LITT NYTT

Heihei, og god ettermiddag til dere alle sammen ♥

Vi har nesten akkurat kommet inn døren etter en koselig bytur med blant annet restaurantbesøk!

Det er nå i siste liten du kommer over ting du kanskje skulle kjøpt. Vi har jo for eksempel helt glemt bleiebøtte! Men det gjør forsåvidt ingenting, for noen er det jo et “must”, andre klarer seg fint uten. Vi tar ting litt som det kommer, og kjøper de resterende tingene etter hvert som vi eventuelt merker at vi trenger dem. Er jo allikevel typisk å komme på alt nå helt på slutten, når vi har hatt 9 måneder å forberede alt på.

Vi har i hvert fall hatt en kjempekoselig dag hittil! Jeg kom på at jeg kun hadde to helsetepper i bomull, og ingen ellers andre i ren bomull – kun andre stoffer. Men vi var så heldige at vi fikk noen tepper, et vottepar, sokker, og to nattbodyer i gave av moren til Fredrik, så da trengte jeg ikke tenke på det. Vi er så glade og takknemlige!

 Fikk dere forresten med dere det lille intervjuet jeg gjorde med ØP her om dagen? Hvis du ikke har lest det, kan du lese det HER. 

Jordmoren jeg snakket med på sykehuset sist gang jeg var der fortalte meg hvor viktig den første tiden etter fødsel er, og ikke minst hvor verdifull den er. Jeg vil ikke sitte oppslukt i bloggen og mobilen så fort han er kommet til verden, og det synes jeg er veldig viktig. Jeg ble i grunn ganske trist når hun fortalte meg hvor mange det var som var mer opptatt av  å dele nyheten med andre, enn å faktisk være der og nyte den første tiden sammen selv. Det er litt av de mindre positive sidene med alle sosiale medier og alt mulig rart som er kommet de siste årene. Vi blir så oppslukt av å ta bilder, filme og det å dokumentere alt, at vi helt glemmer å nyte øyeblikkene. De første timene med Leo etter fødsel får vi aldri igjen, og vi vil derfor fokusere på ham og ingenting annet når han endelig er kommet til verden. Ikke misforstå, altså – jeg skal definitivt dele nyheten med dere så fort det lar seg gjøre, men jeg kommer ikke til å sette bloggen først når dagen hans kommer. Håper dere forstår dette! Jeg gleder meg sånn, og det gjør meg så glad at så mange av dere gleder dere også.

Håper alle har hatt en strålende fredag så langt! Vi snakkes senere i kveld ♥

2 kommentarer
    1. Bra! Glem blogg og oss andre her ute. Ta dere masse tid og rom alene med den nye… så finner du ut av hva som er viktigst for deg og dine. Masseklemmer og lykke til.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg