BABYROMMET

Hei og god formiddag alle sammen!

I dag var jeg oppe tidlig, i likhet med de fleste andre dager, og svangerskapskvalmen er igjen tilbake. Utrolig kjedelig, men kan trøste meg med at jeg har hatt en god pause fra den de siste ukene, og at jeg snart er ferdig allikevel, så skal klare meg gjennom de siste ukene! Har det ellers veldig bra om dagen, og merker at jeg ikke er like utålmodig som tidligere. Det er jo tross alt ikke lenge igjen til Leo ikke er i magen min lenger, derfor tror jeg også det er viktig at jeg nyter de siste ukene med alenetid.

Siden jeg derfor blir inne i dag på grunn av formen min, tenkte jeg å vise dere rommet til babyen. Det er riktig nok ikke helt ferdig, men har gledet meg sånn til å vise dere det, så nå klarte jeg ikke holde meg lenger! Mangler en lampe, gyngestolen som skal stå i hjørnet der hvor krakken står nå, og å sette opp gardinene/gardinstenger. Eventuelt bilder på veggen eller en liten hylle. Allikevel veldig godt å stort sett være ferdig, er selv veldig fornøyd med hvordan det har blitt så langt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så, hva synes dere?

Har sett at de fleste av dere ønsker at jeg skriver flere hverdagsinnlegg, dette skal jeg selvsagt prøve å få til! Vil også legge ut bilder av leiligheten (som også er etterspurt) etterhvert som ting kommer på plass her. Vi snakkes senere flotte lesere ♥

35 kommentarer

Siste innlegg