor dersom man lyver for å beskytte andre og ikke seg selv.

39. Om fem år er jeg: 25 år og forhåpentligvis godt inne i studiene mine – godt etablert og kanskje har jeg fått mitt siste barn. Hvem vet. Håper jeg er lykkelig og lever godt.

40: Akkurat nå: Sitter jeg i sengen og blogger for dere med Fredrik som spiller Playstation ved siden av meg, sliten som bare det men klar for en dag i morgen på sykehuset. Nå må jeg for pokker meg bli frisk!

Jeg lånte denne spørsmål-listen fra bloggen til flinkeste Kristin Gjelsvik! Håper alle sammen har hatt en god torsdag, jeg gleder meg til vi kan snakkes mer i morgen ❤️

TANKER OM ET NYTT BARN

God (sen) kveld alle sammen! Plutselig er vi midt inne i en ny uke nok en gang, og i kveld tenkte jeg å skrive litt om tankene mine om et nytt barn.

Det er ingen hemmelighet at det alltid er et spørsmål hengende over meg om jeg og vi har lyst på flere barn og eventuelt når. Jeg synes det er litt morsomt at det er en del av dere som spør om dette, men også veldig koselig. Det er liten tvil om at jeg elsker å være mamma, og ikke minst guttene vi allerede har – som betyr hele verden for meg og oss. Jeg er veldig glad i barn generelt, og det har jeg vært helt siden jeg fikk mitt første barn. Visste dere forresten at da jeg fikk mitt første barn, så hadde jeg aldri tatt i en baby før? Haha, det er virkelig helt sprøtt å tenke på!

Er det en ting jeg har vært veldig opptatt av helt siden jeg startet å blogge daglig, så er det at jeg faktisk skal være ærlig om hvordan det er å ha barn – og det føler jeg virkelig at jeg har fått til. Jeg har skrevet om tunge dager med kolikkbaby, barn som ikke vil sove, trassalder, og generelt hvor tøft det tidvis kan være å ha barn og være forelder. Som mennesker opplever vi selvfølgelig akkurat hvordan det er å være forelder ulikt, men på generelt grunnlag er jeg ganske sikker på at jeg kan si at man er utsatt for å oppleve både utfordringer, tunge våkenetter og lignende. I varierende grad, selvfølgelig. Barn kan kreve veldig mye av din tid og energi – i tillegg til dette, så er det å ha barn ingen billig affære. Tvert i mot! Og jo flere barn man får, jo mer vil jeg se for meg at det krever av både tid og energi – slik var det i hvert fall for oss da vi fikk nummer to. Og jeg synes ikke en gang at to føltes som ti (som ordtaket sier) det føltes ut som to, det. Selv om vi fint hadde hatt råd til et barn til, er det ikke sikkert at energien vår ville vært den samme. Vi har fullt opp med skole og jobb begge to, i tillegg til de to barna vi allerede har – som åpenbart vil komme før alt annet. De skal følges opp skikkelig og vi ønsker å føle at vi gjør vårt ytterste hele veien med dem. Leo og Noah betyr tross alt mest for Fredrik og meg av alt i hele verden.

Likevel, så er det å ha barn verdt det for oss. Alt vi har måtte gjennom med de barna vi allerede har, har uten tvil vært verdt hvert eneste sekund. Det har aldri vært noen tvil, noen gang! Det er jo nettopp derfor vi har turt å tenke tanken på et barn nummer tre, vårt siste barn, selv om det ikke er snakk om i nærmeste fremtid. I tillegg ønsker Fredrik og jeg å føle at forholdet vårt har vært stabilt over lenger tid, før vi vil kunne seriøst vurdere å få et nytt barn. Også ønsker vi at en av oss tar billappen – selv om det ikke er noe vi føler noe behov for akkurat nå. Som dere forstår er det en del ting som må på plass først – så vi stresser overhode ikke.

For ikke å snakke om utdanningen min! Jeg synes for øvrig ikke det er krise å skulle få ett nytt barn før jeg går videre på studier – jeg er såpass sikker på meg selv og føler meg fullstendig trygg på at jeg vil klare å ta resten av utdannelsen min uansett om jeg skulle bli gravid i løpet av disse årene (med eller uten vilje) Det er såklart noe helt annet enn å prøve å bli gravid nå før jeg har fullført videregående (!) DET ville jeg ikke gjort!

Jeg har også gått hardt ut med at jeg ikke ville tatt abort dersom jeg skulle bli uplanlagt gravid igjen, og det er fortsatt noe jeg står ved 100%. Jeg er av den oppfatning av at om jeg kjenner med meg selv at jeg ikke ville klare å leve med noe, så unngår jeg å gjøre det. Sånn har jeg det når det kommer til temaet abort: Jeg klarer ikke å se at det er fornuftig å tvinge seg gjennom en abort man vet med hele seg at man ikke ønsker. De som synes noe om det får synes akkurat hva de vil, jeg må faktisk leve mitt liv og kan ikke ta hensyn til hva alle andre synes ❤️ Dette sier jeg med all mulig respekt.

Håper alle sammen har en fin uke videre, vi snakkes igjen om ikke så lenge!

FORELDRE OG KJÆRESTER PÅ SAMME TID

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin tirsdag hittil. Jeg er fremdeles syk, og har vært innom både sykehus og samtlige leger de siste dagene og skal tilbake til sykehus før helgen. Forhåpentligvis kan jeg få behandling der snarest mulig, og så bli frisk. Denne sykdomsperioden har virkelig satt hele livet mitt på pause, og det eneste jeg kan gjøre er å sitte og vente. Det er så kjipt, jeg har nesten ikke ord. Men det går greit med meg, til dere som har spurt om det ❤️ Jeg ønsker, som jeg har sagt tidligere, ikke å utbrodere om dette akkurat nå som jeg står i det – men når dette har gått såpass utover både bloggen og ellers, var det mest riktig for meg å si noe om det. Så har dere i hvert fall en forklaring til hvorfor jeg blogger lite, dårlig og generelt ikke er noe flink til å oppdatere noen av mine sosiale medier – når det tross alt er jobben min.

Nok om det! I dag har jeg stort sett bare sovet. Barna ble hentet i barnehagen av farfaren sin, altså Fredrik sin pappa, og hans samboer som barna kaller Mimmi. Fredrik kom rett hjem fra jobb hvor han sluttet i tre-tiden, så vi fikk mye alenetid sammen i dag og det var skikkelig koselig (og etterlengtet!) som småbarnsforeldre, sånn vi har opplevd det i hvert fall, er man jo egentlig alltid på underskudd av både kjærestetid og søvn. Haha! 

Fredrik og jeg har spist taco, slappet av, spist iskrem og sett litt serier. Det var også så utrolig godt å få guttene hjem igjen tidligere i kveld! Noen klemmer og litt avslapning senere, var de trøtte, klare for natta og ikke minst for ny barnehagedag i morgen. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å se at Leo og Noah trives så godt i barnehagen som de gjør – trygge, glade og fornøyde som de er. Og ut i fra det Leo fortalte meg at han og lillebror hadde funnet på borte på besøk i dag, er jeg veldig sikker på at de har hatt tidenes tirsdag også!

Nyt kvelden deres videre, vi snakkes igjen i løpet av morgendagen!

RETT SKAL VÆRE RETT!

Å hente i barnehagen. Det er min store glede i hverdagen: å se mine to nydelige barn som løper mot meg for å gi meg verdens største klem når jeg kommer for å hente dem etter endt barnehagedag for deres del, og endt skoledag for min del. Og denne gangen var intet unntak.

“Jeg har savnet dere så masse i dag” sier jeg til Leo som kikker opp på meg med tidenes største smil. “Og så fint dere har tegnet her i barnehagen da!” Fortsetter jeg før jeg sikter bort til tegningene som henger på rad og rekke på veggen inne i barnehageavdelingen de befinner seg på.

Leo ser rart på meg før han svarer: Hæ?

Jeg peker bort på kunstverkene som henger på rad og rekke før jeg gjentar: Så fint dere har tegnet!

Leo svarer meg ganske fort: “Mamma, jeg har faktisk malt – ikke tegna…”

Kremt… Selvfølgelig 😳😂

DET PINLIGSTE JEG HAR OPPLEVD..

For noen dager siden fikk jeg spørsmål om hva det pinligste jeg har opplevd er. Da kom jeg til å tenke på en episode med min pappa for et par år siden, mer nøyaktig da jeg var gravid med Leo – så da tenkte jeg å dele dette med dere. Jeg har fortalt det en gang her inne tidligere med en gang bloggen var startet, men det er såpass lenge siden nå – i tillegg har jeg fått mange, nye lesere siden den gang. Med fare for at det aldri vil bli like morsomt som det var når det skjedde, er det jo verdt et forsøk. Jeg kan for så vidt garantere dere at det var mye morsommere enn hva det kanskje ser ut til.

Jeg var på besøk hos foreldrene mine i Gjøvik, og var godt over halvveis i svangerskapet med Leo. Det var vel noen dager før jul, om jeg husker riktig. Jeg fikk ekstremt vonde kynnere som bare ble verre og verre utover kvelden, og etter noen timer med disse mente mamma at det var best jeg kom meg til legevakten, sånn for sikkerhetsskyld. Pappa kjørte meg, og ble med meg inn på venterommet. Vi så for oss at vi måtte vente noen timer, men det gikk faktisk relativt raskt, og plutselig var vi inne på kontoret til legen.

Vi hilste høflig på legen, og det var mildt sagt ganske tydelig at jeg var gravid. Jeg tenkte jo da ikke noe særlig over hvordan det kunne se ut, å ha med min 48 år gamle far inn til legen på legevakten når jeg selv var seks måneder gravid…

“Ja, så.. Du, du er den skyldige?” Sa legen og viste til magen min, med blikket rettet mot pappa.

Å.herre.gud. Tenkte jeg. Innen jeg rakk å blunke, bryter pappa ut i latter. Ekstrem latter. Sånn type latter som er lagt til i bakgrunnen på diverse Disney serier vet dere. Bare tusen ganger høyere.

Legen skvatt til, og hadde et blikk jeg ikke riktig vet hvordan jeg skal forklare med ord. Eh, lettere sjokkert? Skremt? Med en liten følelse av “hvorfor i svarte sa jeg dette”, og med et lite hint av pinlighet. Jeg vekslet mellom å ikke klare å holde igjen latteren, og å sitte der rimelig taus.

Når pappa omsider klarte å slutte å le, pekte han bort på meg og sa følgende: Ja, jeg er skyldig i dette. Videre pekte han på magen min og sa “Men ikke dette”

Resten av undersøkelsene ble i grunn ganske.. Tja, hva er ordet jeg leter etter? Kleint. Men alt var i hvert fall i orden med både meg og Leo, og vi kom oss med tiden hjem, smålig lattermilde.

TANKER ANGÅENDE ALT SOM SKJER FOR TIDEN!

Hei dere, og riktig god lørdagskveld! I kveldens blogginnlegg tenkte jeg å dele noen egne tanker med dere fra den siste tiden som har med alt som skjer om dagen å gjøre.

❤️ For en fin dag vi har hatt i dag med Leo sin bursdag og selskap med venner og familie. Han fikk så mye fint i gave også! Litt klær, penger, fine leker og annet. Vi spiste gode kaker, og Leo var så fornøyd. Noah også! Tusen takk til alle i familien som bidro til å gjøre dagen til Leo så utrolig fin, jeg er så takknemlig for det fine nettverket vi har rundt oss og alle menneskene vi og barna har i livene våre.

❤️ Jeg er SÅ lei av å være syk. Ja, nå måtte jeg bare si det. Jeg er på åttende (!!!) dagen med ganske ille sykdom nå og har derfor ikke vært på skolen hele denne uken. Jeg lengter virkelig tilbake til skolen, synes det er skikkelig tungt å måtte være hjemme. Skulle ønske jeg var såpass i form at jeg kunne klare å holde ut noen timer på skolen, men i mellomtiden får jeg trøste meg med at jeg har time på sykehuset i starten av neste uke og at jeg forhåpentligvis vil bli frisk snart. Dette er så tungt for meg, å være så syk unner jeg virkelig ingen. Føler meg som en belastning for de rundt meg, noe jeg vet at jeg egentlig ikke er, men det er likevel vondt å føle det nå som jeg nesten bare er sengeliggende. En liten utblåsning der altså, beklager på forhånd om jeg sutrer og klager litt.

❤️ Dere aner ikke hvilken lettelse det var at barnerommet omsider ble (så og si) ferdig denne uken. Det gjenstår selvfølgelig litt, men det er mest finjusteringer, henge opp et par knagger og sortere/rydde i klær og så videre – som jeg har nevnt allerede! Så da begynner jo neste prosjekt: Ordne det nye soverommet til Fredrik og meg. Har ikke en gang begynt og aner ikke hvor jeg skal begynne for der inne er det rett og slett kaos. Haha, hjelp.. Skulle så inderlig ønske jeg var et naturlig ordensmenneske for det er jeg mildt sagt ikke 😂

❤️ Finnes det noe bedre enn å fylle opp kjøleskapet (og kjøkkenskapene) med masse god mat? Jeg elsker faktisk å handle mat, mer enn jeg elsker å handle inn klær/interiør/you name it. Jeg elsker å gå på matbutikken alene og handle inn til barna og det vi trenger hjemme av mat: Vet ikke eksakt hvorfor, men synes bare det hele er så ufattelig koselig. Å kjøpe inn og planlegge hva barna skal spise og sørge for at de får i seg riktige næringsstoffer og ikke minst spiser sunt, er så utrolig viktig for meg. Tror også det kan ha litt med hvor takknemlig jeg er for at jeg kan gjøre nettopp det, når jeg vet hvor mange barn som finnes der ute som aldri får oppleve et fullt kjøleskap. Jeg vet det er klisje og alt det der, men det er en av flere ting jeg tenker over ofte som sikkert ubevisst får meg til å sette ting mer i perspektiv.

❤️ Jeg elsker bloggingen og skrivingen, bare det å kunne være kreativ og lage innhold på sosiale medier. Men det er helt vilt hvor kynisk en del av denne bransjen er. Det gjør meg rett og slett uvel noen ganger. Jeg har flere ganger vært både tydelig og ærlig med dere om at jeg er ganske kresen når det kommer til samarbeidspartnere, og at jeg ikke reklamerer for noe jeg ikke kan stå inne for. Jeg fikk et nytt, idiotisk tilbud forrige uke om å reklamere for fillers (!) for en ganske grei sum med penger. Jeg svarte dem tilbake at det kunne faktisk ikke falt meg inn å reklamere for det, og at jeg håpet at de ikke kom i kontakt med noen som ville markedsføre dette. Jeg er så glad for at jeg ikke er et menneske som lar penger gå foran alt annet (som for eksempel sunn fornuft) og at jeg alltid har valgt å kun takke ja til de tingene jeg faktisk bruker og/eller liker selv, slik at jeg alltid kan stå inne for all reklame jeg publiserer i mine sosiale medier. Og for ordens skyld: Det er ikke det at jeg ikke tror at det finnes mennesker der ute som bruker og/eller liker fillers og botox, det er bare det at jeg finner det vanvittig uetisk å skulle markedsføre det som noe bra og nyttig. Nå måtte jeg bare si noe om det, merket jeg!

❤️ Jeg tror ikke dere aner hvor herlig jeg synes det er å se alle nye vegetar- og veganske produkter som er kommet ut i butikkhyllene i det siste! Det siste jeg fikk med meg nå var Mcdonalds lanserer veganske nuggets laget av grønnsaker, kikerter og potet. Jeg har testet ut så mange av produktnyhetene og er skikkelig positivt overrasket over hvor mye godt som har kommet på markedet! Noen velger å kalle det en mattrend, jeg velger å kalle det et samfunn i utvikling. Mcdonalds har forresten allerede en vegansk burger på menyen som forresten er skikkelig god – men jeg tror det er lite som topper Max-burgerkjeden sine veganske nuggets. Det må dere faktisk smake! Søstera mi har blitt vegetarianer nå også, så jeg har prøvd å dele noen gode oppskrifter med henne og lager alltid mye god vegetarmat til henne når hun kommer på besøk. Noe av det koseligste jeg vet om, spesielt når hun liker alt jeg lager. Haha!

Håper dere har hatt en strålende helg hittil, vi snakkes mer i morgen!

GRATULERER MED DAGEN, LEO!

Gratulerer så masse med dagen til verdens beste og fineste gutt, storebror og gledesspreder! Leo er 4 år i dag, og vi har gjort alt for at han skulle få en flott dag. Bursdager er for meg veldig høytidelig og Leo har gledet seg i lange tider til bursdagen sin. Det første jeg gjorde i dag tidlig da han trippet fornøyd ut av rommet sitt og ut til Fredrik og meg i stuen, var å gratulere han – og høflig som han er, takket han pent og kom for å gi meg en klem. Verdens koseligste start på dagen!

For 4 år siden ble jeg mamma for aller første gang. Akkurat nå for 4 år siden var Leo kun et par timer gammel. Jeg husker det virkelig som om det skulle vært i går, det er så rart at det er flere år siden nå. Leo er blitt så omsorgsfull og høflig, og tar veldig godt vare på de rundt seg. Han har så utrolig mange gode indre kvaliteter og jeg er virkelig så stolt over den han er.

I dag har vi også hatt bursdagsselskap som jeg skal fortelle mer om litt senere i dag – i mellomtiden skal vi nyte dagen til Leo og sørge for at han koser seg masse og får en så god dag som mulig. Det er utrolig gøy å tenke på alle dere som har fulgt bloggen min siden han ble født og helt til nå, sammen med alt vi har opplevd i mellomtiden. Jeg føler ikke en gang at det er så alt for lenge siden jeg delte nyheten om at han hadde blitt født, men nå sitter vi her 4 år senere..

Jeg valgte å publisere et bilde av han i dag, selv om det ikke er noe jeg verken gjør til vanlig eller kommer til å begynne å gjøre til vanlig.

Mamma, pappa og lillebror elsker deg Leo ❤️

JEG VISER FREM BARNEROMMET!

Hei alle sammen! Her kommer et etterlengtet blogginnlegg fra min side: Nemlig barnerommet til verdens beste Leo og Noah. Jeg har holdt på SÅ lenge med dette men det ble så verdt det. Det skal sies at det har gått av mest tid til å rydde i egne klær og saker, siden dette tross alt har vært mitt (og Fredriks) soverom siden vi flyttet hit. Og vi hadde ikke så veldig orden der inne, for å si det sånn. Haha! Rommet er ikke 100% ferdig, så og si ferdig. Hittil er jeg så utrolig fornøyd. Men viktigst av alt: Guttene er fornøyde. Det er jo tross alt deres rom ❤️

Tipi-telt (Som Leo har pyntet litt, haha!) er så koselig å ha på barnerommet. Barna elsker å leke i det.

Jeg holder enda på å rydde i bøkene deres, de har nemlig vanvittig mange bøker (ikke avbildet) som også må på plass i bokhylla!

Tror det blir utrolig mange fine stunder på dette fine rommet fremover – og det er så herlig at de har så mye plass å boltre seg på! Deres rom er sånn tre ganger så stort som det nye soverommet til Fredrik og meg, haha.. De trenger for øvrig plassen tusen ganger mer enn oss også, så det skulle jo egentlig bare mangle at de har det største rommet!

Jeg kommer ikke over hvor deilig det er å være (nesten) helt ferdig og jeg gleder meg allerede til å se ansiktsutrykkene til guttene når de kommer hjem fra barnehagen sammen med Fredrik etterpå og får kose seg og leke på sitt nye rom. Nei, hjelpes meg altså. Det blir så godt!

Ønsker alle sammen en riktig fin dag!