TID TIL ALT



Var ikke Leo fin i antrekket sitt i dag?

Vi sto opp litt senere enn vanlig i dag. Jeg har vært veldig dårlig både i går og i dag, så dårlig at jeg i går måtte en tur på legevakten. De fant riktig nok ingenting alvorlig galt, så siden da har jeg bare prøvd å ta det helt med ro. Legen nevnte også noe om at jeg måtte passe på å ikke stresse så mye, så jeg prøver å la være. Noe som er grunnen til at blogginnleggene mine kommer litt senere enn vanlig om dagen. Det er vanskelig å få og finne tid til å være mamma, toppblogger, venninne, og kjæreste, men jeg gjør virkelig så godt jeg kan!

Ellers har Fredrik dratt til en kompis nå, så Leo og jeg har hatt en kosekveld med bare oss to. Han sovnet for litt over en time siden, og har sovet siden! Jeg, som holdt på å sovne selv, har siden holdt meg våken og har brukt en del tid på rydde i leiligheten.

I morgen har vi ingen klare planer, men det regner jeg med at vi finner ut når den tid kommer. Håper fredagen deres har vært super!

9 kommentarer
    1. Jeg synes det er så fint at både du og Fredrik gir hverandre litt tid til å være alene med venner! Jeg tror mange foreldre glemmer å ta vare på seg selv og vennskap, særlig når babyen er så små. Har man det bra selv, er det nok enklere å være en god forelder.

    2. Skjer med tripp trapp stol uten bøyle eller sele til 5 mnd gammel unge? 5 mnd er tidlig å sitte.. han sitter sikkert bare inntil ting med støtte men er ikke bra for ungen å sitte mye slik før de er så store at de setter seg opp selv fra gulvet, rundt 7-8 mnd alder, da er de stabile.

    3. Ikke bra å sette de opp for tidlig,men regner med at det bare var for en kort stund for å ta bilder. Tripp trapp stolen er nok ikke i bruk ennå,håper jeg.

    4. Det der store individuelle forskjeller på når barn setter seg opp, reiser deg og går. Min datter reiste deg selv i sengen da hun var seks måneder, og da hadde hun sittet uten støtte en god stund. Hun gikk alene da hun var 11 mnd, mens fetteren først gikk da han var 18 mnd. Jeg er sikker på at Leo sitter fint fordi han kan det! <3

    5. Anne; ja,det er stor forskjell på barn, men barn bør ikke settes ned på baken over lengre tid før de selv setter seg, gjerne fra krypende posisjon. Min eldste krøp da han var seks mnd, gikk da han var ti mnd, men han satte seg ikke før han var nesten sju måneder. Man skal ikke lære barn å sitte, det skal komme naturlig.
      Leo er nydelig, flott antrekk, tøft med rødt på gutter. Regner med han bare er satt for fotografering.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg