UKEN SOM GIKK!

UKENS HØYDEPUNKT:

Ingen tvil om at ukens høydepunkt var å spille inn sist del av Kjære mamma-episoden vår! Det var også et stort høydepunkt å få besøk av søsteren min fra fredag til i dag. Leo er så utrolig glad i tanten sin, og savner henne nok veldig allerede!

Leo og tanta si på ettårsdagen hans. Tenk at det snart er gått et halvt år siden ettårsdagen hans!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG:

Denne uken har et blogginnlegg jeg skrev i fjor blitt desidert mest lest. “Jeg vil fortelle at babyen er blitt født” har blitt delt mye med jevne mellomrom siden det først ble publisert i juli 2015, og akkurat den siste uken har det blitt delt mye igjen. Det er morsomt å se at det er så mange som er enige i det jeg skriver! 

Jeg har hørt mange historier fra skuffede mødre som føler at noen tar den store nyheten fra dem. Bekjente eller familie klarer tydeligvis ikke å holde seg, og røper den store nyheten om at babyen deres er kommet til verden på sosiale medier. Uten samtykke, og med bilder og info om fødselsvekt og lengde. Jeg kan faktisk nesten ikke tro det! Å få barn er for veldig mange av oss noe av det største vi opplever gjennom livet, selvfølgelig vil mange av oss dele denne nyheten stolt selv når vi er klare for det, for alle kjente og kjære!

Les blogginnlegget HER.

UKENS TANKE:

Tidligere denne uken tenkte jeg over en ting. Det starter med at jeg scroller nedover instagramfeeden min og det tar ikke lang tid før jeg blir bombadert med babyrom eksklusive som få, og med alle mulige slags babyting i alle mulige slags former, farger og fasonger. Nyfødte babyer har plutselig større garderobe enn hva jeg har. 

Jeg løfter blikket forsiktig bort på alt vi har her til babyen i magen på soverommet vårt. Alt som står klart og alt som ligger pent brettet i skuffene hans. TRENGER han egentlig så mye? Trenger babyen 15 babytepper, trenger babyen dyre babyting? Så slår det meg: En baby trenger i grunn veldig lite. En baby trenger foreldrene sine, trøst, nærhet, mat, rene klær, rene bleier og et trygt sted å sove. Masse omsorg, masse kjærlighet.

Jeg elsker å kjøpe ting til den lille skatten min. Det legger jeg virkelig ikke skjul på! Jeg elsker å ordne og styre, og stelle i stand slik at alt er tilnærmet perfekt til han kommer til verden. Men jeg glemmer ikke det viktigste av den grunn. For det viktigste er ikke om du har råd til svindyre babyting eller om du har kjøpt så og så mange babytepper i silke, ull, og kashmir. Det viktigste er at babyen har det babyer trenger. Dèt må vi ikke glemme.

UKENS GLEDER SEG TIL:

Gleder meg til alt fra 18 måneders kontrollen til Leo som er i nærmere slutten av måneden, til at vi denne måneden får svar på det store spørsmålet: Nemlig når gutten vår skal komme til verden. Dessuten kommer endelig babyen sin uro i løpet av den nye uken! Gleder meg også veldig til mange koselige familiemiddager nå utover høsten ♥


Klem

8 kommentarer

Siste innlegg