MIN LILLE ENGEL

I dag har min fineste lille navnedag!

Mange har lurt på navnevalget til Leo, og dette har jeg videre skrevet et innlegg om HER.

Vi er så ekstremt fornøyde med navnet til Leo, og det passer ham bare helt perfekt. Jeg husker at Fredrik og jeg hadde blitt enige i forkant av keisersnittet at hvis han hadde lyst hår så var det ingen Leo, og noe av det første Fredrik sa når han var ute var at “det definitivt er en Leo”. Han hadde jo så mye mørkt hår!

Selv googlet jeg navnet mitt for en stund tilbake, og jeg kunne ikke annet enn å le når noen skrev at de assosierer navnet mitt med unge mødre! Sender en stor takk til MTV og programmet “teen mom” i USA. Haha, neida.

Stakkar Leo ser jo sjokkert ut på 90% av bildene jeg tar med eller av ham! Det blir morsomt når han blir så stor at han selv smiler på eget initiativ på bilder. Jeg må innrømme at jeg lo litt av det første bilde av oss!

I skrivende stund sitter han på fanget til pappaen sin og snakker til meg, koser seg, og smiler! Hittil har dagen kun blitt brukt på litt pakking, og en liten trilletur tidlig i dag. Været er skuffende og overraskende grått, og det har vært en veldig fin dag til tross for at store deler av dagen har blitt tilbrakt inne.

Håper dere har hatt en bra helg! Vi snakkes senere i dag.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg