DENNE UKENS…

HØYDEPUNKT:

Leo sin fødselsdag! Og påsken selvsagt, det har vært en herlig uke ♥

MEST LESTE BLOGGINNLEGG: 

Desidert innlegget jeg skrev tidligere denne uken om at Fredrik og jeg er kjærester igjen! Makan til å så mange hyggelige hilsner og gratulasjoner, tusen hjertelig takk. Blogginnlegget har over 20 000 sidevisninger, så det er ingen tvil om at dette var en gladnyhet for mange, inkludert oss♥

TANKE:

Har gått til at jeg genunint håper at alle har hatt en god påske. Noen tror sikkert det bare er noe jeg sier for å være høflig eller hyggelig, men det gjør meg vondt å tenke på at noen sitter alene på slike helligdager.. Har bare lyst til å invitere alle sammen hjem til meg på middag, enda hvor sykt det høres ut. 

NEDTUR:

Ett ord: Syk. Fy søren så kjedelig det har vært å være så innmari dårlig som jeg har vært de siste dagene, det er helt seriøst noe av det verste jeg har vært med på! Godt jeg er på bedringens vei! Jeg har faktisk vært så dårlig at det ikke har blitt noen påskefrokost i påsken før i dag formiddag, men ja ja. Det ble i hvert fall èn påskefrokost og det var superkoselig!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var Leo ganske nyfødt, og det var fredag og vi skulle reise hjem fra sykehuset med ham. Husker det som om det skulle vært i går, bokstavelig talt. Det var herlig, og jeg delte noen bilder med dere fra avreisen her på bloggen. 

God søndag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg