HERLIGE SØNDAG

Facebooksiden til bloggen min finner dere HER

Instagrammen til bloggen min finner dere HER

Oppdaterer begge disse så fort et nytt innlegg er ute på bloggen, samt magebilder hver uke og nytt utstyr til lille Leo ♥ Må bare få sagt hvor mye jeg setter pris på alle de fine ordene dere sender meg! Tusen takk til alle som deler innlegg videre og leser bloggen min. Det er så morsomt å se at det er så mange av dere som følger med! Jeg kommer til å blogge minst 1 gang om dagen fremover også, så jeg håper at dere vil følge med videre.

Jeg har forresten glemt å fortelle dere at jeg skal på ny ultralyd om ca 5 uker! Ikke fordi de trodde noe var galt eller noe altså, men fordi jeg er såpass ung så ville sykehuset følge meg litt ekstra opp. Gjør meg selvsagt ingenting, jeg som gjerne kunne dratt på ultralyd hver eneste dag! Synes det er såå koselig ♥ Noen ganger er det virkelig noen fordeler ved å være ung! Kan sikkert få tatt noen bilder om det er noen som er interessert i det?

Søndager er såå deilige. Har brukt min på å rydde litt i leiligheten og å bare slappe helt av med Netflix! Har vært alene nå siden halv 5 siden Fredrik skulle ut å se fotball med noen venner, og jeg må innrømme at det er veldig godt å være litt alene i blant. 

På det stadiet jeg er i graviditeten nå har jeg fullstendig mistet matlysten. Er skikkelig kjipt, for jeg har en tendens til å glemme litt å spise! Og når jeg plutselig kommer på at det er en stund siden jeg har spist hiver jeg i meg alt av mat jeg finner i skapet. Tuller ikke. Men skal snart lage god (sen) middag til Fredrik kommer hjem, så får hvertfall bebisen godt med mat utover kvelden ♥


Og hvis dere tror dere ser det jeg ser på dette bildet, vit at det er shortsen. den er nemlig litt rar akkurat der.. haha!

Fikk denne skjønne jakken med tilhørende bukse og egen dress i gave i går! Kjempe fornøyd ♥

Forresten! Jeg er vel ikke den eneste som skal sørge for å få med meg “Bloggerne” på tv2 bliss i kveld? 


Del gjerne innlegget videre ♥

4 kommentarer
    1. Hei! Jeg leste lengre ned i bloggen din at du er redd for å føde å skal ta keisersnitt. Selv ble jeg gravid som 16 år å fødte som 17 år. Barn nr 2 kom da jeg var 18 år. Begge fødslene gikk kjempe fint! Det er faktisk lettere for kroppen å føde i en alder av 16-25 enn de som er eldre. Man er med elastisk nedentil og musklene fungerer bedre, jo bedre musklene er jo mindre sjangse er det for komplikasjoner og revning. Du er også i mye bedre form etter en vaginal fødsel enn hva du vil være etter keisersnitt. Å det som jeg ser på som det viktigste er jo å få oppleve det første øyeblikket barnet ditt kommer til vår verden. Du må jo vente en stund før du får se og være med barnet. Jeg tror faktisk også at det er viktig for barnet å få se, kjenne, lukte, høre å føle mammaen sin så fort det kommer til verden. Det er jo det som er naturlig. Men det er min mening. Du må gjøre det som føles riktig for deg. Lykke til!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg