DEN SISTE TIDEN…

..i (noen få) bilder!

Mobilen min streiket nå rett før jul, så jeg og pappa måtte dra for å kjøpe ny 22 Desember. Herregud så godt med ny, ikke-knust mobil!

God kveld alle sammen. Jeg er for øyeblikket i Gjøvik, og venter Fredrik i morgen tidlig. Her skal han være resten av romjulen før vi drar hjem til Larvik med foreldrene mine den 29 Desember. Vi har en del ting å flytte fra hybelen til den nye leiligheten, og siden jeg er gravid får jeg ikke gjort så mye av flyttingen selv (dessverre, haha)

Jeg håper alle sammen har hatt en flott jul hittil! Jeg fikk så masse fint til jul til både meg selv og Leo, og en god del penger som går til møbler i den nye leiligheten. Jeg er som sagt ikke ordentlig i gang med bloggingen enda, men jeg synes det er fint å få oppdatert dere litt innimellom allikevel. Jeg må jo også ha nytt design snart! Eller i hvert fall ny header? Jeg er faktisk 28 uker gravid i morgen. Herregud som tiden flyr! Nå er jo snart 2014 over også, er det flere enn meg som synes dette året faktisk har gått veldig raskt?

Vi snakkes ♥

9 kommentarer

Siste innlegg