JEG ER FERDIG!

Jeg puster lettet ut. Det er fredag, nok en gang, og jeg kan se på listen jeg har skrevet over alt vi behøver til babyen – ALT er krysset av. Jeg klarer nesten ikke å tro på det selv, har jeg virkelig kjøpt alt nå? Jeg sjekker listen en ekstra gang, men fortsatt er alt krysset av og enten bestilt eller i hus allerede. Jeg er ferdig! Og det hele 2 måneder og 3 uker før termin. Jammen ikke dårlig, om jeg får si det selv!

Nå gjenstår det bare å holde seg tålmodig til alle tingene kommer i hus. For jeg har nemlig bestilt en goood del av det på nett!


Vognpose, babyseng, stellematte, madrass til sengen, babynest, uro samt mer ulltøy og en del småting – Er på vei hjem til oss akkurat nå. Jeg har bestilt fra både en liten bedrift i California i USA, en dame som strikker for veldedighet i England (Jeg hadde tidenes beste samvittighet etter å ha klikket hjem strikketøy, med andre ord!) og på alt fra norske nettsider til ebay. Jeg er så fornøyd, så vanvittig fornøyd. Og lykkelig, og for ikke å glemme fantastisk ydmyk for at jeg har muligheten til å kjøpe skikkelig baby og barne-utstyr til barna mine.

Det føles som en skikkelig lettelse! Jeg har det jo ikke på langt nær travelt enda, men det er befriende å tenke på at vi er ferdige, og at vi bare kan sitte hjemme og vente på at babyting etter babyting kommer hjem på døren vår! Det kan jo faktisk ta noen uker med leveringstid på noen av tingene også, så det er greit med litt tid til rådighet!

Nå venter en fantastisk helg, og den starter med fredagstaco om et par timer! Ønsker dere en flott helg, nyt den så mye dere kan ♥

20 kommentarer

Siste innlegg