DØGNET TRENGER FLERE TIMER

Hei, og god dag ♥

Beklager at dere ikke har hørt fra meg tidligere! Dagen har virkelig gått i ett her, og jeg merker godt hvor fort dagene løper fra oss etter at Leo kom til verden. Vi har alltid noe å gjøre, og da går som regel tiden veldig fort.

Vi har vært i Tønsberg i dag på en liten kontrolltime, sjekket hørselen hans og fikk nok en gang veid han. Alt så veldig bra ut, og timen var over på et kvarter ettersom vi var litt forsinket. Vi var kun våkne en liten time i natt fordi Leo var litt sulten og urolig, og jeg måtte vekke han i elleve tiden for å gi ham mat. Han har et veldig godt sovehjerte, og derfor har jeg fått beskjed av jordmoren min om å ikke la det gå for lenge mellom måltidene hans. Han sovnet allikevel ganske raskt etter det, og vi kom oss avgårde.

I dag har jeg for første gang på lenge tatt meg tid til å ordne meg litt ordentlig, og det var virkelig godt å føle seg litt mer som seg selv igjen. Jeg går også å gleder meg til hver gang jeg skal finne klær (ja, sett bort i fra bukser da, siden såret fortsatt er ganske i veien for de gamle buksene mine) fordi ting begynner å passe igjen. De 25 kiloene vil jo selvsagt ikke bli borte med det første, men jeg har faktisk kommet inn i ganske mange av de gamle genserne mine allerede, og det er jo veldig deilig!

Jeg tenkte å svare på spørsmålsrunden litt senere i dag, for den hadde jeg egentlig glemt litt. Dere finner den i hvert fall HER.

Nå skal jeg kaste i meg litt mat (som det forøvrig også blir lite tid til om dagen) og nyte tiden litt med Leo og Fredrik før vi får besøk av ØP om en liten stund. Vi snakkes senere i dag!

3 kommentarer
    1. Et lite tips er å ikke glemme at man må huske at man må få i seg drikke, mye drikke. Vet det er lett å glemme det som nybakt mor da man tenker mer på den lille sine behov mer enn sine egne, og når man ammer/pumper er det viktig med mye veske. Lykke til videre med Leo, ser ut som dere klarer dere kjempebra! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg