VÅRT NYE HJEM!

Hei alle sammen ♥

I dag har Leo og jeg hatt kosedag hjemme, i og med at Fredrik var på skolen igjen etter en lengre sykdomsperiode! Det var helt greit å være tilbake i gamle rutiner igjen, og det tror jeg Leo også synes. Vi trillet en tur ute i det grufulle været og til butikken, og har ellers bare tilbrakt dagen her hjemme. 

Leo ligger nå og sover litt, litt rart ettersom han pleier å sove såpass mye om natten at han ikke sover så mye på dagtid. Samtidig litt greit også, ettersom det må til å få ryddet litt opp her, og vi vil jo helst ikke gjøre det når han er våken og trenger kos og oppmerksomhet!

Nå har det jo seg egentlig slik at jeg skulle dra til Gjøvik i dag, men det ble utsatt til imorgen. Det blir veldig godt å se alle venner og familie igjen! Gleder meg masse. Dermed drar jeg imorgen tidlig, og blir nok kanskje en eller to dager ekstra etter helgen. Mens jeg er borte skal det være visninger i leiligheten vi bor i nå! Nå er det jo omtrent akkurat en måned til vi flytter inn i den nye også. Nå jeg virkelig begynne å finne nye møbler!

Her er en liten smakebit på det nye hjemmet vårt! Det blir fint å vise dere alt når vi har fått flyttet og innredet ♥

Mitt nye blogghjørne? ♥

Rart vi gleder oss eller? 

Nå skal jeg begynne på middagen og etter hvert få ryddet litt her! Senere i kveld skal jeg få tatt meg en tur til tanten og søskenbarnet mitt, håper dere har hatt en strålende dag hittil. Vi snakkes selvsagt senere i dag ♥ Ja, og forresten! For videoer av Leo, flere bilder, og for å følge litt tettere på oss; følg meg på min private instagramkonto HER!

13 kommentarer

Siste innlegg