LIVET MITT FØR VS NÅ

 

 Før:

“Fredrik, mamma lurer på hva vi vil ha til middag, hva har du lyst på?”

Nå:

“Fredrik, skal du eller jeg løpe bort på dagligvaren for å kjøpe frossenpizza når barna sovner?”

Før:

“Hvor lenge tror du rommet mitt må være rotete før mamma rydder det?”

Nå:

“Fredrik, hvor lenge tror du vi kan bruke barna som en unnskyldning for at det er rotete i leiligheten vår?”

Før:

“Mamma, jeg drar en spontan tur til oslo jeg. På veien hjem svinger jeg innom Lillehammer og Tønsberg, deretter Gardermoen og London, Ayia napa og Magaluf, og så sees vi om et par dager”

Nå:

“I dag skal jeg ha barnefri og bare ligge rolig på sofaen og kjenne at jeg faktisk er i live”

 

 Nå

“Jeg går bort på kjøpesenteret for å kjøpe en genser jeg, alle jeg har er gulpet ned og jeg har ikke hatt tid til å ta klesvasken”

Før:

“Jeg går bort på kjøpesenteret for å kjøpe meg enda flere klær jeg ikke trenger, jeg”

Før:

“Jeg kommer ALDRI til å bevege meg uten døren uten å føle meg fresh og nysminket”

Nå:

“Oida Leo, mamma får visst ikke tid til å sminke seg i dag heller, gitt”


 

 

Før: (Når jeg bodde hjemme)

“Mamma, hvorfor låser vi egentlig døren om natten?”

Nå:

“Fredrik? Selv om absolutt alle vinduer og dører er låst, tror du noen klarer å bryte seg inn for å kidnappe sønnene våre? “

 

♥ FØLG MAMMASOM16 PÅ INSTAGRAM VED Å KLIKKE HER ♥

26 kommentarer
  1. Og opp i alt dette så er jeg helt sikker på at bare elsker å være mamma og hva gjør vel en gulp eller flere, du er jo lykkelig:))))

  2. Bloggen din er gørr kjedelig. Du prøver bare å få masse klikk slikk at du får penger i kassen. Skjønner ikke at folk leser om deg.
   Bloggen Din Er KJEDEliG..

  3. Jøss så godt humør de to foregående her hadde da;)
   Smil d er jo sommer!
   Og Jessica:Bloggen din er BRA:)
   Ha en strålende fin tirsdag.

  4. Er det virkelig så tilfredsstillende for dere og kommentere dritt ? Hun har nok aldri best noen av oss lese, man velger og klikke seg inn og man kan velge og ikke klikke seg inn! Hvis det er så ille så ikke les bloggen hennes! Jeg liker denne bloggen altså! Stå på og jeg kommer til og fortsette og lese 🙂

  5. Man har lov å si sin egen mening da. Jeg prøver bare å fortelle at jo mere dere klikker dere inn her og kommenterer jo mer penger får hun. Slutt å klikk dere inn, da får hun færre lesere og desto mindre tjener hun. Hvis dere slutter å lese om henne, da får hun ikke penger. Og til slutt må hun legge ned bloggen.

  6. Utrolig gøy innlegg 🙂 Liker å følge med på bloggen din å den fine familien din.
   Du er utrolig pen, men kan jeg annbefale deg å gjøre noe med brynene dine? Jeg er hobby stilyst, driver med sminking og slikt på fritiden. Merker bare at brynene dine forsvinner litt på avstand, og de ser veldig ustelte ut igrunnen. Napp en form på dem, og ha de litt mørkeren enn hårfargen din, så tror jeg det hadde blitt utroolig pent!

  7. Og hva vil det bety for deg du anonyme? Vil du få det bedre inne i deg og en lykkeligere hverdag om Jessica slutter å blogge?
   Hvordan har du det med deg selv egentlig? Har du en blogg som ingen leser, er du ensom, eller er du bare irritert for at Jessica er høyt på blogglista? Det er faktisk noen som synes det er fint å lese det hun skriver.
   Noen ganger lurer jeg virkelig på hva som skjuler seg bak slike kommentarer som dine. Jeg synes oppriktig synd på deg. Du må ha det trasig.

  8. Jeg har ikke blogg heldigvis, jeg er slett ikke ensom jeg har familie. Jeg har yntrykk av at hun bare vil få masse klikk slik at hun får penger. Hvorfor synes du synd på meg da? Betyr det at hvis jeg er barnløs og ikke blogger da må alle synes synd på meg. Jeg bare liker ikke denne type bloggen.

  9. anonym: Dette har du skrevet 10 ganger (nei, over 10 ganger!) nå under det samme innlegget. Ser at du er samme person ettersom du har samme ip adresse på alle kommentarene. Du heter både anonym, kine og Emma, og Helene Rart, det der.

   Helt greit at du ikke liker bloggen, men ikke klikk deg inn da! 🙂

  10. Til anonym med mange navn. Hvorfor leser du denne bloggen da? For å ha et sted å legge igjen galle.
   Jeg håper Jessica blir steinrik av blogging sin bare for at du skal bli grønn av irritasjon. Men alvorlig talt anonym,. Burde du ikke glede deg over at andre mennesker får til noe og har det bra? Jeg håper virkelig at DU har det bra i det livet du lever og at den anonyme grinebiteren du er her bare er et annet ord for missunnelse.
   Beklager Jessica, jeg skal slutte å bråke med “leserne” dine:))))

  11. Hei Jessica😐Jeg vil bare beklage de slemme komentarene mine😢😭Det var dårlig gjort av meg😢😭Jeg angrer veldig😟
   Jeg liker bloggen din😇 Jeg mener det. Du har et fint blogg.

  12. Hei jessica😇Jeg vil beklage de slemme komentarene mine😭😢Det var dårlig gjort av meg😭 Jeg liker bloggen din. Den er utrolig fin. Får håpe du kan tilgi meg😭 Jeg angrer veldig.

  13. Vettu jeg må bare le av deg “anonym”.. Hahah! Huff at det går an.
   Ha en fin kveld, Jessica! Bloggen din er helt super <3

  14. Veldig bra innlegg Jessica!! 💛💛💛
   Jeg kjente meg igjen i mye, selvom jeg ikke har egne barn så har jeg vært sammen med tantebarna mine og barn jeg har vært praktikant for over tid i lange perioder, og det med hvordan man tenker uten versus med barn er veldig gjenkjennbart selv for meg!! Når det for en gangs skyld er stille, da er det utrolig fristende å lande i sofaen og slenge undersåttene på bordet og nyte total stillhet en liten stund mens minien sover og e resterende ungen i banden er på skolen. Og er du riktig heldig kommer de store hjem midt i minis lur, slik at du må ta deg av de i stedet. For de trenger deg de også!!! 🙊🙊🙊🙊

  15. Morsomt innlegg 😊
   Og minst like komiske kommentarer 😂
   Trur vi kjenner oss igjen i mange disse punktene vi mammaer 😜
   Før kunne jeg sove til 12. Nå stressvåkner jeg klokka 7 og lurer på hvorfor jeg ikke har blitt vekket av en eller annen unge 😂 De er det beste som har skjedd oss da 💕

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg