LESERSPØRSMÅL

Er du og Fredrik sammen? Eller er dere ikke det? Har ikke fulgt så godt med så måtte bare forsikre meg 🙂

– Hehe, skjønner at det kan bli forvirrende for deg når det dukker opp bilder av oss sammen her inne i tillegg til at du ikke har fulgt med så mye. Vi er ikke sammen, vi gjorde det slutt i midten av oktober-ish. Men vi har bestemt oss (etter mye betenkningstid) for å bo sammen inntil videre. Vi prater ikke så mye om akkurat dette.. Vi vil bare fokusere på Leo og det at vi har det bra begge to.


Hva synes du om at voksne snakker stygt om deg på nettet? Ser at du har en egen tråd på kvinneguiden, er flere der som skriver mye usaklig og stygt.

– Mine erfaringer med kvinneguiden er at det faktisk er mye saklig og god kritikk som alle bloggere kan ha godt av, men at det er vanskelig å ta alle brukerne der inne seriøst når man i andre forumtråder leser at de samme brukerne skriver mye usaklig og stygt. De utnytter noen ganger det at de forblir anonyme på en negativ måte, noe som er veldig dumt ettersom det kunne blitt veldig mange saklige og interessante diskusjoner dersom alle kunne holde seg saklige og høflige hele veien.
 Det ER jo en vesentlig forskjell på “åh, så umoden!!! Fjortisunge som er oppmerksomhetssyk. Lever på barnet sitt. Kvalmt”
 Og “Jeg mener at måten hun eksponerer barnet sitt i offentligheten er feil fordi etc etc.”  

Jeg synes det er dumt at kvinneguiden ikke stenger forumet sitt dersom det er for få moderatorer (eller om de ikke har nok kapasitet) som kan luke ut det stygge som blir skrevet der inne, for det er ingen som fortjener hets eller latterliggjøring rettet mot seg selv som er offentlig stoff, blogger eller ei.

Hvilke blogger leser du?

– Åh, jeg prøver å holde meg oppdatert på de fleste! Jeg har ingen mulighet til å lese fast, men leser venner og bekjentes, andre unge mødre jeg har hatt litt kontakt med, og selvfølgelig leserne mine sine. Sophie Elise sin har jeg lest jevnlig siden hun startet, og pappahjerte og andre foreldreblogger prøver jeg også å følge med på 🙂 Utrolig mange flinke folk i denne bransjen!

Hei! Ble så glad at da du nevnte at du er imot pelsindustrien! Kan du ikke skrive et innlegg for å belyse dette enda mer? Elsker når du skriver om slike samfunnsengasjerende saker, fordi du skriver utrolig bra. Stå på!

– Så utrolig morsomt å høre! Nå ble jeg glad! Det kan jeg gjerne gjøre, elsker å skrive om samfunnsrelaterte ting, og som dere har lagt merke til er jeg ganske engasjert 🙂 Pels skal jeg prøve å få til et innlegg om! Hva mer, da? Dere har alltid så gode ideer!

Kan du skrive et blogginnlegg om babyutstyr?

– Dette er faktisk et spørsmål som dukker opp ganske ofte. Jeg har en egen kategori som heter babyutstyr, og her har jeg lagt inn alt som har med det å gjøre! Er faktisk en del innlegg! HER kan du finne det ♥

Når begynner Leo i barnehage?

Leo kommer til å begynne i barnehage neste høst når jeg begynner på skolen! Da er han ca 16 måneder gammel. Synes kanskje det er litt tidlig? Tror det skal gå greit. Jeg har jo mulighet til å være hjemme med han flere år, men jeg kjenner veldig på presset ved å fullføre skolegangen min (Noe som i grunn ikke er et dårlig press å ha på seg) Gruer og gleder meg på samme tid, og håper jeg klarer å finne en skikkelig god barnehage til han. Det viktigste er jo at han trives der ♥

 Hadde tidenes jævligste dobbelthake her, men bildet ellers var så koos!

Har dere noen spørsmål til neste gang? 

18 kommentarer
    1. Hei 😊 16 mnd er ikke tidlig å begynne i barnehagen. Jobber selv på småbarns avdeling og de fleste begynner ved 11-14 mnd 😊 Eller kanskje noen synes det. Men jo tidligere jo bedre, hvert fall med innkjøring 😊

    2. Hei <3 Jeg elsker bloggen din, jeg er inne hver gang du poster noe nytt.
      Det jeg lurer på er om du har noe blogg tips? Alt er av interesse om du har noe, jeg sliter veldig med å finne noe å blogge om.

    3. Hei igjen
      jeg har jo kontaktet deg tidligere for spørsmål angående mme, og fikk gode tips om å bruke termos. Bare lurte på om man må carme vannet fossvarmt og la det kjøle seg eller om det holder å varme opp til 37 grader eller hva det er? 😉

    4. så utrolig fin gutt du har og fin blogg :). 16mnd er tidlig for min del,men jeg forstår jo at noen ikke har noe valg, og må gå på skole eller jobb 🙂 jeg måtte sende barnet mitt i barnehagen når han var 19mnd, slet lenge med det, ville egentlig hold han hjemme 1 år til,men han overrasket meg veldig, og storkoset seg etter bare et par uker, så er nok verst for mamman og ikke barnet 🙂

    5. Til M:
      Mme tips:
      Jeg fyller flasken med 2/3 vann fra spring, og fyller 1/3 med kokende vann.
      Skal du på tur, fyll termos med kokt vann og hell i 1/3 med det varme kokte vannet i flasken som allerede har 2-3 springvann.
      Finnes også beholdere i matbutikken med 3 rom til erstatning, så slipper du å ha med esken.
      Om natten har jeg en termos med kokt vann, flasken med springvann og ferdig oppmålt pulver på nattbordet og på 123 er flasken med melk blandet!

    6. Ville bare si at sønnen vår begynte nettopp i barnehagen og han blir et år nå på fredag! Han takler det bedre enn de eldre barna. De som jobber på avdelingen sier at desto eldre barna er før de begynner, desto mer vanlig er det at de har mer behov for foreldrene sine den første perioden 😊 Så du trenger ikke å høre på de som sier det er for tidelig å begynne når han er 16 mnd hvertfall! Klem

    7. Gaaaad ! Jeg digger bloggen din , men er du i mot pels burde du bli vegetarianer !! Tror du at melka som du drikke og eggene du spiser og ikke minst kjøttet du ete , tror du dissa dyra er blitt behandla bra ???
      Berre sjekk her !!
      http://m.tonjekvamme.blogg.no/1386349949_kuer_skriker_etter_ka.html
      http://www.dyrsrettigheter.no/kjøttindustri/landbruk/melk-?-kyrne-og-kalvenes-tarer/
      Håper på at du kan svare ! Hilsen en eier avCanada gooes (fått i presang ) og spiser kjøtt

    8. Anonym: var egentlig vegetarianer, men fikk ikke lov lenger av legen min på grunn av alvorlig vitamin og mineral mangel som kroppen min tydeligvis ikke tok godt nok opp av andre ting (snakker da om tilskudd og alternativ til kjøtt)

      Tusen takk for at du digger bloggen min, men må kunne få være mot i pels selv om jeg spiser kjøtt. Kjøtt er mer nødvendig enn pels 🙂

      Stor klem, og takk for engasjementet ditt!!

    9. startet i barnehage når jeg var ett år gammel, tror det var veldig positivt for utviklingen min både sosialt og i ulike ferdigheter som lesing og skriving. Tenker det er lurt å la små barn være sammen med andre barn uten mamma eller pappa i perioder 🙂

    10. Ja, ønsker innlegg om kosthold og trening!
      Du har jo så flink å gikk ned graviditetskiloene, så vil så gjerne vite hva du spiste og trente, så jeg kan prøve det samme <3

    11. Heihei:) jeg tenkte jeg bare skulle komme med et bra barnehagetips til deg. Har vært så utrolig fornøyd med sentrumssatelitten barnehage som ligger oppe på hovland banen. De gir flotte verdier til barna og har fokus på sunn mat og spiser ikke kaker når noen har bursdag, da får de smoothie. Barna får være med å lage mat og de er flinke på andre kreative ting. Nå har eldste jenta gått over i skolerekkene, men minsten går der enda. Veldig bra barnehage asså 🙂 ha en fin dag 🙂

    12. Foreslår du bytter lege. Ingenting i kjøtt mennesker trenger. Hele familien vår er vegetarianere, og har mye kunnskap om dette.
      Hilsen vegetarianer gjennom mange år.

    13. Mari: Så utrolig bra! 🙂

      Vet ikke om du forsto helt, men jeg hadde alvorlig mangel på vitaminer og mineraler og kroppen min klarte ikke helt å ta opp de samme vitaminene og mineralene jeg hadde mangel på, fra tabletter (tilskudd) og andre matvarer 🙂 Beklager om jeg forklarte litt dårlig!

    14. Jeg begynte faktisk i barnehage når jeg bare var elleve måneder og har aldri tatt skade av det. Jeg storkoste meg. Jeg gikk på en gruppe som var ute i naturen dagen lang. Vi gikk turer i skogen, sov i lavo, lagde tomatsuppe og pannekaker over bål, stod på ski, klatra i trær osv.

    15. Gapatrosten barnehage
      Privat barnehage i Larvik, med et helt fantastisk personale!
      Herlige tvers igjennom

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg