BARE DET BESTE ER GODT NOK

Hei dere!

Nå har Leo og jeg kommet hjem for en times tid siden, vi har vært på shopping i byen og storkost oss begge to! Leo fikk (som vanlig) masse oppmerksomhet fra både kjente og ukjente, og jeg fikk kjøpt alt vi skulle ha, inkludert setet til tripp trapp stolen fra stokke som vi har manglet en stund! Bare det beste er godt nok for lillegull.

Vi gikk ut døren rundt halv tolv i formiddag, og kom hjem klokken litt over tre, så vi ble borte en god stund! Men det var godt å komme seg litt ut i frisk luft, både for Leo og meg. I dag var dessuten utrolig varmt og deilig vær, så Leo trengte ikke pakkes inn så i ull, dundyner og alt mulig rart. Det er koselig med slike dager også, selv om jeg ikke akkurat får skikkelig høstfølelse av disse dagene! 

(På dette bildet hadde vi festet setet feil, det fant vi fort ut av når vi så på bildene jeg hadde tatt i butikken av hvordan det egentlig skulle være!)

Leo prøvesitter de andre stolene og setene!

Nye flanell-kluter ♥ Blå kosebukse ♥ Hvitt babyhåndkle ♥

Vi kom faktisk hjem nesten akkurat likt som Fredrik, og Leo var som vanlig suuuperblid for å se pappaen sin igjen! Nå begynner han faktisk å reagere på at jeg sier “Hvor er pappa hen?” Eller bare “Pappa?” Han blir kjempegira og smiler, og det er nesten som at han forstår at pappa kommer snart.

Men nå skal jeg starte på middagen, som forresten blir fullkornspizza i dag, før Fredrik tar saken i egne hender! Følg med senere i dag, jeg har noe jeg gleder meg til å vise dere som jeg har ordnet ♥

Klem

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg