NYE INNKJØP ♥

Hallo dere, og god tirsdag til alle!

I dag har jeg hatt en liten shoppingrunde med Leo gull. Vi har lenge vært på utkikk etter en utebukse/utedress til ham som han kan bruke ute nå og krabbe i, ettersom han ikke er helt trygg på å gå så lenge av gangen enda. Nå som vi også har bestemt at han smått skal ha noen besøksturer i barnehagen utover våren også, trengte vi det hvert fall! Han er en aktiv liten gutt og det skal bli godt å ta med han ut og leke i den store hagen vår nå utover mot sommer og vår, så derfor måtte ikke buksen eller dressen være alt for varm, men helst litt tynn – og gjerne litt stor i størrelsen også, slik at den holder mer enn bare noen måneder.

Og det fant vi, heldigvis! Sammen med et par sandaler og noen varme tøfler i ull. Samt litt nytt til stuen vår og litt pynt til påske ♥ Kjempefornøyd!  

Slitsomt å være med mamma på shopping!

Den er i størrelse ett år, og er ikke riktig så stor i størrelsen som det kanskje ser ut altså!


Pluss en liten sniktitt fra hvordan den halvvferdige stuen vår ser ut om dagen!

Leo vokser så innmari fort ut av ting om dagen, men samtidig er det så godt å vite at han vokser seg så stor! Blir en tur på kjøpesenteret imorgen også, for å kjøpe det siste vi mangler til påsken, samt noen pysjer til Leo som han mangler litt nå om dagen!

Nå blir det straks middag her, så jeg må løpe! Vi snakkes igjen snart ♥

5 kommentarer
    1. Veldig fint!
      Kan vi ikke snart få en tour i leiligheten deres da? 🙂 Har alltid ønsket å se “hele” på en gang, og føler du har sagt “sniktitt” i mange mnder nå! Hvorfor venter du så lenge? 🙁
      Ellers, veldig mye fint! Kjempe koselig! kos dere i påskeværet!

    2. Heidi: Så koselig!! Ja, vet du hva, jeg er helt enig med deg. Dette har tatt alt for lang tid, og myye lenger enn vi så for oss! VI mangler fortsatt et par småting og jeg vil jo at det skal være helt ferdig før jeg viser dere alt, håper det høres greit ut. Og lover at det kommer til å gjøre opp for det når dere får se alt 🙂

      Uff, får litt dårlig samvittighet her altså… Vi er nemlig av den typen (Fredrik og jeg altså) som tar ting litt etter hvert, haha! Det har dere sikkert lagt merke til.

      Kos deg du også! God påske <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg