ENDELIG ER DE HER..

Bildene er tatt av Holthe Kingswick Foto som holder til på Gjøvik. Se facebooksiden hennes HER ♥ (IKKE sponset)

Ikke at det tok så veldig lang tid, men Gud hvor mye jeg har gledet meg til å se dem!! I går kveld fikk jeg tilsendt bildene vi tok hos fotografen i Gjøvik, og de ble bare helt nyydelige ♥ 

Vi tok også noen bilder av ham naken på saueskinnet, men jeg følte ikke helt at de egnet seg helt her på bloggen. Jeg skal derimot få et av dem opp på veggen hjemme! De ble selvsagt helt nydelige de også.

Dagen vår har hittil bare gått til kos og tid sammen. Fredrik er ute en tur akkurat nå, så Leo og jeg har sett litt tv og ryddet. Han har tilbrakt mye tid på gulvet i dag også, han sitter på knærne sine og vil så gjerne reise seg! Dessuten blir han kjempeirritert når han innser at han ikke klarer det helt enda, og når jeg hjelper han med litt støtte så han klarer det blir han blid igjen på sekundet. 

Han har begynt å bli veldig opptatt av å få viljen sin også om dagen, får han ikke akkurat den leken han vil ha så blir han rett og slett sinna! Haha, lurer på hvor han har fått det fra.. 🙂 Neida!

Snakkes senere i dag!

GUTTEN I MITT LIV

Uansett hva som skjer, så har jeg deg <3

EN LITEN OPPDATERING…

Hei alle!

I dag har vi endelig fått vært på 7-måneders kontroll med Leo! Det gikk veldig bra, og var som vanlig veldig koselig. Vi sto opp grytidlig men i dag var det faktisk ikke så ille, det var koselig å gå ute selv om jeg var så trøtt at jeg var redd jeg skulle sovne på veien!

Han har blitt 72 cm lang og veier nå over 8,8kg! Han hadde med andre ord gått opp en god del siden sist gang! Da veide han nemlig omkring 8,3. Den flinke helsesøsteren vår skrøt veldig av hvor bra utviklingen til Leo er, hvor våken og “med” han er. Jeg er veldig stolt, selvfølgelig ♥

Det har ellers vært en i grunn ganske rolig dag. Jeg har ikke tvunget meg opp av sofaen for å gjøre egentlig noe som helst, og det har jeg heller ikke planer om resten av dagen! Så deilig med slike dager at dere skulle bare visst 🙂

I morgen skal jeg på leting etter halloween kostyme til Leo, hvis jeg ikke finner det jeg i utgangspunktet skulle bruke som ligger her hjemme et sted da. Håper dere alle har fått en bra start på uken ♥

Aldri i verden!

Jeg får flere og flere spørsmål om bruddet, folk som forteller meg at jeg må enten legge ned bloggen eller fortelle alt, og andre som bokstavelig talt maser høl i huet på meg for å finne ut hva som skjedde.

Jeg tenkte egentlig å bare se bort i fra alt, men fakta er at jeg må forholde meg til det da jeg får kommentarene hver dag.

Det er ingen som kan fortelle meg at jeg skal legge ned bloggen om jeg ikke forteller grunnen til at Fredrik og jeg ikke er kjærester lenger. Jeg forstår forferdelig godt at dere er nysgjerrige, det hadde garantert jeg også vært! Jeg kunne gjerne skrevet om det, nevnt hva som hadde skjedd og hvordan. Jeg kunne nevnt og skreket ut. Men jeg har et ansvar. Hvem kan komme til å lese hva jeg har skrevet i ettertid? Kan jeg komme til å angre på hva jeg eventuelt skriver? Er det moralsk riktig?

Jeg har et ansvar. Og det ansvaret vil alltid være større enn min egoistiske trang til å fortelle omverdenen om hva som har skjedd.

Selvsagt har det hendt at jeg bare har hatt lyst til skrive ned alt. Hver minste detalj. Men da har jeg lagt fra meg mobilen og pc. Jeg har satt meg ned og tenkt. Ville jeg likt om noen skrev personlige detaljer om mitt siste kjæresteforhold? Mest sannsynlig ikke, nei. Derfor holder jeg meg for god til det.

Jeg kan dessverre ikke svare dere på alle spørsmålene dere har. Jeg vet faktisk svært lite. Men vi bor sammen og har det veldig hyggelig sammen. Hva som skjer fremover har jeg fortsatt ingen konkret svar på.

Leo gull som hvert fall koser seg masse for tiden <3

Og nei, folkens. Bloggen blir selvfølgelig ikke lagt ned!

Snakkes snart

LEO ER 7 MÅNEDER GAMMEL!

Hallo dere ♥

Dagen er endelig her, Leo er blitt hele 7 måneder gammel! 

 

.. Og det måtte selvfølgelig feires, så derfor har jeg vært i byen i dag for å kjøpe litt nye klær til han! Nå må han faktisk ha 74 i alle klær!

Nå er det virkelig like før han krabber, så vi venter egentlig bare i spenning! Han står gjerne ved oss nå også, selv uten noe særlig støtte – så vi er litt spente på den biten også. Han har kommet med utrolig mange nye lyder de siste dagene, og noen ganger skvetter jeg skikkelig av hva den lille kroppen kan lage av lyder! Haha.

Jeg skulle egentlig på 7-måneders kontroll med Leo i dag, men når jeg våknet med feber måtte det bare utsettes – igjen. Tror ikke jeg husker sist gang jeg følte meg i skikkelig god form, men når jeg nå kommer til min tredje runde med forkjølelse den siste måneden håper jeg at det kanskje er over for en stund! Jepp, jeg føler meg ganske heldig.

Uansett, nå har Leo kommet til den perioden hvor han er utrolig skeptisk til fremmede, og han blir veldig i tvil om vi ikke er i nærheten når han skal hilse på nye mennesker. Dette skjedde egentlig ganske brått, for det er ikke lenge siden han bare synes det var supermorsomt uansett om det var fremmede eller ikke.

Og ja, Fredrik og jeg bor sammen inntil videre. Jeg har fått stablet meg sånn halvveis på beina, fortsatt i sjokk, men klar til å blogge videre. Om det blir to oppdateringer hver dag? Det vet jeg ikke. Men vit at jeg gjør mitt aller beste, for det fortjener dere.

God helg ♥

En liten pause

Hei alle <3

Beklager at dere ikke hørte fra i meg i går. Det var min første bloggfrie dag siden jeg startet opp i januar, og det gikk bare ikke i går. Jeg tar selvkritikk på at jeg ikke sa i fra, men jeg visste ikke dagen før at det kom til å bli bloggfri.

Meldinger og kommentarer har haglet inn siden fredag, og jeg har ikke visst helt hvordan jeg skal takle alt sammen. Av og til har det føltes riktig å skru av mobilen. Ganske ofte også, faktisk.

Men dere vet jo hvordan jeg er. Jeg vil ikke svikte noen. Verken dere, familie, venner, Fredrik. Jeg innser sakte men sikkert at det er det jeg har holdt på med, helt uten at jeg egentlig har fått det med meg selv. En nyfødt baby, en ny tilværelse, et relativt nytt kjæresteforhold, et ønske om å bevise at dette klarer vi helt uten noe hjelp, og en stor blogg oppe i det hele.

Leo og jeg har vært hjemme i dag, vi har sett på Mikkel klubbhus og dr. Phil, vi har lekt og vi har kost. Og så har han sovet en del, med meg som publikum. Nydelige lille vennen.

Sannheten er. Jeg er bare et menneske, jeg måtte ha en liten pause disse dagene. Jeg skal gjøre mitt ytterste de neste dagene!

 

Det verste som kunne skjedd

Hei dere. 

Først av alt vil jeg bare si at jeg er ekstremt takknemlig for all støtte jeg har fått. Jeg vet ikke hva jeg kan si for å få dere til å forstå hvor takknemlig jeg er, men dere skal vite at det betyr uendelig mye for meg. Jeg er rett og slett ganske målløs.

Så vil jeg gjerne si at jeg tåler kritikk, selv om jeg ikke skjønner hvorfor noen skal kritisere meg for et brudd. Tror du at bruddet er falskt? Javel. Tror du jeg skriver det for å få lesere? For all del, dere er alle fri til å tro på hva dere vil. Jeg har grått til jeg har spydd, og det er det siste jeg har å si om den saken.

Har jeg ikke en ærlig blogg? Jo, absolutt. Hadde jeg ikke hatt det ville jeg ikke delt dette samme dagen som det skjedde. Det er vanskelig for meg å dele noe uten å dele for mye, og det er også vanskelig å dele ting her fordi det ofte blir for lite – og derfor mye nysgjerrighet og spørsmål – og det skjønner jeg veldig godt. Jeg forstår at dere lurer. Greia er, som jeg skrev i det forrige innlegget: Dette kom like brått på meg som det kom på dere. Det var ikke mitt valg. Noen nevnte at “alt så jo så bra ut for bare en dag siden” og det var det også. Det var helt topp. Jeg kan og vil ikke gå nærmere inn på det, av respekt for Fredrik og forholdet som var.

Jeg vet ikke hva som skjer fremover. Jeg vet ikke hva jeg gjør, og jeg vet ikke hvordan vi skal gjøre det. Akkurat nå skal Fredrik og jeg bare la være å tenke på det faktum at vi ikke er kjærester lenger, vi skal fokusere på å ha det hyggelig sammen. Vi skal gjøre det aller beste for Leo, og uansett hva som skjer fremover så skal vi stå sammen. Ikke som kjærester, men som foreldre.

Leo er hos farfaren sin i dag. Jeg trengte en time-out til å bare tenke på oss, meg, og han. 

Håper dere har en god helg ♥ Jeg er heldig som har så mange gode, fantastiske lesere.

JA, DET ER SLUTT.

Akkurat nå lever jeg i et mareritt. Jeg har gått hele dagen og ventet på at jeg skulle våkne, men jeg våkner ikke.

Det kom like brått meg på som det kom på dere, og det håper jeg dere forstår. Det er også grenser for hva jeg alene kan gjøre i et forhold hvor det er to personer.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er i sjokk. Så i sjokk at smerten nesten ikke er der, og jeg kan ikke helt forstå at det faktisk er slutt. Jeg tror ikke på det, jeg vil ikke tro på det.

Dette var gutten for meg. Så sikker var jeg, at jeg fikk barn med ham. Det er vondt at livet kan forandre seg så brått på kun få sekunder.

Vi er gode venner. Vi står sammen og er enige. Leo kommer først, og det kommer han alltid til å gjøre. Hvis jeg gråter vet jeg at jeg kan gå bort å klemme Fredrik. Og han vet at han kan gjøre det samme med meg. Det er ingen sure miner, bare mye sorg.

 

Tro det eller ei, men det å oppleve et så vondt nederlag hjelper meg å forstå hva livet faktisk handler om, og hva som virkelig betyr noe.

Før verden raser litt sammen igjen, og jeg nok en gang får bekreftet at den jævligste smerten du kan kjenne, er den du ikke ser.

JEG LÆRER ALDRI

Lille bamsen med den nye luen sin! 

Hei fra Larvik!

– Turen var interessant. Jeg skal ikke utdype noe særlig mer enn følgende: Aldri igjen to timer med tog når minsten har skikkelig tannfrembrudd!

Det var med andre ord veldig godt å komme hjem. Leo var veldig glad for å se pappaen sin, og jeg var veldig glad for å se dem begge to. Sammen! 

Leiligheten var også strøken når vi kom frem! Gud, så deilig det er med et helt ryddig hjem. Nå gleder vi oss bare skikkelig til fredag og HELG!

Stor klem