DEN FØRSTE GANGEN

Hei dere! Nå var det på tide med litt mobilblogging, for første gang. Vi har gått en tur og endte opp på kafé. Det var så utrolig nydelig vær i dag at vi ikke klarte å la være å gå ute en tur! Leo storkoste seg i vognen og synes det er så morsomt å gå tur når det er så mange mennesker i byen. Han elsker jo å møte nye mennesker!

Vi skal gå litt videre straks før vi setter kursen hjemover. Da blir det lørdag, god mat, og bare slappe av. Det blir godt!

12 kommentarer
  1. Så koselig!
   Er det Emmaljunga stelleveske du har? Lurer på om jeg skal kjøpe den, siden jeg har emmaljunga vogn. Har den god plass, og er den praktisk? 🙂

  2. Var fredrik i tønsberg igår eller tar jeg heeelt feil? Ligna veldig på han når jeg så disse bildene..

  3. Anonym: Hei!

   Fredrik og jeg er ikke sammen. Vi skal bo sammen nå fremover og se hvordan ting går og utvikler seg, for å se om det er mulig med et kjæresteforhold igjen etter hvert.

   Klem

  4. Anonym: Hei! 🙂

   Fredrik steller seg hver eneste dag. Hvordan kan du uttale deg noe om dette, ut i fra noen bilder? Og hva presist er det som ser så slaskete ut? At han går med joggebukse når han kommer hjem fra jobb?

   Fredrik har veldig tynt hår og vasker det hver eneste dag, det er jeg vitne til. Dessverre er det kjempetynt og ser fett ut etter 5 minutter igjen. Dette er ikke hans feil og noe han ikke får gjort noe med. Vis litt respekt.

  5. Anonym:
   Anonym: Nei, det gjorde du ikke. Men det er det noen har kommentert på tidligere, så da virket det jo logisk at det var det du også mente, uten at jeg vet det helt sikkert? Kan du ikke svare på det jeg skrev?

   Er det veldig høflig å kommentere andre menneskers utseende på den måten, når du ikke vet om det er en eventuell grunn til at noen ser ut som de gjør?

   Det med håret har jeg virkelig prøvd å hjelpe han så godt jeg kan med, men ingenting ser ut til å fungere.. Tror du ikke det kan tære på noens selvtillit at du kommenterer slik når det er noe han ikke får gjort noe med?

   Fredrik skifter for øvrig til joggebukse når han kommer hjem fra jobb, og det har jeg aldri planer om å endre. Jeg bestemmer ikke hva han skal ha på seg, og det er jo veldig komfortabelt når man likevel bare er inne.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg