HER ER DEN!

Sengen til Oscar! Okei, jeg hadde faktisk tenkt til å vente med å vise dere den til vi fikk den i hus, men nå klarte jeg faktisk ikke å la være.. Dessuten er 12 ukers leveringstid, og jeg er som dere vet ikke så veldig tålmodig av meg.. Må bare prøve å holde ut, og så lenge sengen er her før han kommer gjør det jo ikke noe at det er en stund til!

Det er den fineste barnesengen jeg har sett, og den praktiske med den er barnet vokser med den (Altså at man kan flytte på delene sånn at det blir en barneseng) slik at han kan ha den i flere år og ikke bare når han er baby. 


Det har vært så uendelig godt å komme skikkelig i gang med å bestemme hva vi skal velge av alt utstyret som er på markedet. Det er jo en eneste stor jungel av diverse babyutstyr!


Hei fra Larvik – forresten! Her er det strålende sol og det har det vært i hele dag. Det er på slike dager som dette at jeg kjenner det er skikkelig kjipt at vi ikke har ordnet alt klart i hagen vår enda. Det gjenstår litt gressklipping, innkjøp av grill, og litt annet. Heldige oss har jo så flott hage som guttene våre kan leke i, og ikke minst hvor det er så fint for oss å tilbringe tid om sommeren og på varme dager.

Leo og jeg har vært på en lang trilletur i byen i dag med ei venninne av meg og hennes helskjønne lille jente på 7 måneder! Vi har virkelig kost oss, og når vi kom hjem til Fredrik sovnet Leo tvert i armene hans. Gutten vår hadde nok savnet pappaen sin, når vi er her hjemme går han stadig vekk bort til gangen for å følge med på om pappa kommer hjem snart, det er så herlig å se på.

Ha en herlig onsdag, så snakkes vi snart igjen ♥

20 kommentarer

Siste innlegg