DÅPEN TIL LEO: KAKEBORDET

Dåpskaken er delvis sponset // Ærlige meninger

Har dere sett en såå fin dåpskake?

Dere skulle sett ansiktet mitt første gang jeg så den! Den var bare helt perfekt. Anita fra kakeriet.no (Direktelink) har laget den og er jeg er så utrolig fornøyd. Broderiene nederst på Leo sin dåpskake brukte hun også på kaken, og jeg fikk den akkurat slik jeg ville ha den.

Kaken var med oreokrem, bringebærmousse og en fantastisk sjokoladebunn (Flere av gjestene påpekte hvor god den var!) Hun holder til i Sandefjord, og jeg sjekket akkurat prisene hennes med store øyne, – og det ikke fordi det var dyrt! Tvert i mot, faktisk. Prisene er veldig OK. Dette kan dere også se på nettsiden hennes, som dere finner ved å klikke HER.

Jeg hadde aldri skrytt så uhemmet av noen jeg fikk noe delvis sponset av, bare fordi jeg fikk det delvis sponset. Jeg er ærlig i bloggen, og jeg hadde aldri anbefalt dere noe som jeg ikke 100% kan stå for selv. Og det håper jeg dere vet! Det er jo sjeldent jeg har noe reklame i det hele tatt på bloggen min. Hvis dere bor i nærheten av Sandefjord vet dere hvor dere skal bestille kake fra! (Eller egentlig uansett hvor dere bor hen, jeg kunne dratt LANGT for en kake som denne!)

Og dere? Leo har fått så ufattelig mye fint i dåpsgave! Jeg gleeder meg til å vise dere. Denne dagen har virkelig vært helt fantastisk!

 

12 kommentarer

Siste innlegg