GIVEAWAY!

God morgen ♥

Det ble dessverre ikke noe av med timen i dag tidlig, grunnet formen min, så det var egentlig utrolig kjipt for min egen del når jeg har ventet så lenge. Er det ikke typisk..

Men, jeg lovde dere giveaway i dag, så da har jeg ordnet noe fint til dere! Selv om det var ønsket noe med babyklær, så ble det ikke det denne gangen, men det kommer! Følte virkelig jeg trengte å gi noe tilbake til dere flotte lesere!! Vinneren blir forresten trukket i løpet av helgen. (OBS: Sender ikke til utlandet)

 

Fargen på neglelakken er mye mer rosa enn det den ser ut! Har hørt at dette merket var så bra, så vi får håpe det stemmer! Det du må gjøre for å være med i trekningen er å dele bloggen min videre på facebook, og kommentere navnet og mailadresse som jeg kan kontakte deg på i kommentarfeltet!

Nå vet ikke jeg om jeg har noen mannlige lesere, men jeg må jo si at jeg hadde blitt glad om jeg hadde fått dette i julegave selv, så det er jo en fin måte å vinne en julegave til venninne, kjæreste osv. Selv om man kanskje ikke får så bruk for det selv! Håper dere liker den!

VINNEREN TREKKES 25 NOVEMBER!

Del videre ♥ Snakkes senere!

38 kommentarer

Siste innlegg