STOR GJENSYNSGLEDE…

Leo og tante Julie ♥

Leo var i lykkerus når tantene hans kom på besøk til oss i går kveld! Han sto og trippet på gulvet og danset – SÅ glad var han! Jeg merker så godt hvor mye han gjenkjenner de menneskene han har hatt jevnlig kontakt med siden han ble født nå. Han blir så vanvittig glad når han treffer igjen de han kjenner godt! Og det er virkelig så godt å se hvor glad han er blitt i alle menneskene han har rundt seg ♥ 

Man ser på lang vei at Leo er veldig sosial, og veldig glad i mennesker generelt. Han er fryktelig sjarmerende, og jeg tror aldri vi har gått inn i en matbutikk uten at Leo kommer i kontakt med noen. Han vinker, snakker, eller smiler bredt. Gjerne alt på samme tid! Han hater å si hade – Det er faktisk noe av det verste han kan tenke seg. Selv om det bare er postmannen som kommer innom for å levere en pakke inne hos oss som han hjelper oss inn i leiligheten med, hender det likevel at Leo blir nedfor når postmannen må dra igjen. Ekstra ille er det naturlig nok når Fredrik eller jeg drar noen steder, men heldigvis er humøret hans raskt på topp igjen!

Søstrene mine koser seg så masse med sin lille nevø. Og de synes magen min hadde vokst så mye siden sist gang jeg så dem! Vi har akkurat kommet inn dørene etter en rimelig sen lunsj nå, og Leo storkoste seg med massevis av oppmerksomhet fra tantene sine. Han sier ikke akkurat nei til litt mer oppmerksomhet heller, han – Så det passet han utmerket. Gleder oss til noen fine dager her i byen vår med familien min, og nå venter Leo bare spent på bestefaren sin, altså min pappa, som kommer hit på mandagen!

Det er en skam å skulle sitte inne i dette fantastiske været – Så håper dere koser dere ute i dag, for det skal vi ♥ God klem! 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg