DET BETYR SÅ MYE..

I dag har vi vært i Porsgrunn! Dere som følger meg på snapchat ( @Jessicae ) Vet jo det allerede. Vi har spist lunsj, shoppet litt, og Leo har kost seg kjempemasse! Jeg har lagt skikkelig godt merke til at Leo har begynt å si “da da” (pappa) nå, så nå er det nok ikke lenge før han knekker koden!

Jeg merker at han er mer opptatt av å prøve og herme etter hva vi sier også! Men han er fortsatt ikke særlig interessert i å prøve å si “mamma” enda, han er nok en liten pappagutt. Og det synes jeg faktisk er ufattelig koselig ♥ Spesielt fordi det ikke er kjempevanlig at pappaen får et veldig godt forhold til barnet sitt når man får barn så tidlig som vi fikk. Ofte stikker fedrene av og blir muligens helgefedre etter hvert, og noen har jo knapt kontakt med pappaen sin. Det synes jeg er trist, så derfor er det ekstra viktig for meg at de har et godt forhold til hverandre. Jeg håper også virkelig at de får et godt forhold i fremtiden, og slik det ser ut nå trenger jeg nok ikke å bekymre meg. Flotte guttene mine!

Det har i hvert fall vært en veldig koselig dag i dag! Fredrik var hjemme fra jobb til vanlig tid, og nå er vi borte på besøk hos litt familie. Fredrik koser seg med lillegutt, mens han får litt mat, og senere skal han få litt grøt! Det er han forresten kjempeglad i.

Håper dere har en god tirsdag ♥ Og dere, gjett hvem som er hele 6 måneder i morgen?! 

16 kommentarer

Siste innlegg