BABYVERDEN

Jeg tror jammen meg at jeg (og dermed også bloggen) har blitt helt blåst vekk i hele oppstyret av babyen, for det er jo ikke annet enn babysnakk her om dagen! Haha, beklager det altså. Men jeg klarer ikke la være når vi nå kun har 4 dager igjen til termindatoen ♥ Nedtelling på høyt nivå her inne. Ja, og beklager at innlegget kom litt sent i dag! Babyen befinner seg fortsatt trygt i magen, men det er heldigvis ikke lenge igjen.

Alle kroppsdeler som befinner seg under overkroppen min, beina, lårene, (ja, til og med føttene mine) føles ut som et eneste stort blåmerke, så bare det å sitte er rimelig vanskelig å få til på en god måte. Fredrik har hvert fall fått seg en god latter de gangene jeg i løpet av nettene prøver å snu meg til motsatt side, og jeg er like overrasket hver gang over at jeg faktisk kan snu meg uten å knekke i to. Magen har de siste dagene sunket helt enormt mye, og jeg har nå til gode å finne en genser som faktisk går over magen uten å skli opp igjen det neste minuttet. Men da får jeg i det minste god bruk for magetoppene mine fra noen år tilbake, hvert fall når jeg går her hjemme. Og da er det egentlig ganske greit!

I dag har jeg ellers vært en liten tur i byen på butikken, og har nå akkurat satt inn en halvveis hjemmelaget pizza i ovnen. Ser frem til en veldig koselig kveld, og den siste torsdagen med bare meg og Fredrik her i leiligheten.

I morgen blir en travel dag, eller, travel og travel. Det er det hvert fall for meg, ettersom jeg er vand med å stort sett ikke ha noe særlig på timeplanen. Jeg må en tur på sykehuset for å ta noen blodprøver som jeg manglet i forbindelse med operasjonen, og skal etter det på time hos jordmoren min (og denne gangen er det faktisk den aller siste timen). Senere imorgen skal vi også ut en tur med moren til Fredrik, så det blir koselig! 

Vi snakkes, dere ♥

5 kommentarer
    1. jeg var gjennom et hastekeisersnitt, så jeg hadde allerede gjennomgått nesten 10 timer med rier på forhånd. Opplevelsen var lite smertefull men noe ubehag kunne jeg selvfølgelig kjenne 🙂 Jeg var mer fokusert på at jeg endelig var ferdig og at det ikke var lenge til jeg kunne se den nydelige baby’n min, så alt i alt ble det en god opplevelse alikevell 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg