UKENS STORE HØYDEPUNKT!

Fredag fredag, og atter fredag! Ukens store høydepunkt er i gang, nok en gang! Leo var veldig klar allerede i går, og fant plutselig ut at han skulle hjelpe Fredrik og meg å gjøre rent her hjemme til helgen. Han fikk kanskje ikke gjort så mye alene, tross iherdige forsøk, men latteren og humøret hans var helt klar til stor hjelp for både pappaen hans og meg likevel!

Jeg tror nok Leo merker at magen er ganske tung for meg nå. Den har i hvert fall vært det i dag! Og Leo er som vanlig verdens mest omtenksomme gutt. Kommer bort til meg når jeg ligger avslappet på sofaen og synes synd på meg selv, og han kommer med bøker som vi leser sammen, leker, og masse kos! Nå de siste dagene har han begynt med å komme bort til meg bare for å gi meg en skikkelig klem. Jeg ble så overrasket første gangen han gjorde det, husker jeg! Kunne ikke bedt om en koseligere fredag enn det jeg får med han her ♥


Natten i natt var… Interessant. Leo våknet et par ganger, men sov fint i sengen sin på det fine rommet sitt store deler av natten uansett. Jeg våknet klokken 08:00 av at Fredrik dyttet rumpa mi og meg inn på sengen og madrassen vår, fordi jeg lå sånn ca på utsiden av sengen. Haha! Tør ikke å tenke på hvordan det må ha sett ut. Tenker han fikk seg en god latter!

Mens mine jevnaldrede høyst sannsynlig har festing på agendaen i helgene, finner dere meg godt plantet i sofaen med Fredrik, Leo og lille aktive krabaten i magen. Og taco, selvfølgelig!

Noen ganger er det rart både det å se og tenke på hvor forskjellige liv man lever. Håper dere alle koser dere både i kveld og resten av helgen, uansett hva dere gjør ♥

Klem!

11 kommentarer

Siste innlegg