LOVE YOU ALREADY!

Lillegutten vokser seg stor ♥ Hallo svangerskapsuke 25!

Kun 6 uker til vi skal få se deg på ultralyd igjen, og under 110 dager til vi skal få møte deg for aller første gang – I og med at du skal komme til verden med keisersnitt. Og tenk, om 182 dager feirer vi jul for første gang sammen som en familie på fire!

Magen vokser og vokser, og nå virker det som om den aldri skal stoppe å vokse. Jeg føler jeg ser forskjell fra dag til dag, og det er så morsomt! Han vekker meg stadig vekk med spark og bevegelser som bare blir tydeligere og tydeligere! Det har skjedd mye på de dagene Fredrik har vært borte! Om jeg har noe liggende på magen min klarer lillemann i magen fint å sparke det vekk, til og med.

Leo er fortsatt nysgjerrig på magen, spesielt når jeg ikke har på meg genser, og jo større den blir, naturligvis jo mer og mer spennende for Leo er den. Jeg tenker fortsatt mye på hvordan Leo vil reagere på en nyfødt baby som skal bo sammen med oss, og hvordan han kommer til å takle det. Han er verdens godeste og mest omsorgsfulle gutt, så jeg tenker aldri at det umulig vil gå bra – Men er mer nysgjerrig og veldig spent. Det er enda mange uker igjen til termindatoen, og det er egentlig HELT greit. Desto mer tid til å gjøre det vi kan for å forberede oss til det nye familiemedlemmet sin ankomst, til å gjøre ting klart, og til å nyte hver dag fremover med kommende storebror! Hittil har vi klart sistnevnte ekstremt bra, Leo storkoser seg i sommervarmen med bading og leking.


Leo holder meg opptatt om dagene, og det tror jeg er grunnen til at jeg føler tiden bare raser avgårde! Jeg føler jeg løper etter den lille gutten vår hele tiden, så nok trim får jeg meg også. Vi finner på masse hver eneste dag, og det er sjeldent en kjedelig dag uansett hvor vi befinner oss. Her ligger vi ikke på latsiden, for å si det sånn!


Dere ser det nok gjennom bloggen og alt jeg poster, men jeg sier det likevel: Jeg gleder meg sånn over graviditeten, og gjør det jeg kan for å nyte hver dag til det fulle. Jeg koser meg med magen, bevegelsene, og alle forventningene. Å dele alt dette med både samboeren min og sønnen vår gjør meg ufattelig lykkelig!

14 kommentarer

Siste innlegg