SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

GOD ETTERMIDDAG ♥

Nå har det nærmest vært dårlig vær i en uke i strekk her, og jeg begynner å bli skikkelig lei!  Alle som blogger vet hvor viktig det er med fint lys når man skal ta bilder, så jeg beklager om bildene har vært i ekstremt dårlig kvalitet de siste dagene! Er så dumt når man ikke får gjort noe med det heller.. Jaja, får håpe det blir bedre fra i morgen av, når vi starter på en ny uke!

Jeg, Fredrik og mamma skal om ikke så lenge spise søndagsmiddag før mamma drar til Gjøvik igjen, og jeg tenker å bruke resten av dagen på å rydde soverommet vårt og muligens bake litt. Har blitt rene konemateriale av å være hjemmeværende! Var faktisk en periode hvor jeg lagde kake hver eneste dag, men da får jeg hvert fall noe ut av all tiden jeg har til overs. Og Fredrik klager hvert fall ikke! 

Det er så rart hvordan ukedagene går så treigt, og helgen er over på et øyeblikk. Nærmest litt irriterende! Men jeg tenkte uansett å legge ut svarene på spørsmålsrunden jeg la ut for noen dager siden i dag, så håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på ♥

 

 

Kategori Graviditet & Fødsel 

Hvordan reagerte du og familien når du fikk vite at du var gravid? 

– Dette har jeg skrevet to innlegg om, og de finner dere HER og HER

Kommer du til å dele fødselshistorien din på bloggen selv om du skal ha keisersnitt?

Det tror jeg nok at jeg vil gjøre, ja.

Hva veide du før graviditeten og hva veier du nå?

– Før graviditeten veide jeg 45 kg, på sist kontroll viste vekten 67,3.

Har du hatt noen komplikasjoner under svangerskapet?

 Ekstrem kvalme og oppkast i flere måneder, og generelt mer plaget med hyppig hodepine og smerter nederst i magen. Kunne egentlig nevnt i fleng her, men velger å nøye meg med å nevne de verste plagene.

Når fortalte du vennene dine at du ble gravid, og prøvde du å skjule det?

– Dette har jeg også skrevet et innlegg om, og det finner du HER. Jeg prøvde aldri å skjule at jeg var gravid, det var (og er) viktig for meg at vennene mine visste at jeg var gravid.

 

Kategori: Generelt

Når har du bursdag?

– Jeg har bursdag 7 Juni.

Har du bodd i Larvik lenge?

Jeg flyttet til Larvik 20 Juni 2014.

Kan du lage en “blogg-snap”?

– Det kan jeg sikkert, hvis dette er noe dere ønsker.

Hva synes foreldrene dine om at du flyttet hjemmefra for å bo med kjæresten i en alder av 16?

– Vel, jeg flyttet ikke i hovedsak for å bo med kjæresten. Jeg flyttet for å gå på skole, samt å slippe avstandsforholdet med Fredrik. Foreldrene mine støttet meg i flyttingen siden de visste jeg var moden nok til å takle det, og selvsagt fordi de tror på meg og støtter meg uansett hva.

Hvordan har dere råd til å bo alene?

– Jeg ser at det kommer inn veldig mange spørsmål angående vår økonomi, men jeg ønsker ikke å kommentere økonomien vår da jeg føler dette blir noe veldig personlig. Jeg er fullt klar over at jeg deler langt flere personlige opplysninger gjennom bloggen, men det er jo fordi jeg i hovedsak ønsker å hjelpe andre unge gravide ved å dele det, og jeg føler ikke at å brette ut om vår økonomi vil hjelpe noen, hvis dere skjønner? Vi klarer oss i hvert fall veldig bra, og føler oss selvsagt veldig heldige på grunn av det!

Hva ønsker du å jobbe som i fremtiden?

– Jeg ønsker å jobbe som psykolog, og dette er også et mål jeg har for meg selv. Utdanning er ekstremt viktig, og både jeg og Fredrik er svært bevisste på dette.

Har du noen venner i Larvik?

– Jeg har veldig få venner her i Larvik. Jeg har jo knapt gått på skole da jeg måtte ut i tidlig permisjon på grunn av den elendige formen min, og det tror jeg er mye av grunnen. Når man er så dårlig som det jeg har vært store deler av svangerskapet er ikke det første man prioriterer å dra ut for å være sosial og treffe nye mennesker, men jeg håper jo (og tror) at dette vil gå seg til etter hvert som jeg starter på skolen.

Leier dere eller eier dere leiligheten?

– Vi leier. Vi vet jo at det ikke lønner seg sånn i grunn, så vi får se hvordan vi gjør det etterhvert. Vi trives hvert fall veldig godt i leiligheten vår nå, og den passer oss perfekt!

 

Kategori: Familieliv

Hvor gammel er Fredrik? 

Fredrik er 18 år gammel, født tidlig i 1997.

Når ble du og Fredrik sammen?

– Vi ble sammen 23 September 2013. Vi synes derfor det er litt morsomt at jeg har termindato 23 Mars!

Ønsker du at Leo får jevnaldrede søsken?

– Jeg tror at jeg og Fredrik kommer til å ha nok å gjøre med Leo, så får vi se når vi begge er ferdige med utdanningen vår om vi ønsker flere. Jeg kommer nok ikke til å bli gravid med vilje om vi ønsker det før 10 år uansett. Men som jeg har fått erfare; man vet aldri hva som skjer, selv om vi selvsagt ikke ønsker å sette eventuelle søsken til verden med vilje før vi er litt eldre og mer etablerte.

Kommer du til å poste mye bilder av Leo?

– Nei. Men muligens ett der man ser ansiktet hans når han er nyfødt. Ellers har jeg lagt stor vekt på allerede i flere innlegg at jeg ikke ønsker at han skal overeksponeres gjennom bloggen min, og jeg føler definitivt  at det er en vesentlig forskjell på ett bilde og nye bilder av barnet hver dag.

Har du et godt forhold til Fredrik?

– Absolutt. Vi er heldige som har hverandre!

Hvor ofte ser du foreldrene dine?

– Mamma ser jeg vanligvis hver andre uke, pappa noe sjeldnere fordi han jobber veldig mye. Snakker så og si med begge hver dag over telefon da.

Vi har endelig fått kjøpt dyne til vognen også ♥ Dere ser sikkert at bildene er smålig preget av det dårlige været også? Haha, uff!

Det er vel strengt tatt på tide med en ny header også, er det ikke? Jeg tenkte faktisk å ta noen bilder i morgen om det er fint dagslys! Har jeg noen lesere som er flinke med design? Jeg har også tenkt litt på å kanskje dra på fotografering med Fredrik og Leo når han er noen uker gammel. Tror det hadde vært veldig fint å se tilbake på om noen år!

Men nå skal vi kose oss med litt mat, så snakkes vi! ♥

15 kommentarer
  1. Elsker bloggen din, følger spent med på graviditeten din! Fikk unge selv for 2 måneder siden og har akkurat skrevet innlegg om fødselen 🙂

  2. Hei. Jeg synes du har en kjempefin blogg, og du skriver bra. Men jeg lurer, hva er vitsen med en mammablogg når du ikke vil vise babyen på bloggen? Jeg skjønner så absolutt at du ikke vil og det har jeg respekt for, men da er vel egentlig vitsen borte? Da kan du jo ha en blogg for deg selv?

  3. Anonym: En mammablogg må vel ikke handle om å overeksponere barnet sitt, vel? 🙂 Forstår godt spørsmål ditt, altså! Men kan jo inkludere han uten å vise ansiktet hans 🙂

  4. Jeg snakker ikke om overeksponering, men et koselig bilde nå og da er jo bare hyggelig. Selvfølgelig kan han inkluderes uten bilder, men jeg personlig synes det er koseligere med et bilde nå og da, når det faktisk er en mammablogg.

  5. Anonym: og det forstår jeg godt at du synes! 🙂 Ønsker bare det beste for barnet mitt, og ønsker derfor ikke å overeksponere ham gjennom bloggen min. Blir koselige bilder her på bloggen med ham også, men i den graden jeg føler det er riktig 🙂

  6. Du må ha sånn 5.5 i snitt for å bli psykolog (ikke at jeg ikke tror du klarer det, men det ER vanskelig)

  7. Hva er greia med å lage en blogg bare fordi du ble mamma tidlig i livet? Det er 1000 vis av unge mødre her i verden. Ikke kom her å si at du lagde en blogg for å fortelle din historie og bla bla bla. Historien er det samme hver gang: du ble gravid med et uhell og passet ikke godt nok på, du måtte ta et så vanskelig valg, du er gravid som ung og du føder et barn og må leve det. THATS IT! Vi har alle lest mammatilmichelle og dersom noen skulle komme i samme situasjon som dere, så kan de bare lese hennes blogg. Hun er den unge mammaen som har kommet lengst med en blogg. ALLE TRENGER IKKE Å LAGE EN BLOGG. Vær så snill, det er bare irriterende og utrolig oppmerksomhetssykt at du lager en blogg bare fordi du blir mor tidlig.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg