SOMMER IDYLL

Hei dere!

I går var Leo, Fredrik, min gode venninne Sigrid og jeg med deler av familien min til Stavern for å nyte det flotte været samt litt mat på bryggen. Det var utrolig koselig som vanlig, og jeg fant en ny favorittbarne-butikk! Gjett om jeg skal dit for å handle inn til rommet til Leo om et par uker da! Ble nesten litt forelsket..

Leo storkoste seg (som vanlig) og ville slett ikke ligge alene i vognen til tross for at han var rimelig trøtt. Nei, han skulle være med å følge med på alt som skjedde. Vannet er han ekstra fascinert av, så det fikk ekstra oppmerksomhet i går også!

Etter hvert gikk vi for å spise litt iskrem, før vi etter hvert tok turen sakte men sikkert hjemover. Det er så utroolig koselig i Stavern på sommeren! Anbefales virkelig å ta seg en tur, spesielt når det er så utrolig fint vær også! 

Været er riktig nok ikke helt på topp i dag, men det kan jo ikke være like fint hver dag heller. Dessuten har jeg en liten magefølelse på at solen vil dukke opp i løpet av dagen! Håper dere har en bra mandag, vi snakkes senere i dag ♥

2 kommentarer
    1. Enig at Stavern er kjempe koselig 🙂 Har hytte 20 min unna med bil 🙂 Pleier som oftest å ta gå turen på en times tid til Helgeroa 🙂 Utrolig koselig der også 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg