OM MEG

Hei, og velkommen til min blogg ♥

Jeg heter Jessica, jeg er 21 år og bor i Larvik.

Denne bloggen har jeg drevet siden 2015, og siden den gang har det skjedd en del. Bloggen min ble kjent nesten over natten i starten av 2015, og på bare noen få uker gikk bloggen min fra å ha kanskje 200 lesere om dagen, til å ha 10 000. Bloggen var på denne tiden Norges største blogg i aldersgruppen 0-17. Jeg fikk bloggkontrakt med daværende blogg.no eid av Nettavisen, og skrev opprinnelig bloggen for å hjelpe andre unge jenter i situasjon, samt å vise at man kunne få barn tidlig og likevel klare seg bra her i livet: For meg var det viktig å vise at man ikke er dømt til et ødelagt liv (som mange av fordommene går ut på) fordi man har fått barn tidlig.

Jeg tror samfunnet trenger å se at unge mødre ikke alltid er det man kanskje har skapt seg et bilde av at de er. Alle er ikke umodne. Alle er ikke resurssvake. Alle lever ikke et ustabilt liv og krangler med x-antall barnefedre (som en del andre fordommer går ut på) og setter bort barna sine til besteforeldre hver helg. Mange liker å tro det, men det stemmer sjeldent. Jeg skriver sjeldent konkret om det å være ung mamma på bloggen min nå, men når jeg får nye følgere slipper jeg ikke unna på grunn av bloggnavnet mitt – derfor ville jeg også si litt om dette når jeg først hadde muligheten ♥

Unge mødre kan også være resurssterke, oppgående, reflekterende mennesker. Og det vil jeg at samfunnet skal se.

Jeg fikk min førstefødte sønn Leo i 2015, og min andre sønn Noah allerede året etter: i 2016. Jeg ble altså gravid som både 16 og 17-åring, hvilket jeg kan forstå det er en viss sjokk-faktor knyttet til.

Selv har jeg levd et nokså stabilt liv med barna mine og pappaen deres fra start, og vi lever enda lykkelig sammen den dag i dag.

Det er 1,5 år mellom barna mine, men de er ikke lenger et tema her på bloggen min slik den er drevet i dag. I motsetning til andre mammabloggere ønsker jeg nemlig å skjerme dem nå som de begynner å bli større.

Omsider har fokuset på bloggen min gått fra å være barna mine, og det å være ung mor, til å være skolegangen min (jeg går andre året på VGS og skal videre på universitetet når jeg er ferdig) mat og matoppskrifter, hverdag, tanker og refleksjoner: og selvsagt også det å være forelder, men på et mye mer generelt grunnlag. Jeg skriver ellers om det som opptar meg, og har takket være følgerne mine levd av bloggen min de siste 4 årene.

I dag er bloggen min fortsatt en stor foreldreblogger/livsstilsblogger og oppdateres daglig!

Om dere lurer på noe kan dere legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på [email protected] 

34 kommentarer

Siste innlegg