DENNE UKENS…

BESTE BILDE:

Moren min og Leo på bryggen i Tønsberg, hvor vi var på tirsdagen! Vi spiste kjempegod mat ute i nydelig vær, og Leo storkoste seg sammen med bestemoren sin og meg ♥ Fine bilder er gull verdt!

 GLEDER SEG TIL:

Besøk av pappa og søsteren min som kommer neste uke! Vi skal sette opp møbler, kose oss ute i fint vær, og dra på bryggen med Leo og finne på mye gøy med lillegutt. Det har jeg bestemt! Haha 🙂 Blir nok kjempekoselig, og håper vi får noen veldig fine sommerdager!

Mange har lurt på om min pappa og mamma er gift eller sammen, ettersom dere stort sett hører om moren min som kommer på besøk hit til Larvik, og ikke like mye om min far. Mamma og pappa har vært sammen i over 20 år, og gift i 8 av dem. Pappa jobber veldig mye, så derfor er det ikke så ofte han får kommet nedover til Larvik. Og det er vel egentlig den eneste grunnen! Dermed blir det ekstra morsomt når han først får det til, slik som nå!

Bilde fra sist gang vi besøkte mamma og pappa i Gjøvik!

MATKICK:

Skyr med friske blåbær, og jordbær i fløte. Norske bær generelt, egentlig – gjerne bare helt for seg selv ved at jeg spiser dem rett fra kurven!


 

BESTE INNKJØP:

Dere vet jo allerede at det er blitt i overkant mye innkjøp den siste uken, fordi jeg den siste uken har blitt ferdig med alt av babyutstyr, så jeg skal spare dere for absolutt alt! Men det jeg virkelig ser mest frem til å motta er vognposen til babyen og sengen hans. Har hørt vanvittig mye bra om vognposen, og vognpose hadde vi jo ikke med Leo sist ettersom han ble født i slutten av mars, på våren. Tror det var en god investering, og gleder meg til å ta den i bruk med lille gullet vårt.

Bilder hentet fra risarosa.no og krogh design.

HØYDEPUNKT:

Det var et stort høydepunkt å være ute å spise med Fredrik og Leo sist mandag! Vi storkoste oss, og Leo sovnet faktisk under måltidet og lå mellom oss på sofaen vi satt i på restauranten. Der lå han fredelig og rolig til vi hadde spist ferdig! Jeg må ha glemt hvor godt det er med mat som faktisk fortsatt er varm, haha!

God søndag! Håper dere er like klare for ny sommeruke som det jeg er! ♥

7 kommentarer
    1. Så koselig å lese! Må være helt nydelig når de sovner når man er ute å spiser 🙂 Har selv hatt med ungen vår ute å spist, hun har ikke klart å sovne da men har bare vært snill. Så da går det ann å gjøre for det om 🙂 Hadde vært hyggelig om du ville sjekket bloggen min da Jessica 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg