DENNE UKENS..

BILDE:

Dette tok Fredrik av oss i stad, og jeg elsket det. Tross sminken min som var igjen fra i går og at håret mitt er så slitt at jeg nesten vil gjemme meg bort. Min lille gutt og meg ♥

HØYDEPUNKT:

Å våkne opp til dette i går tidlig var virkelig ikke feil, og må nok være ukens absolutte høydepunkt.


Jeg kjenner en så enorm glede i å se hvor fantastisk glad Fredrik er i Leo, og omvendt. Det er en helt spesiell følelse å se dem sammen, og å se alt det gode de bringer frem i hverandre. Guttene mine!

 

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG:

Det må være blogginnlegget jeg skrev i går, det heter “Det er ingen skuffelse å få to barn av samme kjønn!” og du kan lese det ved å klikke HER.

“Vi har jo vår fantastiske lille gutt fra før, og da tror tydeligvis noen at det er en skuffelse å få enda en gutt. Det er det tvert i mot, det hadde vært perfekt å få enda en gutt i familien vår. Nøyaktig like perfekt som det hadde vært om babyen i magen denne gangen viser seg å være ei jente.”

BESTE INNKJØP:

For noen dager siden viste jeg dere noe av det første jeg har kjøpt til den lille i magen, og jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk kjøpt. Så det må nok være det beste innkjøpet jeg har hatt på veldig lenge!


 

CRAVING:

Kesam med lime! 

Utrolig deilig, og til og med sunt også! Men alt med måte da, det er det jeg prøver å fortelle meg når jeg får helt sinnssyke cravings om dagen.

TANKE:

Det er så mye som føles helt virkelighetsfjernt om dagen. At jeg om litt over en måned er halvveis mitt andre svangerskap, det føles bare ikke ekte. Jeg tror det føles slik fordi ting har skjedd så utrolig fort de siste månedene. Og det siste året, selvsagt. «Plutselig» ble vi foreldre, og nå skal vi plutselig bli det igjen. 

Livet mitt har blitt helt totalforandret, og det er så rart å tenke på hvor fort ting har skjedd, og hvor mye som har skjedd på kort tid. Jeg har møtt så mange gode mennesker på veien, og samtidig møtt så mange som har fortalt meg at “Jeg aldri kom til å klare det”. Jeg håper jeg har klart å vise i hvert fall noen av dere at man kan klare mye av det man vil bare ved å stå på uansett hvor tung veien blir, og aldri la seg knekke av hva andre tror eller mener.

Ha en super søndag!

8 kommentarer

Siste innlegg