SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1

Hvordan er det og ha en blogg + Leo i tillegg?

– Det er slitsomt! Men slett ikke umulig. Jeg koser meg veldig med jobben jeg har samtidig som Leo og jeg går hjemme. Hadde jeg ikke hatt den måtte jeg nok ha funnet meg en annen hobby for å ikke ha gått på veggen! Haha!

Svarer du når folk sender email til deg?
-Jeg prøver! Selv om tiden ikke alltid strekker til så gjør jeg virkelig så godt jeg kan.

Er Fredrik flink til å hjelpe til med Leo?

– Ja.
Kan du legge ut en video av Leo der han gjør forskjellige ting?
– Det kan jeg helt sikkert! Hva ønsker dere å se? 

Har du et godt forhold til familien din?

– Ja, det har jeg!

Anbefaler du jenter på din alder til å bli gravid?

– Dette har jeg skrevet om en god del ganger før, men jeg vil verken anbefale eller fraråde. Når man blir gravid ung kan man være i totalt forskjellige livssituasjoner, og det å ha en fasit som er rett for absolutt alle fungerer bare ikke. Man må kjenne på hva man ønsker for seg selv og fremtiden sin, men vite at det er fordeler og ulemper med alt.
Det er i hvert fall viktigst at man tar et valg man kjenner at man kan leve med i mange år fremover. Jeg har tidligere skrevet at jeg synes man skal være litt egoistisk i slike situasjoner, og det står jeg inne for den dag i dag også. Man kan ikke leve livet sitt etter å forsøke å tilfredsstille alle andre og hva de mener er riktig, det vil aldri fungere – for det finnes ingenting som alle i hele verden er 100% enige i. Det hjelper ikke deg å ta et valg som er rett for naboen din. Hvis du ønsker barnet, så beholder du det – ønsker du det ikke, så tar du abort. Det høres enkelt ut, og det er det ofte ikke, men det er likevel sånn det er. 

 

 
Har du noen favoritt jentenavn hvis du skulle fått en jentebaby?
– Alma og Åshild er favorittene her!

 

Hva er ditt drømmehjem?
– Det føler jeg egentlig at jeg bor i akkurat nå! Jeg elsker leiligheten og synes det er så trist at jeg må komme til å flytte herfra etter hvert..

Er du en person som stresser mye, i hvilke tilfeller?

– Haha, gjett om jeg er! Om jeg ikke får blogget innen klokken fem på ettermiddagen løper jeg rundt som en gal og stresser. Det samme om jeg ikke har fått laget middag til Fredrik er hjemme, eller det å ha dårlig tid, det er virkelig helt pyton. Noen ganger blir jeg så stresset at jeg ikke klarer annet enn å le av meg selv, dere skulle ha sett meg da!

Hvordan tror du fremtiden til Leo kommer til å bli?

– Den ser i hvert fall fryktelig lovende ut. Moren til Fredrik sparer til han, og det gjør også vi. Han har alt han trenger og to foreldre som elsker han mer enn absolutt alt. Jeg gleder meg til å se han vokse opp og til å lære han en hel masse. Det er spesielt viktig for meg at han får gode verdier og at han har respekt for andre mennesker. Jeg vet at vi kan gi ham den beste fremtiden han kunne ha ønsket seg, og når han blir voksen håper jeg at han kan si at han er stolt over jobben Fredrik og jeg har gjort med ham.

Hvilken størrelse bruker Leo i klær nå og hvor lang og tung er han nå?

– Leo bruker 74, jeg pleier noen ganger å kjøpe størrelse 80 fordi det holder lenger og man kan bare brette opp på armer og ben. Det er en stund siden vi har vært på kontroll nå, men jeg oppdaterer dere med vekt og lengde så fort vi har vært der!

Beklager for kvaliteten for noen av bildene her, foreldrene og søstrene mine går ikke akkurat rundt med speilreflekskamera i lomma slik som jeg 🙂

Hvor mange tenner har Leo fått? 

– Akkurat nå har han fire oppe og to nede, i tillegg til at det er to nede på vei 🙂

Har du noen tips til andre som skal bli mamma i en tidlig alder? Isåfall, hvilke tips?

– Drit i hva andre tenker. Ikke la deg tråkke på.

Elsker dette bildet fra mai ♥

Hvordan går det med dere?

– Det går vel helt greit. Ting er veldig komplisert men vi gjør det beste ut av det. Takk for at du spurte, forresten!

Når begynte du å kjøpe babyting under svangerskapet?
– Tidlig!! Etter jeg bikket 14 uker tok det helt av, vanskelig å la være når man er så spent!

Har du planer om å gå tilbake å studere? Eventuelt ha leo i en barnehage når han blir 1 år?

– Selvfølgelig! Jeg har reservert skoleplass til neste år, og barnehageplass skal søkes asap!!

Hadde du mye smerter under svangerskapet

– Både ja og nei. Kanskje mest psykisk? Jeg tror det. Jeg slet ikke fryktelig mye med bekkenløsning annet enn helt på slutten, men det å kaste opp så mye som jeg gjorde var i grunn ganske smertefullt. Ellers mener jeg å huske at jeg hadde en del smerter nederst i magen de første månedene, noe som egentlig er ganske vanlig.

Del 2 kommer på video i løpet av måneden!!! ♥ Dere har vært så tålmodige at herregud, endelig video igjen!!!

Klem

3 kommentarer
    1. Hvordan føler du det går nå etter at det har blitt slutt mellom deg å Fredrik tror du at dere kanskje kommer til å bli sammen i gjen senere i livet eller er det helt slutt?:)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg