HAN BLE SÅ OVERRASKET!

Det første Leo sa når han våknet i går tidlig etter at han satte seg opp i sengen min vår var “Pappa?” og jeg måtte pent svare de uskyldige, triste lille øynene hans med at “Pappa var på jobb, men at han kom hjem om noen timer” DET savnet i stemmen hans.. Uff! Heldigvis gikk det raskt over, men ettersom Leo har vokst og knyttet seg så mye til oss som foreldrene hans, og fått et så unikt og sterkt bånd til pappaen sin – Så kjenner jeg det godt de dagene han merker det ekstra mye at Fredrik ikke er her med oss.

Siden min far har vært på besøk her i Larvik så bestemte vi oss for å hente Fredrik på jobb i dag, for en gangs skyld! Han jobber en halvtimes kjøretur fra Larvik, og tar vanligvis bussen hjem til oss, så derfor tenkte jeg det kunne være litt koselig å overraske han på jobben ved at Leo og jeg dukket opp uanmeldt. Og gjett om han ble overrasket! Det samme ble Leo, han ble så glad! I det han så Fredrik ville han bare kaste seg over han. Like etterpå sto han og danset fordi han var så glad ♥ Vet ikke hvem av dem som ble mest overrasket, men et herlig øyeblikk var det i hvert fall! Og tenk for en flott avslutning på dagen for Fredrik på jobben.


Nå ligger guttene på sofaen sammen, og vi har akkurat kommet hjem etter å ha tatt middagen ute sammen med faren min – Som nå har dratt for å vende tilbake til familien min i Gjøvik! Vi håper dagen i morgen blir like fin som i dag, og skal nyte resten av kvelden med en skikkelig trilletur med Leo ♥

16 kommentarer

Siste innlegg