VELKOMMEN TIL VERDEN, LILLE VENN!

Endelig er han her!

I dag klokken 11:04 kom lille Noah til verden. Han veide nøyaktig 4000 perfekte gram og  var 51 cm lang. Operasjonen gikk bra, og alt står bra til med oss.


Som vi har ventet på deg, lille venn! Jeg fikk ikke sove i natt på grunn av tanken på at alt sammen snart skulle være over. Hele graviditeten, alle månedene og alle ukene føltes plutselig bare ut som et vagt minne.

Det var så tøft å finne ut at jeg var blitt gravid igjen når vi fant ut av det tidligere i år – å finne ut av at den bitte lille kroppen din lå i magen min og hadde begynt å vokse seg til å bli akkurat deg, helt uten at vi hadde en anelse. Du var jo så vanvittig liten der du lå og sprellet med de bittesmå beina dine på ultralyden, men overraskelsen var absolutt alt annet enn liten. Vi hadde virkelig aldri i vår villeste fantasi sett det for oss! Pappaen din og jeg har stått sterkt sammen i all motstanden som har møtt oss siden den gang, og vi bestemte oss for at vi skulle få til dette – sammen.

Nå er endelig dagen kommet. Dagen hvor vi endelig har fått deg i armene våre, og vi er rett og slett på gråten av stolthet!

Du er allerede høyt elsket og så inderlig ønsket og velkommen inn i vår lille familie, Noah! ♥

112 kommentarer

Siste innlegg