DET VERSTE SOM KUNNE SKJEDD!

Hei dere! Håper været hos dere er minst like bra som det er og har vært her i dag! Det har riktig nok blitt lite tid til å kose oss i finværet, ettersom utpakkingen (hvis det er et ord?) av tingene våre har tatt litt mer tid enn hva vi trodde. 

I dag har jeg følt meg rett og slett helt fryktelig. Jeg føler det er det verste som kunne skjedd nå oppe i alt, ettersom vi ikke akkurat er ferdige med å flytte på ting her. Sommeren er her også, så det siste jeg vil er å ligge inne med feber, vondt, og paracet som nærmeste. Dessuten passer det aldri å bli syk når man er mamma! Jeg ber bare til høyere makter om at dette er et engangstilfelle i dag, og at jeg er bedre i morgen!!


Jeg eelsker vinduet på soverommet vårt! Og gjett hva jeg klarte å gjøre nok en gang? Å kjøpe for korte gardiner. Jeg gir opp, helt seriøst. Nøyaktig det samme skjedde når jeg skulle kjøpe gardiner til Leo sitt rom, og det så helt snodig ut. Jeg kjøpt 220 lengde, og det er akkurat for kort. Må finne en løsning på det, for har funnet de perfekte gardinene og vi skal ha de i stuen og på soverommet vårt.

Leo ligger for øyeblikket og spiser litt mat hos pappaen sin, og har i dag prøvd på seg sandalene sine! Åh, han ble så fin i dem.

Ellers har vi kun slappet av, og det trengs veldig. Nå skal jeg etter hvert lage kyllingsalat med mango og ruccola, nyte tiden med bestevenninna mi og Fredrik, og så ønsker jeg dere en suuuper kveld!  Og ja, forresten! Hvis dere vil se litt mer av leiligheten så lenge, kan dere følge meg på Jessicaener på instagram. Vi snakkes senere i dag ♥

4 kommentarer
    1. Dersom du kjenner noen som har symaskin, er det faktisk veeeeldig enkelt å sy gardiner. Kun noen få enkle sømmer. Dersom du får noen til å gjøre det for deg, kan du jo betale dem med en god middag?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg