DET KOMMER TIL Å ORDNE SEG

Dere vet når dere hører en sang dere ikke har hørt på kjempelenge, og så kommer bare minnene strømmende på fra den tiden? Åh. Et slikt øyeblikk hadde jeg i dag.

Etter mange tunge måneder uten Netflix, fikk vi (les: pappa) endelig ordnet den i går. Når jeg bodde i hybelen og fort kort tiden siden hadde fått vite at jeg ble gravid, i fjor sommer, sperret nemlig Fredrik og jeg oss inne med Orange is the new black på skjermen. Ja, og forresten – jeg tuller ikke når jeg sier at jeg tror jeg kan telle på den ene hånden hvor mange ganger jeg var ute på dagtid den sommeren. I stad satt vi og så på det litt igjen, og når jeg hørte kjenningsmelodien til serien kunne jeg nesten kjenne alle følelsene og inntrykkene jeg kjente på når vi satt i den bittelille hybelen for litt over et år siden. Jeg skulle så gjerne visst at ting ble så mye bedre!

Når jeg lå hele natten og tenkte, var lei meg, og bekymret meg for hvordan ting skulle gå eller ende, ja, da skulle jeg gjerne visst at jeg i dag ville vært hvor jeg er. At alt skulle ordne seg. At når mamma fortalte meg at alt skulle ordne seg, så var ikke bare et desperat forsøk på å trøste meg, men en sannhet.

Eller når jeg holdte på å besvime etter den aller første ultralyden, ja, da skulle jeg også gjerne visst det. At jeg kom til å sitte her med en velskapt sønn, en liten familie, og et fantastisk liv. Men så gjorde jeg ikke det. Og det gikk jo bra allikevel, gjorde det ikke? ♥

Jeg tror man klarer det man må, eller ikke må, – forvirrende, men i mine øyne veldig sant. Det tar mye av deg å stå helt alene i det ukjente, så jeg skulle gjerne visst hvordan det kom til å ende. Men samtidig, så er jeg glad jeg ikke gjorde det. For da ville jeg ikke vært så utrygg, og med det kanskje ikke vært så sterk som det jeg er i dag.

9 kommentarer
    1. Jeg leser bloggen din omtrent hver dag. Du virker så snill og jordnær og får meg alltid i godt humør. Kjenner meg ofte igjen i det du skriver. Spesielt hær😂👍 Så sant. Ha en fin kveld videre😄☺️

    2. Trengte å lese dette for min egen del nå! Gravid i 5 uke, og jeg er ikke annet enn redd for hvordan livet mitt kommer til å bli.

    3. Jeg leser bloggen din nesten hver dag.. Eller mere nesten hver blogginnlegg du legger ut…😁 du er en stor forbilde for meg og for sikkert mange andre😊 Du må fortsette med denne gode jobben du gjør her inne på bloggen din✨

    4. Må si jeg beundrer deg. Synes nesten du virker litt mer voksen enn meg på snart 26 år (har en jente på 5mnd). Vil bare komme med ett lite innspill ved å kalle mini snill. Jeg brukte ofte det orde før en bekjent spurte meg “mener du ungen min er slem da siden du sier din er så snill som sov gjennom hele natten?” sikkert bagatell men fikk meg til å endre bruken av snill ordet.

    5. Hei. Så fin blogg du har. Kunne du kanskje hjulpet meg med noen tips på hva jeg burde gjøre / endre på min blogg for å få flere lesere?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg