FOR NØYAKTIG ET ÅR SIDEN…

…Hadde jeg gått i 10ende klasse noen måneder. Jeg hadde mye å gjøre på skolen, og dagene mine ble stort sett brukt på skole og lekser, med andre ord, ikke uvanlige ting for en 15 åring. Bekymringene mine innebar hva jeg skulle ha på meg på skolen dagen etter, og at håret mitt ikke vokste fort nok, det stadiet blir jeg dessverre nødt til å kysse farvel for en god stund fremover, eller muligens for alltid. Men, det kjennes egentlig helt greit!

Helgene gikk til Fredrik, og vi dro til hverandre hver helg (pga avstandsforholdet). Jeg hadde vært sammen med Fredrik i 2/3 måneder, og vi dro på julebord med familien min, som er tradisjon hvert år.

(Her hadde jeg brent Fredrik i pannen med rettetanga mi, sånn hvis noen av dere skulle lure på det) De eneste bildene jeg hadde fra julebordet!

Vi skulle ha (eller hadde akkurat hatt?) det siste skoleballet på ungdomsskolen. Det var en utrolig morsom kveld, og jeg kjenner jeg savner alle fra ungdomsskolen med en gang jeg ser igjennom disse bildene. Det føles jo ut som det var for noen uker siden??

Jeg sov mye etter skoletid pga alt for lite søvn og alt for mye å gjøre på skolen. Etter juleferien klarte jeg å snu det, og jeg la meg klokken 9 nesten hver dag, for å så stå opp grytidlig dagen etter. Når jeg ser tilbake på denne perioden så savner jeg det. Veldig. Jeg hadde gode vaner, og jeg hadde det utrolig bra på skolen!

Vi hadde tatt det portrettbildet på skolen som alltid blir mislykket (det er liksom en forbannelse eller noe, ikke vet jeg) en måned tidligere. Jeg vet ikke hvordan fotografen greide det, men på bildet var jeg plutselig 40 kg tyngre enn vanlig. Typisk?

Bilde fra 8 klasse til venstre, og 10ende til høyre. (Nei, jeg kan heller ikke tro at jeg faktisk legger ut dette)

Morsomt at jeg har hatt iphonen min i nøyaktig et år nå, og at jeg derfor får sett igjennom alle bildene fra nøyaktig et år siden. Heldigvis får jeg snart ny, denne har jo vært knust siden April! Menyknappen mistet jeg også under avslutningen på ungdomsskolen i Juni, så dere kan jo bare tenke dere hvordan den ser ut. Men funker, det gjør det den! (utrolig nok)

♥ Del gjerne innlegget mitt videre ♥

9 kommentarer

Siste innlegg